Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale pozy :o Ona to same mięśnie :o Śliczna mordka :angel:to samo chciałam napisać :lol: Jestem pod urokiem mięśni Lei .Śliczna dziewczynka :calus: Quote
anetta Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Czy ona schudla? :hmmmm: Te zdejice jest ekstra! http://img248.imageshack.us/img248/3/leia6ca.jpg wyglada jakby byla pregowana :o Piekne zdjecia :angel: Quote
Bonnie Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 anetta to pierwsze zdjęcie jest z listopada zeszłego roku, Leia wtedy miała super figurkę, nie da się ukryć. Dwa następne są aktualne (jest na nich troszkę grubsza niż na tamtym :wink: ), zaczęłyśmy się właśnie przygotowywać do zawodów w Zbrosławicach, z wagi zapewne coś jeszcze zejdzie (ale oczywiście wszystko rozsądnie). Nie wiem ile waży aktualnie, bo dość dawno już jej nie ważyłam. wyglada jakby byla pregowana mały retusz, hehe. :) Fotka ta będzie u mnie na koszulce, szykuję sobie taką specjalną .... Quote
coztego Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Bonnie A pokaż suńkę na jakiś zwykłych, kolorowych fotkach? Co do zawodów, to w Białymstoku pociągnęła 550 kg (debiut). :o :o :o Czy mi się wydaje, czy to jest ponad pół tony? :o :o :o Ile taki pies jest w stanie uciągnąć maksymalnie? Quote
Bonnie Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 coztego, oki następne wrzucę kolorowe. :) Mnie się osobiście ostatnio bardziej cz-b fotki podobają, poza tym pit jakoś mi się w takim "klimacie" bardziej widzi ... Co do wyników to są one bardzo różne (nikt Ci nie jest w stanie powiedzieć, ile maksymalnie może pies pociągnąć, wszystko zależy od wózka, toru, warunków, dnia, etc.) Moja pociągnęła 550 kg na zawodach, później jeszcze malucha ciągnęła (potem nie startowała, miała przecięte poduchy, najpierw w jednej łapie, potem w drugiej :( , pech okropny). Tutaj znajdziesz wyniki z zawodów powerdogs z czerwca tego roku: http://idba.republika.pl/powerdogs2005.htm Jak widać rozpiętość ogromna. :) Quote
coztego Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Bonnie']coztego, oki następne wrzucę kolorowe. :) Będę oczekiwać :fadein: Mnie się osobiście ostatnio bardziej cz-b fotki podobają, poza tym pit jakoś mi się w takim "klimacie" bardziej widzi ... Mnie się też bardzo podobają, tylko jestem ciekawa jak Leia wygląda "w naturze" 8) Skąd bierzesz ten efekt "zniszczonej" fotki? Quote
Bonnie Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Co do efektu zniszczonej fotki, jest taki specjalny zestaw pędzli do ściągnięcia do photoshopa: http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=8962 (poczytać sobie możesz tutaj). Próba ciągu Lei przy 550 kg na zawodach w Białymstoku. http://f4f.lo3.wroc.pl/f4f/att/DSCF1388.WMV Quote
anetta Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 :o az mnie ciarki przeszly :o :P Niesamowta ona jest :multi: Brawo Leia :klacz: Quote
zaba14 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Bonnie bedziesz przez dwa dni w Zbroslawicach? mam nadzieje, ze sie spotkamy i poznam Twojego pita no i obcykam go troszeczku :P Quote
coztego Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 :o :o :o SZOK! :o :o :o Nie jestem fanką sportów siłowych, ale robi wrażenie... :fadein: Quote
Bonnie Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 zaba14 napisał(a):Bonnie bedziesz przez dwa dni w Zbroslawicach? mam nadzieje, ze sie spotkamy i poznam Twojego pita no i obcykam go troszeczku :P Na 100% będę w sobotę (przyjedziemy już w piątek) na weight pullingu, co do niedzieli to się na miejscu zobaczy. :) Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 łoł ale silaczka i do tego taka sliczna ehhhhh ideal kobitki :D Quote
Katerinas Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Bonnie'] wow, wow, wow... :o :D :D przepiękne zdjęcia :D normalnie mi dech zaparło... :D A uciąg to ona skubana ma... :D Quote
Bonnie Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Dzięki wszystkim. :) coztego dla Ciebie kolorek. :wink: I znane już ... Quote
asiunia Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Hej! Co prawda serce oddalam red nose'a ale Leia jest przepiekna tak powinien prawdziwy pit wygladac! a nie przerosniete AST'y...(nie zebym cos do AST'ow miala :wink: )Bonnie,gdzie Leia jest zarejestrowana(IDBA,ADBA)? :) Quote
zaba14 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Bonnie to bede walczyla o samochod na sobote :lol: Quote
coztego Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 coztego dla Ciebie kolorek Dziękuję, doceniam ;) Śliczna jest, zupełnie jak nie bull 8) Quote
Patka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Przepiękna powiem to poraz enty!!! Gratulacje silna panna !!! Pozdrowienia od kuzynki Lilith :D Quote
malawaszka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 kurcze - mam ten topic w obserwowanych i nie dostałam powiadsomienia :evil: wrrrrrr aaa Leia cudowna BOSKA suka!!! zdjęcia przepiękne!!! naprawdę taka suka sprawia, że nawet ja - brodaczomaniczka :lol: chciałabym mieć takiego pitucha :oops: :lol: ale wiem wiem, że aby pies był taki piekny trzeba mnóstwo czasu poświęcić na treningi - nic nie robi się samo, więc tym bardziej wielkie GRATULACJE dla Bonnie :angel: Quote
Katerinas Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Bonnie']Przebój lata Lei ..... pływak :wink: Rewelacja :D :D Quote
coztego Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 coztego napisał(a): Mam pytanie o bullowate: u mnie na osiedlu chodzi taki jeden miły bullowaty, i za Chiny nie wiem co to za pies Pozwolę sobie wrócić do tego wątku, przepraszam Bonnie, że śmiecę w Twojej galerii ;) Ale wreszcie znów spotkałam tego pieska i zapytałam jego Panią, co to za dziwo. Okazuje się, że zaden z niego rasowiec. Państwo znaleźli pieska przywiązanego w lesie do drzewa :roll: i zabrali do siebie :D Przyjrzałam mu się dobrze, mordę ma ASTa, ale resztę za drobną i zbyt kwadratową. Pewnie jakiś idiota kupił go jako ASTa, a jak się okazało, że AST z niego nie będzie, to przywiązał... :evil: Quote
Recommended Posts