Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może nie będzie tak źle z Irą:) Dziewczynka jest mądra i pewnie po pierwszej nauczce zrozumie, że "cóś" się pozmieniało:)

Ja na czas porodu i +/- 2/3 PO - separuję suczki i samczyki. Ale potempowoli-powoli uświadamiam im, że w domu przybyło. Zreszta one i tak po węchu wiedza, że coś się zmieniło, więc ja je tylko uświadamiam, że mają rację:)

Pzdr.

• 2 weeks later...
  • Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Calibri]Dzisiejszej nocy Zorfiny przyszły na świat w ilości 9 szt: 5 piesków i 4 suczki :multi:[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Więcej szczegółów jak się trochę ogarnę ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Calibri]Dziękuję :)[/FONT]
[FONT=Calibri]Psiaki urodziły się w przewidywanym terminie, czyli w 59 dniu, Zorcia nie nosi dłużej niż musi ;)[/FONT]
[FONT=Calibri]Mają się świetnie, śpią, jedzą i rosną ;)[/FONT]

[FONT=Calibri]Nie wiem czemu nie wychodzi mi wstawianie zdjęć, jak ktoś mi powie dlaczego robi się tak:[/FONT]

[FONT=Calibri][IMG][/FONT][FONT=Calibri]http://img705.imageshack.us/img705/6304/dsc8350.jpg[/IMG[/FONT][FONT=Calibri]][/FONT]

[FONT=Calibri]to powrzucam więcej ;)[/FONT]

Posted

Wstawiam link do "Wstawiania zdjęć na DGm". Poczytaj i może dojdziesz, co robisz źle...:)
Instrukcja wstawiania zdjęć na DGM

1. Zdjęcia, które chcemy wstawić na DGM, musza być najpierw umieszczone na Pulpicie w jakimś folderze.
  2. Wybieramy zdjęcia, zapisujemy ich numery, nazwy folderów/plików z Pulpitu.
  3. Zdjęcia szybciej wstawimy na DGM, gdy będą one wcześniej zmniejszone. Służy do tego program np. ACDSee. Ja mam wersję 5.0. Można ją ściągnąć z Internetu.
  4. Zdjęcia można tez zmniejszać automatycznie w programie Imageshack, ale trwa to dłużej. Przy dużej ilości fotek – nie opłaca się zmniejszać przez Imageshack.
  5. Gdy zdjęcia są już wybrane, zmniejszone – wchodzimy na stronę: www.imageshack.us.
  6. Klikamy na pole o nazwie „Browse”. Pojawiają się wszystkie nasze pliki/foldery znajdujące się na Pulpicie. Wyszukujemy ten wybrany, znajdujemy nr zdjęcia. Klikamy w „Otwórz”.
  7. Jeżeli nasze zdjęcie NIE JEST zmniejszone w programie ACDSee – klikamy w katalog (Image resize) przy rozmiarach zdjęcia. Na DGM wymagane jest 640x480. W Imageshacku można sobie ustawić tę funkcję.
  8. Klikamy w pole: „Upload now”.
  9. Po chwili klikamy w „Forum Code”. Zaznaczamy i Ctrl+C.
  10. Z dolnego paska przechodzimy na formu DGM i klikamy: Ctrl+V. Pojawia się link do zdjęcia.
  11. Klikamy 2xenter. To istotne, bo gdy tego nie zrobimy, to wstawiane zdjęcia będą „przyklejone” do siebie.
  12. Z dolnego paska wchodzimy ponownie do ImageSchack. Klikamy na „Media Upload” i powtarzamy wszystkie czynności od pkt. 6.

Pzdr.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Zaniedbałam Was, przyznaję... Nie mam usprawiedliwienia :modla::modla::modla:

Postaram się zreanimować wątek i troszkę nadrobić, jak tylko wrócę z wieczornego biegania siadam i biorę się do roboty!

Dziękuję za pamięć !

W międzyczasie: imageshack straszy ograniczeniem pojemności konta, znacie może jakieś inne miejsca na fotki?

Edit:

Tak sobie rosły Zorfiny:

Colt

Camorra

Mafia

Mauser

Luger

Edited by Izoldas
dodanie zdjęć
Posted

Więcej małych Zorfinów na FB:

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227649473913083.69104.100000040970772&type=3

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227715353906495.69133.100000040970772&type=3

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.227733957237968.69142.100000040970772&type=3

I mój kochany, wymarzony Glock,którego nie mogłam niestety zatrzymać, żyje sobie teraz szczęśliwie na dalekiej północy, dając w kość swoim ludziom :diabloti::

taki był przed wyjazdem