Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonnie napisał(a):
, że od lipca zaczniemy na nowo ćwiczyć i przygotowywać się do sierpniowych zawodów IDBA w Krakowie.

GDZIE ??? KIEDY ??? i czy nie przegapiłam ? bo chętnie pokibicuję :fadein:

Posted

Zawody IDBA są w Krakowie 28.08.05.
My będziemy w tym czasie nad morzem i niestety w Krakowie się nie pojawimy. Będziemy we wrześniu w Zbrosławicach na zawodach IDBA.
Leia już ciężko ćwiczy. :)

Posted

Bonnie - Zdjęcia są fantastyczne! :D :angel: :angel:

[quote name='Alicjarydzewska']No i teraz nie wiem OTYLIA czy WSZOŁA JACEK :wink: No Otylia :lol: Toć kobieta, nie :wink: :D

Posted

Bonnie napisał(a):
My będziemy w tym czasie nad morzem i niestety w Krakowie się nie pojawimy. Będziemy we wrześniu w Zbrosławicach na zawodach IDBA.

:( to jestem zawiedziona... tym bardziej, że do Zbrosławic nie pojade bo nie wiem gdzie te Zbrosławice :roll:

Posted

Camara napisał(a):
Bonnie napisał(a):

:( to jestem zawiedziona... tym bardziej, że do Zbrosławic nie pojade bo nie wiem gdzie te Zbrosławice :roll:

100 km od Krakowa,15 km od Bytomia.Z kraka wybiera sie spora grupa pitmaniaków.zapraszamy ,na pewno bedzie warto 8)

Posted

speed napisał(a):
....
100 km od Krakowa,15 km od Bytomia.Z kraka wybiera sie spora grupa pitmaniaków.zapraszamy ,na pewno bedzie warto 8)

może mi sie uda pojechać ? tylko, że nie wiem czy nie pitmaniak będzie miło widziany ? :fadein:

Posted

A czemu ma być niemile widziany???
Przyjedź a sama się przekonasz, że będzie super zabawa, jak to zwykle bywało w Zbrosławicach. :) Daleko z Krakowa nie masz, ja mam zdecydowanie dalej. :)