Izoldas Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [FONT=Times New Roman]Z obiecanych filmów:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Młodzież i początki obrony:[/FONT] [video=youtube;dbYFdnKRYoI]http://www.youtube.com/watch?v=dbYFdnKRYoI[/video] [video=youtube;vxk-2wkp3II]http://www.youtube.com/watch?v=vxk-2wkp3II[/video] [FONT=Times New Roman]I owieczki:[/FONT] [FONT=Times New Roman][video=youtube;nCLh_H2E7Ac]http://www.youtube.com/watch?v=nCLh_H2E7Ac[/video][/FONT] Quote
Izoldas Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [FONT=Times New Roman]A z nowości:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na początku kwietnia spodziewam się miotu po [/FONT] [FONT=Times New Roman]Multi Ch. Pl. J. Ch. J. Club Winner, Club Winner ’08, Baltic Winner ’08, Ch. PL. RUS. 2xRKF, LT, LV, SL[/FONT] [FONT=Times New Roman]BELLA ZORA Biała Pasja (HD A, ED 0, MDR1 +/+, eyes clear, heart clear)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 oraz [FONT=Times New Roman]Österreichischer Bundessieger 2010, Österreichischer Champion, Österreichischer Club-Champion, Deutscher Champion, Deutscher Club-Champion BVWS, Bayernsieger 2008, Österreichischer Jugendchampion, Österreichischer Bundesjugendsieger 2007, WSÖ-Jugendclubsieger 2007,[/FONT] [FONT=Times New Roman]BH/VT, AD, SchH 1, SchH 2, IPO 3 [/FONT] [FONT=Times New Roman]FINN vom Sutumer Grund (HD B, ED 1, MDR1 +/+, DNA)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ooooo, czyli ciąża juz potwierdzona, tak? Super!!! Pzdr. Quote
Kasia&Mela Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Boże, jaki wszechstronnie utalentowany pies :multi:!!! Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/5637/dsc0372zora4.jpg latające psy są wśród nas :evil_lol: Quote
KT Arts Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Gratulacje ;) Piękny jest ten pies:loveu: a jaki wpatrzony;) Quote
Izoldas Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dzięki :) ale jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik ... we wtorek okaże się, czy cuś się zalęgło ;) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tak jest! Czekamy tylko na dobre wieści:) Nie zapominaj o nas;) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [FONT=Times New Roman]Pamiętam i melduję:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zorfiny nadchodzą!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Badanie USG pokazało dzisiaj 8 zdrowych, prawidłowo rozwijających się płodów :multi: Niestety jeden postanowił zdezerterować, a byłoby identycznie jak poprzednim razem, czyli 9.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale wynik jak najbardziej satysfakcjonujący :)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Super wieści!!! A na kiedy przewidywany poród? Pzdr. Quote
KT Arts Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Super, mam nadzieje że jakieś fotki małych będą ;) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Izoldas']Poród około 8 kwietnia :)[/QUOTE] Ja w tym czasie będe w drodze na wystawe w Wieselburgu, ale myslami będę z Wami:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Czas szybko ucieka ;) Na fotki też mam nadzieję, na razie mój ulubiony Nikon wyemigrował i namawiam go na powrót :lol: Asiaczku, znając Zorę to wytrzyma te obowiązkowe 58 dni i uwolni się od ciężaru :cool3: Zwłaszcza, że tym razem postanowiła być gruuuuuba i ciężarna na całego ;) I nic tylko woła "jeść!!" Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ha! Zora polubiła ten stan;) Oby tylko potem nie bylo problemów z porodem... Nic to, nie ma co krakać, trzeba myslec pozytywnie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No, jeszcze +/- dwa tygodnie oczekiwania. Mam nadzieję, że zora nadal ma apetyt i czuje się dobrze. No i pewnie wygląda kwitnąco;) pzdr. Quote
Estowa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Gratulacje, trzymamy kcuuki i czekamy na zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Hej, co u Zory? Izoldas odezwij się do nas:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Odzywam się! :) Zorka gruba i grubsza, za dwa dni będę miała aparat, to pokażę brzuchacza :)Cycochy ma jakby już z tydzień karmiła, a jeszcze przynajmniej te 10 dni ponosić musi ;) Dobry apetyt to zdecydowanie za słabe określenie, to jest Złodziejski i Podstępny Wykradacz Rzeczy Jadalnych (i niejadalnych również) :evil_lol: Do tej pory przytyła ok 7 kg, osoby postronne twierdzą, że wcale nie jest taka gruba, ale dla mnie wygląda jak wielorybica :lol: Pomału biorę się za szykowanie porodówki, Zorka pewnie najchętniej rodziłaby w klatce, ale jak na mój gust za ciasno tam. Jestem strasznie ciekawa jak na szczeniaki zareaguje Ira i jak przeżyje "odcięcie pepowiny", bo na razie to ona jest Jedyną i Najważniejszą Gwiazdą i Pępkiem Świata:lol: Będzie bolało, jak ją Zorka pogoni od małych a pańcia przestanie poświęcać całą swoją uwagę... Obiecuję informować na bieżąco, a na początku tygodnia postaram się wstawić jakieś świeże fotki. Quote
Recommended Posts