Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leia ma przepiękną figurę! Widać, że to zdrowy, wysportowany pies.
Jestem pod wrażeniem.

Jeżeli chodzi o komentarze przypadkowych osób, to ja też się nasłuchałem na temat mojej pół-charcicy, że "zagłodzona", "chyba chora, że taka chuda" i że dręczę psa, bo go nie karmię. No cóż...

Posted

... hmm na zawodach Leia strzeliła focha niestety i nie chciała ciągnąć, niby wózek z 400 kg ruszyła, kawałek z nim przeszła, po czym się zatrzymała, obejrzała do tyłu i tyle było jej ciągnięcia. :roll:
No cóż tak czasem bywa, raz są chcęci a raz ich brakuje. :)

Posted

Bonnie napisał(a):
... hmm na zawodach Leia strzeliła focha niestety i nie chciała ciągnąć, niby wózek z 400 kg ruszyła, kawałek z nim przeszła, po czym się zatrzymała, obejrzała do tyłu i tyle było jej ciągnięcia. :roll:
No cóż tak czasem bywa, raz są chcęci a raz ich brakuje. :)

trzeba było nie pozwalać Leii oglądać się!!! może by nie zauważyła tego 400 kg wózka??? :wink: :lol:
a poza tym to nieważne jak wypadła na zawodach... wazne, ze robi to co lubi i wtedy kiedy chce.. jest świetna i tak trzymać :P

Posted

Bonnie a moze jakiś żywy króliczek na zachęte ;) musi mieć jakąs przynęte Lilith zrobiłaby niemal wszystko dla gumowego pora i gotowanego kurczaka :D e tam najważniejsze że to lubi kariera przed nią to młoda sucz :)
Świetna fota :D

Posted

Patka, no niestety jak się rudzielec uprze i zacznie "dyskutować" ze mną na torze nic nie pomoże, nawet jej ulubiona piłeczka, za którą normalnie szaleje. Ten typ najwyraźniej tak ma. :wink:

• 2 weeks later...
Posted

chyba się będę powtarzać :lol: Bonni, piękna ta twoja Leia... :P

a swoją drogą dobrze, że nie mam pita, bo bym go zapasła :oops: (chyba wielbiciele molosów tak mają :oops:... nawet charta by doprowadzili do molosowatego wyglądu ) :wink: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

Daga&Oskar napisał(a):

ależ mięśnie :loveu:

:iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu:

paździoszki

Posted

anetta napisał(a):
Ahhhhh :loveu:
czuy ona na szyji ten lancuch ciagnie?

tak, chain pulling polega na ciągnięciu łańcucha przyczepionego do obroży.
Trudna konkurencja i wymagająca naprawdę dobrej kondycji i siły od psa.

Dziękuję za miłe słowa. :)