Izoldas Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dziękuję za odwiedziny i się pochwalę :cool3:: w niedzielę w Daugavpils Zorka zdobyła drugi łotewski CAC :multi:, porównanie o rasę przegrywając ze swoim półbratem Atyllą . Zdjęcia robiła miejscowa fotografka, mam nadzieję, że coś przyśle i będę mogła wstawić. Na tym kończymy (na razie :diabloti:) robienie kariery i bierzemy się za rodzinę;) Quote
Kisses Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Prześliczne :loveu: BOS - moje marzenie :loveu: Pozdrawiam Quote
fizzy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 gratulacje!!! półbrat to i tak prawie rodzina możecie uznać to za wasz sukces:evil_lol: czekam z niecierpliwością na zdjęcia i życze udanego zakładania rodziny:eviltong: Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Izoldas napisał(a):Dziękuję za odwiedziny i się pochwalę :cool3:: w niedzielę w Daugavpils Zorka zdobyła drugi łotewski CAC :multi:, porównanie o rasę przegrywając ze swoim półbratem Atyllą . Zdjęcia robiła miejscowa fotografka, mam nadzieję, że coś przyśle i będę mogła wstawić. Na tym kończymy (na razie :diabloti:) robienie kariery i bierzemy się za rodzinę;) Nasze gratulacje!!!!!!! fakt kariera musi trszkę zaczekać, Zorka będzie robiła karierę na innym polu;):p:p A. Quote
fizzy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 właśnie co słychać?:razz: tak mało odwiedzacie galerię... nie ma zdjęć. będę płakać:evil_lol: proszę o zdjęcia:loveu: będą maluszki czy nie? tyle pytań mamy:lol: Quote
Izoldas Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 A no u nas nic, nadal czekamy sobie na cieczkę. Zorcia zawsze jak w zegarku miała, co do dnia regularnie, a teraz jak na złość zwleka :mad: Co prawda nieco ponad tydzień dopiero :lol: ale już mi dwie wystawy koło nosa przeszły :evil_lol: Dobrze, że dzieci w "formie przetrwalnikowej" w ciekłym azocie mogą spokojnie czekać :razz: Zdjęć na razie nowych niet, bo aparatura odmawia współpracy :niewiem: CD: Wystarczyło publicznie się poskarżyć i Zorcia natychmiast zaczęła cieczkę. Odliczanie rozpoczęte ;) Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Izoldas']A no u nas nic, nadal czekamy sobie na cieczkę. Zorcia zawsze jak w zegarku miała, co do dnia regularnie, a teraz jak na złość zwleka :mad: Co prawda nieco ponad tydzień dopiero :lol: ale już mi dwie wystawy koło nosa przeszły :evil_lol: Dobrze, że dzieci w "formie przetrwalnikowej" w ciekłym azocie mogą spokojnie czekać :razz: Zdjęć na razie nowych niet, bo aparatura odmawia współpracy :niewiem: CD: Wystarczyło publicznie się poskarżyć i Zorcia natychmiast zaczęła cieczkę. Odliczanie rozpoczęte ;) Cześć Zorki!!!! co słychać? Trzymamy kciuki za nowe małe białe uchate stworki:loveu: A. Quote
Izoldas Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Zorka chyba jakimś sposobem dowiedziała się, że jej "narzeczony" wygląda tak :razz:: i odmawia współpracy :mad: Progesteron 4 dnia < 0,2, 8 dnia < 0,2, dzisiaj 11 dzień, wyniki wieczorem...... No ileż można czekać :lol: Uprasza się, o dalsze trzymanie kciuków ;) Quote
fizzy Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ale świetny narzeczony :loveu: sama bym nie pogardziła:razz::evil_lol: czekamy na wieści i trzymamy mocno kciuki:eviltong: małe Zorątka:loveu: Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ....nie podoba się Zorce narzeczony:evil_lol:......, A. Quote
Izoldas Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dzisiaj Zorka została zainseminowana :multi: Widziałam wszystkie procedury, zdrowe, energiczne i w doskonałej kondycji plemniki, nawet obfotografowałam moment umieszczania nasienia w macicy, ale niestety na zdjęciach widać tylko ręce lekarzy :roll: Zorelka póki co śpi sobie w eleganckim zielonym kubraczku a mnie pozostaje znów uzbroić się w cierpliwość do czasu potwierdzenia ciąży ;) Quote
M&S Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Izoldas']Dzisiaj Zorka została zainseminowana :multi: Widziałam wszystkie procedury, zdrowe, energiczne i w doskonałej kondycji plemniki, nawet obfotografowałam moment umieszczania nasienia w macicy, ale niestety na zdjęciach widać tylko ręce lekarzy :roll: Zorelka póki co śpi sobie w eleganckim zielonym kubraczku a mnie pozostaje znów uzbroić się w cierpliwość do czasu potwierdzenia ciąży ;) ....świetne wiadomości:lol::lol::lol:, trzymamy wszystkie łapy i inne kończyny za Zorkę i maluszki:loveu: A. Quote
Izoldas Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Bardzo dziękuję :calus: Wzajemnie :-) Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cześć! co słychać, jak się czuje przyszła mamuśka:p A. Quote
Izoldas Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Zorka czuje się bardzo ciężarna :razz:, a to czy jej się tylko wydaje, czy tak jest naprawdę okaże się za tydzień ;) Nigdy nie należała do niejadków, ale to co teraz wyczynia, byle dorwać coś do żarcia..... Do tego jeszcze kilka innych typowo ciążowych objawów...... Prawda wyjdzie na jaw w środę o godz.10:00 :) Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Izoldas napisał(a):Zorka czuje się bardzo ciężarna :razz:, a to czy jej się tylko wydaje, czy tak jest naprawdę okaże się za tydzień ;) Nigdy nie należała do niejadków, ale to co teraz wyczynia, byle dorwać coś do żarcia..... Do tego jeszcze kilka innych typowo ciążowych objawów...... Prawda wyjdzie na jaw w środę o godz.10:00 :) to mocno trzymamy za TAK!!!!!!:lol: A. Quote
fronucha Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Izoldas napisał(a): Nigdy nie należała do niejadków, ale to co teraz wyczynia, byle dorwać coś do żarcia..... Szkoda, że Bosman nie może być ciężarny;) Trzyma kciuki za Zorkę i proszę mnie wpisać do kalendarza socjalizacyjnego małych kulek :diabloti: Quote
Izoldas Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ania - dopisano ;) Jesteśmy po badaniu - ciąża mnoga potwierdzona :multi: Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Izoldas']Ania - dopisano ;) Jesteśmy po badaniu - ciąża mnoga potwierdzona :multi: SUUUUPER:multi::multi::multi: gratulujemy mamuśce:lol: Czekamy na małe Zorki i już wpraszamy się na molestowanie maluszków Uściski i całuski dla Zorki A. Quote
Izoldas Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Dziękujemy :) Fotki z dzisiejszego spaceru z nowym przyjacielem, przemiłym Dufflem (Duffelem ?) Quote
Ewa&Duffel Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 To ostatnie zdjęcie jest świetne, aż trudno mi uwierzyć, że to mój pies sobie tak spokojnie leży obok Zory ;) Czy mogłabym prosić o przesłanie mi fotek na maila? sosnowska.e@gmail.com :) Quote
Recommended Posts