Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Może nie będzie tak źle z Irą:) Dziewczynka jest mądra i pewnie po pierwszej nauczce zrozumie, że "cóś" się pozmieniało:) Ja na czas porodu i +/- 2/3 PO - separuję suczki i samczyki. Ale potempowoli-powoli uświadamiam im, że w domu przybyło. Zreszta one i tak po węchu wiedza, że coś się zmieniło, więc ja je tylko uświadamiam, że mają rację:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [FONT=Calibri]Dzisiejszej nocy Zorfiny przyszły na świat w ilości 9 szt: 5 piesków i 4 suczki :multi:[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Więcej szczegółów jak się trochę ogarnę ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ooooooo, super!!!!! Czekamy na szczegóły:) Pzdr. Quote
Kasia&Mela Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 GRATULACJE :loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!! jakie śliczne szczeniaczki... :sweetCyb: :laola: Quote
Mani2000 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 trochę przed terminem........ ale mają urodziny w dzień mojej mamy:) Quote
Izoldas Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [FONT=Calibri]Dziękuję :)[/FONT] [FONT=Calibri]Psiaki urodziły się w przewidywanym terminie, czyli w 59 dniu, Zorcia nie nosi dłużej niż musi ;)[/FONT] [FONT=Calibri]Mają się świetnie, śpią, jedzą i rosną ;)[/FONT] [FONT=Calibri]Nie wiem czemu nie wychodzi mi wstawianie zdjęć, jak ktoś mi powie dlaczego robi się tak:[/FONT] [FONT=Calibri][IMG][/FONT][FONT=Calibri]http://img705.imageshack.us/img705/6304/dsc8350.jpg[/IMG[/FONT][FONT=Calibri]][/FONT] [FONT=Calibri]to powrzucam więcej ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wstawiam link do "Wstawiania zdjęć na DGm". Poczytaj i może dojdziesz, co robisz źle...:) Instrukcja wstawiania zdjęć na DGM Zdjęcia, które chcemy wstawić na DGM, musza być najpierw umieszczone na Pulpicie w jakimś folderze. Wybieramy zdjęcia, zapisujemy ich numery, nazwy folderów/plików z Pulpitu. Zdjęcia szybciej wstawimy na DGM, gdy będą one wcześniej zmniejszone. Służy do tego program np. ACDSee. Ja mam wersję 5.0. Można ją ściągnąć z Internetu. Zdjęcia można tez zmniejszać automatycznie w programie Imageshack, ale trwa to dłużej. Przy dużej ilości fotek – nie opłaca się zmniejszać przez Imageshack. Gdy zdjęcia są już wybrane, zmniejszone – wchodzimy na stronę: www.imageshack.us. Klikamy na pole o nazwie „Browse”. Pojawiają się wszystkie nasze pliki/foldery znajdujące się na Pulpicie. Wyszukujemy ten wybrany, znajdujemy nr zdjęcia. Klikamy w „Otwórz”. Jeżeli nasze zdjęcie NIE JEST zmniejszone w programie ACDSee – klikamy w katalog (Image resize) przy rozmiarach zdjęcia. Na DGM wymagane jest 640x480. W Imageshacku można sobie ustawić tę funkcję. Klikamy w pole: „Upload now”. Po chwili klikamy w „Forum Code”. Zaznaczamy i Ctrl+C. Z dolnego paska przechodzimy na formu DGM i klikamy: Ctrl+V. Pojawia się link do zdjęcia. Klikamy 2xenter. To istotne, bo gdy tego nie zrobimy, to wstawiane zdjęcia będą „przyklejone” do siebie. Z dolnego paska wchodzimy ponownie do ImageSchack. Klikamy na „Media Upload” i powtarzamy wszystkie czynności od pkt. 6. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ani zdjęć, ani informacji... buuuuuuuu...... Pzdr. Quote
Kasia&Mela Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Asiaczek wstawił instrukcję, postarał się... a tu nic...:roll: Quote
Asiaczek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Często tak bywa, że się starasz i nie wszyscy to doceniają... życie;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja myslę, że wątek umarł smiercią naturalną i fotek juz wogóle nie będzie. Tak samo jak Gospodyni tej Galerii... pzdr. Quote
Izoldas Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 (edited) Zaniedbałam Was, przyznaję... Nie mam usprawiedliwienia :modla::modla::modla: Postaram się zreanimować wątek i troszkę nadrobić, jak tylko wrócę z wieczornego biegania siadam i biorę się do roboty! Dziękuję za pamięć ! W międzyczasie: imageshack straszy ograniczeniem pojemności konta, znacie może jakieś inne miejsca na fotki? Edit: Tak sobie rosły Zorfiny: Colt Camorra Mafia Mauser Luger Edited March 14, 2012 by Izoldas dodanie zdjęć Quote
Izoldas Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Więcej małych Zorfinów na FB: http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227649473913083.69104.100000040970772&type=3 http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227715353906495.69133.100000040970772&type=3 http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227733957237968.69142.100000040970772&type=3 I mój kochany, wymarzony Glock,którego nie mogłam niestety zatrzymać, żyje sobie teraz szczęśliwie na dalekiej północy, dając w kość swoim ludziom :diabloti:: taki był przed wyjazdem Quote
Izoldas Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Hehe, ten miot był wystrzałowo-mafijny;) Dzisiaj zasypię Was fotkami z niedzielnego spaceru, w rolach głównych Ira i Thamlin Quote
Recommended Posts