Izoldas Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]O Katowicach pisałam w wątku wystawy, ale powtórzę tutaj:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Irbis dosk. I, Zw, Mł. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Inca bdb. II[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ira dosk I Zw. Mł. Naj. Junior :)[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fotek niestety brak.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z wystawy w Łodzi wróciliśmy „na tarczy”:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ice Inca dosk. 2/2[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ice Ira dosk. 4/4[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zora dosk. 1/1, CWC[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z zachowania psów jestem bardzo zadowolona, Inca, czyli po domowemu Musta, zrobił duże postępy, Irusia pokazała się bardzo ładnie, Zoreńka jak zwykle ;) Werdyktu komentować nie będę :diabloti: na razie fotki suczek z młodzieży, pozostałe wkrótce.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]SO SEXY[/SIZE][SIZE=3] BLONDIE White Matahar (lok. II)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3025/84175915.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Horsebo TWIX, ICE IRA Dzika Banda, MARLA Białe Wzgórza (lok. III, IV, I)[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8124/16910752.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ira, Marla (lok. IV, I)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8060/76592031.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3575/38149961.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Twix, Ira (lok. III, IV)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6632/15885665.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Za kilka godzin z Irbisem i Irą atakujemy Bydgoszcz :cool3:[/SIZE][/FONT] [/SIZE] Quote
Izoldas Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Dzięki :) W Bydgoszczy Irbis dosk. II - przegrał na własne życzenie, strzelił focha i powiedział sędzinie "Hau! Nie dam się dotykać! " :diabloti: Ira dosk. I, Naj. Junior i BOB :multi: Quote
Izoldas Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [FONT=Times New Roman]W niedzielę w Dobrym Mieście Ira ukończyła Młodzieżowy Championat Polski a Irbis Zw. Mł., Naj. Junior i BOB :multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Konkurencji nie było. Pomimo tego bardzo dziękujemy Pani Dzidt, której sędziowanie obserwowałam od początku do końca i wiem, że nie daje tytułów za darmo :)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 cd ......... [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 cd ......... [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
KT Arts Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piekne zdjęcia:loveu: Gratulujemy wyników i życzymy dalszych sukcesów;) Quote
katik Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Gratuluję ukończenia młodzieżowego championatu. Zora jest cudowna. :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bardzo podoba mi się Ira na fotkach chyba z Łodzi. Jest taka "równa", no i prezentacja super:) Gratuluję i Katowic, i łodzi i Bydgoszczy i Dobrego Miasta! Ajajaj, ja się juz pogubiłam co i kto;) Super się spisuja dzieciaki:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [FONT=Times New Roman]Sama się zaczynam gubić :lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Uprzejmie donoszę, iż 16.05 w Inowrocławiu Ira dosk. 1, Zw. Mł., Irbisek dosk. 1, Zw. Mł., Naj. Junior i BOB i ukończony młodzieżowy championat :multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]W niedzielę płyniemy do Radomia :razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Izoldas'][FONT=Times New Roman]Sama się zaczynam gubić :lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Uprzejmie donoszę, iż 16.05 w Inowrocławiu Ira dosk. 1, Zw. Mł., Irbisek dosk. 1, Zw. Mł., Naj. Junior i BOB i ukończony młodzieżowy championat :multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]W niedzielę płyniemy do Radomia :razz:[/FONT] Szalejecie Białaski:0 Brawo i gratulacje! Pzdr. Quote
Izoldas Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [FONT=Times New Roman]Dziękujemy :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]W Radomiu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]IRBIS – dosk. 1, Zw. Mł[/FONT] [FONT=Times New Roman]IRA – dosk. 1, Zw. Mł, BOB Junior :multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]I kilka najnowszych fotek Issy[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Z przyrodnią siostrą[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Noooo, Kochana! Możesz być dumna z miotu... Co i raz czytam o ich sukcesach wystawowych:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [FONT=Times New Roman]Jestem bardzo dumna! Zwłaszcza, że nie tylko wystawowo się sprawują, ale sprawdzają się także na innych polach – Idris (po domowemu Szaruk) zdał oficjalne egzaminy i pomału wdraża się do pracy w dogoterapii :multi: A największą satysfakcję daje to, ze nowi właściciele szczeniąt są z nich w pełni zadowoleni i psiaki spełniają pokładane w nich oczekiwania :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]W najbliższą niedzielę małe spotkanie rodzinne w Płocku – będą 4 sztuki Zorkowych dzieci ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Hohoho, 4 dzieciaki w jednym miejscu! Pamiętajcie o fotkach z tego spotkania, OK? No i zaciskam za sukcesy:) Pzdr. Quote
M&S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cześć Zorki!! Fajnie jest widzieć swoje dzieci:) A. Quote
KT Arts Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 http://img63.imageshack.us/img63/947/ketten2.jpg Piękne dziewczynki:loveu: Quote
Mani2000 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 zara śliczna i wesolutkich świąt życze Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Izoldas raczej Facebook'u się lansuje niz tutaj... pzdr. Quote
Izoldas Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Asiaczku Drogi, nieprawda!!!! Dopiero teraz, po wielu tygodniach, ba!, miesiącach, udało mi sie zalogować! Szczerze mówiąc, straciłam nadzieję już dawno temu, przestałam próbować i obraziłam się na Dogo ... Postaram się uzupełnić zaległości i obwieścić nowości ;) cdn już wkrótce Quote
Izoldas Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [FONT=Times New Roman]Podsumowanie 2010:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na wystawach w kraju i za granicą dzieciaki z miotu „I” uzyskały tytuły:[/FONT] [FONT=Times New Roman]3 x Junior Poland Champion[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Junior Hungarian Champion[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Hungarian White Swiss Shepherd Club Junior Winner[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Poland Winner ‘10[/FONT] [FONT=Times New Roman]Część młodzieży ambitnie trenuje posłuszeństwo sportowe, IPO oraz została poddana testom instynktu pasterskiego, z pozytywnym wynikiem :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Za chwilę postaram się wrzucić kilka filmów.[/FONT] Quote
KT Arts Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gratuluję sukcesów i życzę kolejnych, w hodowli jak i na wystawach:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Izoldas napisał(a):Asiaczku Drogi, nieprawda!!!! Dopiero teraz, po wielu tygodniach, ba!, miesiącach, udało mi sie zalogować! Szczerze mówiąc, straciłam nadzieję już dawno temu, przestałam próbować i obraziłam się na Dogo ... Postaram się uzupełnić zaległościi obwieścić nowości ;) cdn już wkrótce No to czekamy na te nowości:) Izoldas napisał(a):[FONT=Times New Roman]Podsumowanie 2010:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na wystawach w kraju i za granicą dzieciaki z miotu „I” uzyskały tytuły:[/FONT] [FONT=Times New Roman]3 x Junior Poland Champion[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Junior Hungarian Champion[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Hungarian White Swiss Shepherd Club Junior Winner[/FONT] [FONT=Times New Roman]1 x Poland Winner ‘10[/FONT] [FONT=Times New Roman]Część młodzieży ambitnie trenuje posłuszeństwo sportowe, IPO oraz została poddana testom instynktu pasterskiego, z pozytywnym wynikiem :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Za chwilę postaram się wrzucić kilka filmów.[/FONT] Noooo, poazdrościć, bo i zagraniczne wystawy zostały zaliczone:) Super!!! A filmiki gdzie? Pzdr. Quote
Recommended Posts