malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 rany ja sięrozpływam jak na nią patrzę :klacz: Quote
Bonnie Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 To teraz coś na wesoło, jakość niestety nie zachwyca, ale co tam. :) Tak uwielbiam pływać ..... Quote
anetta Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :o ulala, ale grzmot w wode :o super :lol: :lol: Leia jakie skupienie 8) Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :o :o :o to nie jest zwyczajny pies :o :o :o Quote
Bonnie Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 wznosimy się ... i opadamy ... :wink: Quote
Alicja Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No i teraz nie wiem OTYLIA czy WSZOŁA JACEK :wink: Bonni jest SUPER 8) Quote
Patka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Bonnie jestem pod wielkim wrażeniem taką modelke to tylko fotografować non stop!!! świetne foty!!! Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Bonnie napisał(a):, że od lipca zaczniemy na nowo ćwiczyć i przygotowywać się do sierpniowych zawodów IDBA w Krakowie. GDZIE ??? KIEDY ??? i czy nie przegapiłam ? bo chętnie pokibicuję :fadein: Quote
Bonnie Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Zawody IDBA są w Krakowie 28.08.05. My będziemy w tym czasie nad morzem i niestety w Krakowie się nie pojawimy. Będziemy we wrześniu w Zbrosławicach na zawodach IDBA. Leia już ciężko ćwiczy. :) Quote
Katerinas Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Bonnie - Zdjęcia są fantastyczne! :D :angel: :angel: [quote name='Alicjarydzewska']No i teraz nie wiem OTYLIA czy WSZOŁA JACEK :wink: No Otylia :lol: Toć kobieta, nie :wink: :D Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Bonnie napisał(a):Zawody IDBA są w Krakowie 28.08.05. My będziemy w tym czasie nad morzem i niestety w Krakowie się nie pojawimy. Będziemy we wrześniu w Zbrosławicach na zawodach IDBA. Leia już ciężko ćwiczy. :) :( to jestem zawiedziona... tym bardziej, że do Zbrosławic nie pojade bo nie wiem gdzie te Zbrosławice :roll: Quote
speed Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Camara napisał(a):Bonnie napisał(a):Zawody IDBA są w Krakowie 28.08.05. My będziemy w tym czasie nad morzem i niestety w Krakowie się nie pojawimy. Będziemy we wrześniu w Zbrosławicach na zawodach IDBA. Leia już ciężko ćwiczy. :) :( to jestem zawiedziona... tym bardziej, że do Zbrosławic nie pojade bo nie wiem gdzie te Zbrosławice :roll: 100 km od Krakowa,15 km od Bytomia.Z kraka wybiera sie spora grupa pitmaniaków.zapraszamy ,na pewno bedzie warto 8) Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 speed napisał(a):.... 100 km od Krakowa,15 km od Bytomia.Z kraka wybiera sie spora grupa pitmaniaków.zapraszamy ,na pewno bedzie warto 8) może mi sie uda pojechać ? tylko, że nie wiem czy nie pitmaniak będzie miło widziany ? :fadein: Quote
Bonnie Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 A czemu ma być niemile widziany??? Przyjedź a sama się przekonasz, że będzie super zabawa, jak to zwykle bywało w Zbrosławicach. :) Daleko z Krakowa nie masz, ja mam zdecydowanie dalej. :) Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Bonnie'] Ale zajebi*** bieg :o :bravo: A ten jęzor :iloveyou: Quote
Paulina87 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Super zdjęcia... podoba mi się jej obroża ta z ostatniego zdjęcia :angel: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Bonnie'] boshe jakie wspaniale jakie cudowne miesnie czy my kiedys bedziemy miec taki CUDOWNE ja poprosze wiecej takich fot :D Quote
Recommended Posts