Izoldas Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Dołączył młody belg, któregowytrwałe zaloty wywołały długo wyczekiwaną cieczkę! :D Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jaka piekna, samodzielna stojka! http://a.imageshack.us/img96/438/img2874ox.jpg I widac, że towarzystwo spragnione biegów, harców:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Asiaczku, to towarzystwo jest nieustannie spragnione harców :D W ostatniej serii była Ira, córkaZorki ;) Dzisiaj trochę Zoreńki: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Super! wyslij na jakis konkurs, koniecznie!!! http://imageshack.us/a/img571/6173/z29o.jpg Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Przekażę autorce :) Jeszcze jedno z serii „Świat w oczach Zory”: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Tamto pierwsze cytowane było - moim zdaniem - lepsze:) pzdr. Quote
Izoldas Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Witamy, dziękujemy i dzielimy się newsami: W niedzielę na wystawie w Częstochowie ZORFIN COLT w klasie młodzieży zdobył ocenę doskonałą lok. I, Zw. Mł., Naj. Junior i BOB! To był jego debiut w młodzieży :) A dzisiaj USG potwierdziło ciążę u Iry :multi: Strasznie się cieszę :) Przyszła mamusia pozdrawia Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Aj, aj!!!! Gratulacje doa debiutanta i gratulacje dla Iry:) Oj, będzie się znowu u Was działo:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 (edited) Oj będzie, hehe, Ira strasznie ciężarna, zachowuje się jakby już była na końcówce, co ona zrobi za 6 tygodni :roll: Sukcesów ciąg dalszy: ICE ISMENA *Pola* (siotra miotowa Iry) 04 kwietnia na zawodach Obedience w Powsinie zajęła w klasie 1 III miejsce, a dzisiaj na Mistrzostwach Polski Obedience Border Collie 2012 w Korytowie, również w klasie 1, została vice-mistrzem Polski borderów!:lol: Fotka i film z Powsina: http://www.youtube.com/watch?v=COHYIy6i5KY&feature Edited April 28, 2012 by Izoldas literówka Quote
Asiaczek Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Gratulacje:) Podoba mi się, że na takich Mistrzostwach i innych tego typu imprezach zawsze jest sporo nagród:) pzdr. Quote
Izoldas Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Kilka majówkowych fotek dziewczyn I pochwalę się, że ZORFIN COLT *Rejs* ukończył Młodzieżowy Championat Polski! :) Quote
Asiaczek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Hohoho, Colt idzie jak burza:) Gratulacje!!! pzdr. Quote
Izoldas Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [FONT=Times New Roman]Dzięki! Nowe pokolenie nadchodzi: [/FONT][FONT=Times New Roman]03 czerwca urodziło się kolejne stadko Dzikich, 3 pieski i 6 suniek :) [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Więcej fotek na stronie lub[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.454703297874365.110438.100000040970772&type=1[/FONT] Quote
kalyna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Witamy :multi: no, że ja tak późno do takiej cudnej galerii trafiłam ;) ja zakochana w ONach jestem, ale BOS to bardzo pokrewna rasa ;) gratuluje szczeniaków i sporo ich jest.. mamusia ma co robić, a jak zaczną się rozchodzić to i Pańcia będzie mieć ręce pełne roboty... w końcu 9 szczeniaków to nie tak mało.. oby zdrowo się chowały :kciuki: choć białe psy to takie super w utrzymaniu czystości pewnie nie są... Quote
Izoldas Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [FONT=Times New Roman]Kalyna – witam serdecznie :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja do tej dziewiątki już się przyzwyczaiłam, trzeci raz z rzędu ;) Dla Iry to pierwszy raz, ale radzi sobie doskonale, jakby całe życie to robiła :) Chociaż babcia Zora i tak uważa, że ona by to zrobiła lepiej :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]A na białych owszem, wszystko od razu widać, ale brudek odpada równie szybko jak się pojawia, nie potrzeba żadnych specjalnych zabiegów.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Uraczę Was teraz fotkami maluszków[/FONT] [FONT=Times New Roman] dziewczynka „czerwona”[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] piesek „fioletowy”[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] dziewczynka „zielona” [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [FONT=Times New Roman, serif][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]dziewczynka „czarna”[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][/FONT] [FONT=Times New Roman, serif][/FONT] Quote
Recommended Posts