dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Bonnie a masz jeszcze jakies w ruchu zdjecia ?? Quote
Patka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Kuzynka ;) Lilith tez tak nurkuje :D super :D Quote
Katerinas Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Bonnie'] Bonnie Zdjęcie powalające :o :D :D Normalnie napatrzeć się nie mogę :D Widać prawie każdym pracujący mięsień :D Cudne, cudne ... :D Quote
takatuka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='Bonnie'] Bonnie Zdjęcie powalające :o :D :D Normalnie napatrzeć się nie mogę :D Widać prawie każdym pracujący mięsień :D Cudne, cudne ... :D Dokładnie! Uwielbiam takie foty :D Quote
Patka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Piękne fotki widac ze Bonnie odpoczęła w ruchu :wink: jej robudowa mięśniowa mam wrażenia coraz lepsza Piekna sucz :D Wy bawiliście sie chyba równei dobrze, a Bonnie ze swoją figurą pewnie robiła furorę :D Quote
Bonnie Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Patka Bonnie to ja, a czy ja figurą robiłam furorę tego nie wiem, choć mam nienajgorszą. :lol: Co do Lei, to gdyby nie noc, to na nogach mogłaby być 24 h. Morze i plaża to był jej żywioł, nie chciała w ogóle z niej schodzić. :D Jeśli chodzi o jej figurę, to moim zdaniem ma extra w tej chwili (waży 27.800 -28.00 kg przy 57 cm w kłębie). Niżej nie będziemy już schodzić z wagi, bo nie ma to sensu. W przyszły weekend jedziemy na zawody do Zbrosławic. Ludzie różnie reagowali, generalnie słyszałam opinie, że "pies na głodzie", ech ... Quote
asiunia Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Hej!! Nie moge sie napatrzyc na Leie :oops: :oops: Jest po prostu boska... :oops: Quote
coztego Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Bonnie'] Morze i plaża to był jej żywioł, nie chciała w ogóle z niej schodzić. :D Jak patrzyłam na Kreskę na plaży to miałam wrażenie, że dla psa plaża i morze to namiastka raju na ziemi ;) (dla mnie zresztą też) Super zdjęcia wakacyjne, nie mogę się nadziwić jaka Leia jest piękna ;) Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Bonni , aż miło popatrzeć na fotki Lei i morza :wink: Z której sr Sarbinowa byliście , w str. Gąsek czy Mielna :o Quote
Bonnie Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Bonni , aż miło popatrzeć na fotki Lei i morza :wink: Z której sr Sarbinowa byliście , w str. Gąsek czy Mielna :o Trudno powiedzieć, w którą stronę bliżej. :D Mieszkaliśmy niedaleko głównej ulicy, bliżej kościoła. Quote
Patka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Bonnie :oops: przepraszam za pomyłke miło, ale miło że opowiedziałas zarówno o Swoich plażowych doświadczenaich jak i Lei :wink: gorace pozdrowienia no tak Lilith uchodzi alebo za zapasioną (starsze panie ;)) albo za drobnicę :D Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Bonnie napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Bonni , aż miło popatrzeć na fotki Lei i morza :wink: Z której sr Sarbinowa byliście , w str. Gąsek czy Mielna :o Trudno powiedzieć, w którą stronę bliżej. :D Mieszkaliśmy niedaleko głównej ulicy, bliżej kościoła.ale chyba chodziliście gdzieś dalej z Leją na plaże bo jakoś tam pusto . Ja jeżdżę też do Sarbinowa , ale akurat w tym roku nie byłam ,tylko że w ubiegłym roku było dość tłoczno :( . A jak reagowano na psiaka na plaży ? Quote
Bonnie Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 W dzień taki do plażowania się nadający to jeździliśmy w stronę Gąsek, bo tam na plaży było zdecydowanie mniej ludzi niż w samym Sarbinowie. Ludzie generalnie nastawieni byli pozytywnie do suki, podobało im się co wyczyniała na plaży. :) Raz tylko usłyszałam tekst " to te psy co to ludzi zagryzają". Popatrzyłam z politowaniem na panią, ale dałam sobie spokój z dyskusją. Quote
Patka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Bonnie krówka morderca Lilith zaprasza również do siebie dla odmiany ;) Quote
Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Bonnie :D zapraszamy na opdowiedź i swierzą porcyjke "tłuścioszki" ;) goace pozdrowienia Quote
Camara Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Bonnie']Wakacje w Sarbinowie :) Bonni, cudo ta twoja sucz :P a to zdjęcie wyjątkowo mi się podoba :D Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A ja to się zachwycam figurą Lei , bo Ozzy to od urodzenia Klucha i Śpioch :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Bonnie Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Dzięki wszystkim za miłe słowa. :) Alicja, Leia też lubi spać, dobrze pojeść .... i gdyby nie jej miłość do ruchu, którą ja wykorzystuję, to pewnie wyglądałaby jak niezła klucha. :) Ciężko pracuje na swoją sylwetkę, ale jak dotąd nie skarży się, nie odpuszcza, więc chyba jest dobrze. :D Generalnie robi to co lubi, to do czego ma najwieksze serce i to się liczy. Nie ma to jak zadowolony pit z jęzorem do ziemi i błyszczącymi oczkami. :wink: Quote
Patka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Oj tak tylko szkoda, ze tak szczęsliwych psiaków tak mało widuję w okolicy ... Quote
Bonnie Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 http://img95.imageshack.us/img95/8931/hpim2688leja7qr.jpg Foto: Monika Ostaszewska Quote
Koma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Jejciuniu jaką ona ma boską figurę! :klacz: Piękna jest :angel: I silna 8) Super! Quote
angiewoop Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Leia dala o sobie znac!!Jejku a te uszęta to ma przepiekne..... :iloveyou: Quote
Recommended Posts