Patka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 z przyjemnoscia oglądam te fotki :D poraz enty ;) Quote
Bonnie Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 "... za utraconym rajem ..." Dzięki za opinie dziewczyny. :) Quote
Greven Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Leia ma przepiękną figurę! Widać, że to zdrowy, wysportowany pies. Jestem pod wrażeniem. Jeżeli chodzi o komentarze przypadkowych osób, to ja też się nasłuchałem na temat mojej pół-charcicy, że "zagłodzona", "chyba chora, że taka chuda" i że dręczę psa, bo go nie karmię. No cóż... Quote
Camara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Bonnie - sucz wygląda wspaniale :P ale napisz, jak jej poszło na zawodach! Quote
Bonnie Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 ... hmm na zawodach Leia strzeliła focha niestety i nie chciała ciągnąć, niby wózek z 400 kg ruszyła, kawałek z nim przeszła, po czym się zatrzymała, obejrzała do tyłu i tyle było jej ciągnięcia. :roll: No cóż tak czasem bywa, raz są chcęci a raz ich brakuje. :) Quote
Camara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Bonnie napisał(a):... hmm na zawodach Leia strzeliła focha niestety i nie chciała ciągnąć, niby wózek z 400 kg ruszyła, kawałek z nim przeszła, po czym się zatrzymała, obejrzała do tyłu i tyle było jej ciągnięcia. :roll: No cóż tak czasem bywa, raz są chcęci a raz ich brakuje. :) trzeba było nie pozwalać Leii oglądać się!!! może by nie zauważyła tego 400 kg wózka??? :wink: :lol: a poza tym to nieważne jak wypadła na zawodach... wazne, ze robi to co lubi i wtedy kiedy chce.. jest świetna i tak trzymać :P Quote
Patka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Bonnie a moze jakiś żywy króliczek na zachęte ;) musi mieć jakąs przynęte Lilith zrobiłaby niemal wszystko dla gumowego pora i gotowanego kurczaka :D e tam najważniejsze że to lubi kariera przed nią to młoda sucz :) Świetna fota :D Quote
Bonnie Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Patka, no niestety jak się rudzielec uprze i zacznie "dyskutować" ze mną na torze nic nie pomoże, nawet jej ulubiona piłeczka, za którą normalnie szaleje. Ten typ najwyraźniej tak ma. :wink: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 8) a ja myślałam że mój Potfforek tylko taki uparty :wink: :lol: :lol: Quote
Bonnie Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Fotki z chain pullingu (15 kg łańcuch - ciężkie żelastwo) Foto: Fionka Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dzielna dziewczyna!!! ale mięśnie pracują pieknie :D Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 chyba się będę powtarzać :lol: Bonni, piękna ta twoja Leia... :P a swoją drogą dobrze, że nie mam pita, bo bym go zapasła :oops: (chyba wielbiciele molosów tak mają :oops:... nawet charta by doprowadzili do molosowatego wyglądu ) :wink: :lol: :lol: Quote
anetta Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ahhhhh :loveu: czuy ona na szyji ten lancuch ciagnie? Quote
Koma Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 No nie mogę się na nią napatrzeć :angel: Cudowna :klacz: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daga&Oskar napisał(a): ależ mięśnie :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: paździoszki Quote
Bonnie Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 anetta napisał(a):Ahhhhh :loveu: czuy ona na szyji ten lancuch ciagnie? tak, chain pulling polega na ciągnięciu łańcucha przyczepionego do obroży. Trudna konkurencja i wymagająca naprawdę dobrej kondycji i siły od psa. Dziękuję za miłe słowa. :) Quote
mrowka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Bonnie zdjęcia cudowne!! :angel: nie moge się napatrzeć na nią! :iloveyou: a te mięśnie :angel: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 no tu się nie da napisać nic innego jak tylko, że foty CUDOWNE!!! a Leia jeszcze cudowniejsza :angel: Quote
ameliace Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Jak każdy pit cudowna :) Mo sportowe zacięcie, w przeciwieństwie do Entera, który nie chce dętki na sznureczku ciągnąć :lol: Quote
Recommended Posts