Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA!!!! - szczeniak CHRUPEK - PAWRO + 4 pokaleczone łapy - juz za TM....

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Niczyje nawet złotówki nie dołożyły do leczenia i psem się wcale nie zainteresowały :angryy:

W schronie została jeszcze 5 małych....co robic? Skoro nie mozemy liczyć na żadną pomoc?????????? :-(

Posted

[quote name='idusiek']a Niczyje nawet złotówki nie dołożyły do leczenia i psem się wcale nie zainteresowały :angryy:

W schronie została jeszcze 5 małych....co robic? Skoro nie mozemy liczyć na żadną pomoc?????????? :-(
strasznie mi przykro, biedny Chrupek, przynajmniej już nie cierpi

a pozostałe szczeniaki niestey pewnie bedą
koleżanki ze Stowarzyszenia Niczyje mają dziurawe sumienia, zbierają pieniądze pod haslem Ostrów Mazowiecka. wstyd:angryy:

Posted

Biedny Chrupek
[*] wiem jak to jest bo rok temu straciłam sunię pinczerkę,również na parwowiroze :placz::-(

Chrupek
[*]

no a teraz musicie walczyć o tamte pieski...bo parwowirus może i je dorwać :placz::-(

Posted

ale my nie mamy jak !!!! :-(

mamy 15 psów pod opieką i zero finansów ....a organizacja, która pomaga Ostrowi i ma 3 psy pod opieką i 10 tyś na koncie - odmowiła pomocy.... :placz:

Posted

Potrzebne są pieniądze na szczepionki dla tamtych...:shake::placz: Szukajmy,szukajmy kogoś kto za sponsoruje...

pomogłabym,ale ja nie pracuje ;/ bo mam 15lat,a rodzice w związku z tym że na Święta wydali masę pieniędzy nie mają teraz żeby pomóc...

a ile trzeba dokładnie pieniędzy?

Posted

Chrupciu, będziesz na zawsze w moim sercu kochany psiulku.... jest mi tak przykor, mam smutne święta, bo ilekroć wchodzę do swojego pokoju to widzę Ciebie w koszyku.... a Ciebie juz nie ma :placz::placz::placz:

Małe zostały zaszczepione, nie wykazywały jeszcze żadnych objawów we wtorek.Dzisiaj- nie wiem.:-(

Posted

Zabrałam Chrupka tydzien po tym jak przyjechal do schronu z rodzeństwem. Pewnie cała gromada jest zarażona. Nie wiem co robic w tej sytuacji kompletnie.:-( Niektorzy lekarze mowią, że własnie szczepienie może pomóc, bo na surowicę to za póżno...

Posted

basia0607 napisał(a):
Nikomu nie zycze widoku umierającego na parwo szczeniaka.

Ja również! ;/ bo sama widziałam jak mój psiak umiera:placz::shake::-( To jest okropne...pies leży a ty nie możesz już nic praktycznie zrobić:placz: Oprócz podawania zastrzyków i kroplówek:-(:placz: