asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Hej!! Bonnie,jak wygląda Lei dzień?Codziennie trening?Jeżeli tak to na czym on polega? :) Quote
malawaszka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Bonnie napisał(a):Dokładnie, niezastąpiony Photoshop. :) Robisz cz-b obrazek, a potem kolorujesz narzędziem history brush wybrany fragment zdjęcia, który chcesz aby był kolorowy. :( nie da się :( wyskakuje mi komunikat: Could not use the hist. br. because the current color mode does not match that of the history state :-? Quote
coztego Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Patka napisał(a):W czarnym kompleciku jest jej Bosko :D Patka, a Ty jak zwykle, tylko o ciuchach :wink: Bonnie! Kibicka jest doskonała!!! :lol: malawaszka napisał(a):nie da się Można by też wyciąć kolorowy element, resztę zrobić czarno-białą, a następnie wkleić spowrotem kolorowy kawałek :fadein: Quote
malawaszka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ale to wycinanie nie wychodzi fajnie bo nienaturalnie wygląda a takie wymazane jest SUPER!!!! :angel: Quote
Bonnie Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Bonnie']Dokładnie, niezastąpiony Photoshop. :) Robisz cz-b obrazek, a potem kolorujesz narzędziem history brush wybrany fragment zdjęcia, który chcesz aby był kolorowy. :( nie da się :( wyskakuje mi komunikat: Could not use the hist. br. because the current color mode does not match that of the history state :-? malawaszka zerknij tutaj: http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=4714&sid=c79b61b3222761d7a906e570aeb76d7c Dzięki dziewczyny za opinie. :) Quote
Bonnie Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Bonnie,jak wygląda Lei dzień?Codziennie trening?Jeżeli tak to na czym on polega? :) asiunia teraz nie trenujemy, Ruda ma zasłużony odpoczynek, tylko zabawa z piłeczką, jakiś TOW. :) Treningi miała robione co drugi dzień, trening siłowy z oponą, kondycyjny pływanie plus bieg przy rowerku, przeplatane zabawą z piłeczką. Czas na odpoczynek i regenerację mięśni też znajdowałyśmy oczywiście. :) Widzisz Leia jest taka, że jak jeden dzień nic nie robi to ją zaczyna nosić. :wink: Quote
asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Hej!! Właśnie jestem na etapie szukania czegoś rozsądnego dla Metki(rottka)-ciągnięcie bardzo jej sie podoba.Na razie małe obciążenie-góra dwie opony od malucha,ale totalnie nie mam pomysłu czym by jej to urozmaicać:roll: Quote
zaba14 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Bonnie a podpowiesz gdzie znajde w Photoshopie efekt czarno-bialy bo ja chyba slepa jestem :evil: Quote
Bonnie Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 zaba14 tutaj jest opisany fajny sposób konwersji do cz-b: http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=4625 Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='XXL'][quote name='takatuka'][quote name='Bonnie']Tym razem nie Leia. :) Fotka zrobiona na Pit Bull Show w Zbrosławicach 2005. http://img377.imageshack.us/img377/2151/dscf33147rc.jpg Jak Wam się podoba ta młodziutka kibicka? Mnie chwyciła za serce bardzo ... miodzio, fotka super uchwycona, brawo :D zgadzam sie kapitalna fotka :) Fotka jest rewelacyjna!! Super uchwycony moment i bardzo dobrzeobrobione zdjecie.. Gratuluje Bonnie Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Waszka :klacz: tylko czemu ona nam jezyk pokazuje? :( :lol: Quote
XXL Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 mrowka napisał(a):Waszka :klacz: tylko czemu ona nam jezyk pokazuje? :( :lol: ten typ tak ma :) pozdrawiam :) Quote
malawaszka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 hahaha noo Leia jest dobra w psich sportach siłowych a Luna w pokazywaniu języka :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Leia jest naprawde cudowna :loveu: zakochałam się w niej 8) :iloveyou: Można ściągnać z internetu Photo shopa? paździoszki Quote
coztego Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bernulka napisał(a):Można ściągnać z internetu Photo shopa? Paździoszku, Photoshopa kupuje się w sklepie. 8) Quote
zaba14 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 coztego napisał(a):bernulka napisał(a):Można ściągnać z internetu Photo shopa? Paździoszku, Photoshopa kupuje się w sklepie. 8) albo mozna sobie spiracic :lol: Quote
Bonnie Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 "Mała sierotka" :D http://img420.imageshack.us/img420/5513/p1040635bb7yc.jpg Foto: Asia_K Quote
mrowka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Jeejku jaka sierotkaa ślicznaa :iveloy :iloveyou: więcej Leia! wiecej zdjęć.. mordzia piękna :angel: Quote
Camara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 z olbrzymią przyjemnością ogląda się fotki Leii... jest cudowna :P takie coś co robicie obie ty Bonni i twoja Leia - są absolutnym dowodem, że pit w odpowiednich rękach ma "rację bytu". Przeczy tym wszystkim, ktorzy chcą tą rasę w ten czy inny sposób wygasić. A to po prostu jest pies dla ludzi aktywnych i mądrych... Bonni - moje uznanie dla Ciebie!!!!! Quote
Bonnie Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Camara napisał(a):z olbrzymią przyjemnością ogląda się fotki Leii... jest cudowna :P takie coś co robicie obie ty Bonni i twoja Leia - są absolutnym dowodem, że pit w odpowiednich rękach ma "rację bytu". Przeczy tym wszystkim, ktorzy chcą tą rasę w ten czy inny sposób wygasić. A to po prostu jest pies dla ludzi aktywnych i mądrych... Bonni - moje uznanie dla Ciebie!!!!! :oops: Quote
Camara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Bonni... proszę mi się tu nie :oops: ... :lol: tylko wklejać fotki :P Niezbyt często sie odzywam - ale wiedz, że masz wiernego oglądacza :D Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Gdzie fotki mojej ulubienicy?! 8) paździoszki Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Bonnie']"Mała sierotka" :D http://img420.imageshack.us/img420/5513/p1040635bb7yc.jpg Foto: Asia_K o ja jaka bidulka zaglodzona i zameczona i nie wymiziana ;) Quote
Recommended Posts