basia0607 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jak nie podacie maluchom surowicy to po nich ! Quote
idusiek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 nie wiem ,..wet powiedział, że jak zaszczepi się a nie mają żadnych oznak to jest szansa, że będzie ok. Ja proponowałam surowicę... Quote
ludwa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Chrupek jeszcze jest. Bez zmian, na razie w miarę stabilny ale o 3 ja nie dzwonię;), Idusiek o 3 Twoja kolej;) Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 nie udało się. Chrupek nie żyje....:placz::placz::placz::placz: Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chrupek ['][']['] :-(:placz::-(:placz::-(:placz: Quote
Basia i Barni Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 biedny chrupek <'> bądz bezpieczny Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 a Niczyje nawet złotówki nie dołożyły do leczenia i psem się wcale nie zainteresowały :angryy: W schronie została jeszcze 5 małych....co robic? Skoro nie mozemy liczyć na żadną pomoc?????????? :-( Quote
ronja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='idusiek']a Niczyje nawet złotówki nie dołożyły do leczenia i psem się wcale nie zainteresowały :angryy: W schronie została jeszcze 5 małych....co robic? Skoro nie mozemy liczyć na żadną pomoc?????????? :-( strasznie mi przykro, biedny Chrupek, przynajmniej już nie cierpi a pozostałe szczeniaki niestey pewnie bedą koleżanki ze Stowarzyszenia Niczyje mają dziurawe sumienia, zbierają pieniądze pod haslem Ostrów Mazowiecka. wstyd:angryy: Quote
kredka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Biedny Chrupek [*] wiem jak to jest bo rok temu straciłam sunię pinczerkę,również na parwowiroze :placz::-( Chrupek [*] no a teraz musicie walczyć o tamte pieski...bo parwowirus może i je dorwać :placz::-( Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ale my nie mamy jak !!!! :-( mamy 15 psów pod opieką i zero finansów ....a organizacja, która pomaga Ostrowi i ma 3 psy pod opieką i 10 tyś na koncie - odmowiła pomocy.... :placz: Quote
ludwa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wiecie co, ręce opadają. Co sie z nimi stało? Kiedyś stawały na głowie żeby pomagac, nie patrzyły na kasę ani na nic a teraz .......:angryy: Quote
marta23t Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chrupek:shake::placz: śpij słodko maluszku Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 marta23t napisał(a):Chrupek:shake::placz: śpij słodko maluszku Biedny chłopak....a jeszcze w sobotę było dobrze....naprawdę nieżle...:placz::placz::placz: Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Wy nawet nie wieci jaki on był śliczny, jakie mial piękne duże oczy, taki maly terieros..... :placz::placz::placz: Quote
nika28 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dopiero teraz przeczytałam :placz: Chrupku śpij... [*] :placz: Quote
Inez de Villaro Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Biada.............:-( reszta szczeniaków tez z pewnościa zarażona :( Quote
kredka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Potrzebne są pieniądze na szczepionki dla tamtych...:shake::placz: Szukajmy,szukajmy kogoś kto za sponsoruje... pomogłabym,ale ja nie pracuje ;/ bo mam 15lat,a rodzice w związku z tym że na Święta wydali masę pieniędzy nie mają teraz żeby pomóc... a ile trzeba dokładnie pieniędzy? Quote
ludwa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Trudno powiedzieć, musimy czekać co się będzie działo z maluchami i reagować natychmiast:shake: Quote
idusiek Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Chrupciu, będziesz na zawsze w moim sercu kochany psiulku.... jest mi tak przykor, mam smutne święta, bo ilekroć wchodzę do swojego pokoju to widzę Ciebie w koszyku.... a Ciebie juz nie ma :placz::placz::placz: Małe zostały zaszczepione, nie wykazywały jeszcze żadnych objawów we wtorek.Dzisiaj- nie wiem.:-( Quote
basia0607 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Surowice sie podaje w pierwszym dniu gdzie byl kontakt z chorym psem, puki jeszcze nie ma objawów. Inczej nic nie da !!! Nikomu nie zycze widoku umierającego na parwo szczeniaka. Quote
idusiek Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Zabrałam Chrupka tydzien po tym jak przyjechal do schronu z rodzeństwem. Pewnie cała gromada jest zarażona. Nie wiem co robic w tej sytuacji kompletnie.:-( Niektorzy lekarze mowią, że własnie szczepienie może pomóc, bo na surowicę to za póżno... Quote
kredka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 basia0607 napisał(a): Nikomu nie zycze widoku umierającego na parwo szczeniaka. Ja również! ;/ bo sama widziałam jak mój psiak umiera:placz::shake::-( To jest okropne...pies leży a ty nie możesz już nic praktycznie zrobić:placz: Oprócz podawania zastrzyków i kroplówek:-(:placz: Quote
ludwa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 na razie możemy TYLKO czekać a i potem, jeśli okaże się, że szczepienie nie pomogło,to nie wiadomo czy będziemy mogły pomóc:cool3: Quote
idusiek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Nie wytrzymalam - kontatkowalam się ze schroniskiem - małe podobno mają się dobrze...:roll: Quote
Recommended Posts