Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]O Katowicach pisałam w wątku wystawy, ale powtórzę tutaj:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Irbis dosk. I, Zw, Mł. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Inca bdb. II[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ira dosk I Zw. Mł. Naj. Junior :)[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fotek niestety brak.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z wystawy w Łodzi wróciliśmy „na tarczy”:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ice Inca dosk. 2/2[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ice Ira dosk. 4/4[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zora dosk. 1/1, CWC[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z zachowania psów jestem bardzo zadowolona, Inca, czyli po domowemu Musta, zrobił duże postępy, Irusia pokazała się bardzo ładnie, Zoreńka jak zwykle ;) Werdyktu komentować nie będę :diabloti: na razie fotki suczek z młodzieży, pozostałe wkrótce.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]SO SEXY[/SIZE][SIZE=3] BLONDIE White Matahar (lok. II)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3025/84175915.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Horsebo TWIX, ICE IRA Dzika Banda, MARLA Białe Wzgórza (lok. III, IV, I)[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8124/16910752.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ira, Marla (lok. IV, I)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8060/76592031.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3575/38149961.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Twix, Ira (lok. III, IV)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6632/15885665.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Za kilka godzin z Irbisem i Irą atakujemy Bydgoszcz :cool3:[/SIZE][/FONT]
[/SIZE]

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :)

W Bydgoszczy Irbis dosk. II - przegrał na własne życzenie, strzelił focha i powiedział sędzinie "Hau! Nie dam się dotykać! " :diabloti:
Ira dosk. I, Naj. Junior i BOB :multi:

Posted

[FONT=Times New Roman]W niedzielę w Dobrym Mieście Ira ukończyła Młodzieżowy Championat Polski a Irbis Zw. Mł., Naj. Junior i BOB :multi:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Konkurencji nie było. Pomimo tego bardzo dziękujemy Pani Dzidt, której sędziowanie obserwowałam od początku do końca i wiem, że nie daje tytułów za darmo :)[/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

cd .........

Posted

Bardzo podoba mi się Ira na fotkach chyba z Łodzi. Jest taka "równa", no i prezentacja super:)

Gratuluję i Katowic, i łodzi i Bydgoszczy i Dobrego Miasta! Ajajaj, ja się juz pogubiłam co i kto;)
Super się spisuja dzieciaki:)

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Times New Roman]Sama się zaczynam gubić :lol:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Uprzejmie donoszę, iż 16.05 w Inowrocławiu Ira dosk. 1, Zw. Mł., Irbisek dosk. 1, Zw. Mł., Naj. Junior i BOB i ukończony młodzieżowy championat :multi:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W niedzielę płyniemy do Radomia :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Izoldas'][FONT=Times New Roman]Sama się zaczynam gubić :lol:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Uprzejmie donoszę, iż 16.05 w Inowrocławiu Ira dosk. 1, Zw. Mł., Irbisek dosk. 1, Zw. Mł., Naj. Junior i BOB i ukończony młodzieżowy championat :multi:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W niedzielę płyniemy do Radomia :razz:[/FONT]
Szalejecie Białaski:0
Brawo i gratulacje!

Pzdr.

Posted

[FONT=Times New Roman]Dziękujemy :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W Radomiu:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]IRBIS – dosk. 1, Zw. Mł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]IRA – dosk. 1, Zw. Mł, BOB Junior :multi:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]I kilka najnowszych fotek Issy[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]Z przyrodnią siostrą[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]Jestem bardzo dumna! Zwłaszcza, że nie tylko wystawowo się sprawują, ale sprawdzają się także na innych polach – Idris (po domowemu Szaruk) zdał oficjalne egzaminy i pomału wdraża się do pracy w dogoterapii :multi: A największą satysfakcję daje to, ze nowi właściciele szczeniąt są z nich w pełni zadowoleni i psiaki spełniają pokładane w nich oczekiwania :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W najbliższą niedzielę małe spotkanie rodzinne w Płocku – będą 4 sztuki Zorkowych dzieci ;)[/FONT]

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Asiaczku Drogi, nieprawda!!!! Dopiero teraz, po wielu tygodniach, ba!, miesiącach, udało mi sie zalogować! Szczerze mówiąc, straciłam nadzieję już dawno temu, przestałam próbować i obraziłam się na Dogo ...
Postaram się uzupełnić zaległości
i
obwieścić nowości ;)

cdn już wkrótce

Posted

[FONT=Times New Roman]Podsumowanie 2010:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na wystawach w kraju i za granicą dzieciaki z miotu „I” uzyskały tytuły:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]3 x Junior Poland Champion[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Junior Hungarian Champion[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Hungarian White Swiss Shepherd Club Junior Winner[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Poland Winner ‘10[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Część młodzieży ambitnie trenuje posłuszeństwo sportowe, IPO oraz została poddana testom instynktu pasterskiego, z pozytywnym wynikiem :)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Za chwilę postaram się wrzucić kilka filmów.[/FONT]

Posted

Izoldas napisał(a):
Asiaczku Drogi, nieprawda!!!! Dopiero teraz, po wielu tygodniach, ba!, miesiącach, udało mi sie zalogować! Szczerze mówiąc, straciłam nadzieję już dawno temu, przestałam próbować i obraziłam się na Dogo ...
Postaram się uzupełnić zaległościi
obwieścić nowości ;)
cdn już wkrótce

No to czekamy na te nowości:)

Izoldas napisał(a):
[FONT=Times New Roman]Podsumowanie 2010:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na wystawach w kraju i za granicą dzieciaki z miotu „I” uzyskały tytuły:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]3 x Junior Poland Champion[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Junior Hungarian Champion[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Hungarian White Swiss Shepherd Club Junior Winner[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1 x Poland Winner ‘10[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Część młodzieży ambitnie trenuje posłuszeństwo sportowe, IPO oraz została poddana testom instynktu pasterskiego, z pozytywnym wynikiem :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Za chwilę postaram się wrzucić kilka filmów.[/FONT]

Noooo, poazdrościć, bo i zagraniczne wystawy zostały zaliczone:) Super!!!
A filmiki gdzie?

Pzdr.