Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonnie napisał(a):
Dokładnie, niezastąpiony Photoshop. :)
Robisz cz-b obrazek, a potem kolorujesz narzędziem history brush wybrany fragment zdjęcia, który chcesz aby był kolorowy.

:( nie da się :( wyskakuje mi komunikat: Could not use the hist. br. because the current color mode does not match that of the history state :-?

Posted

Patka napisał(a):
W czarnym kompleciku jest jej Bosko :D

Patka, a Ty jak zwykle, tylko o ciuchach :wink:

Bonnie! Kibicka jest doskonała!!! :lol:
malawaszka napisał(a):
nie da się

Można by też wyciąć kolorowy element, resztę zrobić czarno-białą, a następnie wkleić spowrotem kolorowy kawałek :fadein:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Bonnie']Dokładnie, niezastąpiony Photoshop. :)
Robisz cz-b obrazek, a potem kolorujesz narzędziem history brush wybrany fragment zdjęcia, który chcesz aby był kolorowy.

:( nie da się :( wyskakuje mi komunikat: Could not use the hist. br. because the current color mode does not match that of the history state :-?

malawaszka zerknij tutaj: http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=4714&sid=c79b61b3222761d7a906e570aeb76d7c

Dzięki dziewczyny za opinie. :)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Bonnie,jak wygląda Lei dzień?Codziennie trening?Jeżeli tak to na czym on polega? :)

asiunia teraz nie trenujemy, Ruda ma zasłużony odpoczynek, tylko zabawa z piłeczką, jakiś TOW. :)
Treningi miała robione co drugi dzień, trening siłowy z oponą, kondycyjny pływanie plus bieg przy rowerku, przeplatane zabawą z piłeczką. Czas na odpoczynek i regenerację mięśni też znajdowałyśmy oczywiście. :)
Widzisz Leia jest taka, że jak jeden dzień nic nie robi to ją zaczyna nosić. :wink:

Posted

Hej!!

Właśnie jestem na etapie szukania czegoś rozsądnego dla Metki(rottka)-ciągnięcie bardzo jej sie podoba.Na razie małe obciążenie-góra dwie opony od malucha,ale totalnie nie mam pomysłu czym by jej to urozmaicać:roll:

Posted

[quote name='XXL'][quote name='takatuka'][quote name='Bonnie']Tym razem nie Leia. :)
Fotka zrobiona na Pit Bull Show w Zbrosławicach 2005.

http://img377.imageshack.us/img377/2151/dscf33147rc.jpg

Jak Wam się podoba ta młodziutka kibicka?
Mnie chwyciła za serce bardzo ...
miodzio, fotka super uchwycona, brawo :D

zgadzam sie kapitalna fotka :) Fotka jest rewelacyjna!! Super uchwycony moment i bardzo dobrzeobrobione zdjecie..
Gratuluje Bonnie

Guest bernulka
Posted

Leia jest naprawde cudowna :loveu: zakochałam się w niej 8) :iloveyou: Można ściągnać z internetu Photo shopa?

paździoszki

Posted

coztego napisał(a):
bernulka napisał(a):
Można ściągnać z internetu Photo shopa?

Paździoszku, Photoshopa kupuje się w sklepie. 8)

albo mozna sobie spiracic :lol:

Posted

z olbrzymią przyjemnością ogląda się fotki Leii... jest cudowna :P
takie coś co robicie obie ty Bonni i twoja Leia - są absolutnym dowodem, że pit w odpowiednich rękach ma "rację bytu". Przeczy tym wszystkim, ktorzy chcą tą rasę w ten czy inny sposób wygasić. A to po prostu jest pies dla ludzi aktywnych i mądrych... Bonni - moje uznanie dla Ciebie!!!!!

Posted

Camara napisał(a):
z olbrzymią przyjemnością ogląda się fotki Leii... jest cudowna :P
takie coś co robicie obie ty Bonni i twoja Leia - są absolutnym dowodem, że pit w odpowiednich rękach ma "rację bytu". Przeczy tym wszystkim, ktorzy chcą tą rasę w ten czy inny sposób wygasić. A to po prostu jest pies dla ludzi aktywnych i mądrych... Bonni - moje uznanie dla Ciebie!!!!!

:oops: