Asiaczek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Też bym chętnie się z Toba gdzieś wybrała, bo niedługo zapomne, jak wyglądasz...;) pzdr. Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Hello :) GRATULUJEMY UKOŃCZENIA CHAMPIONATU !!!!!!! super fota, ale uchole :lol: http://img532.imageshack.us/img532/82/kutyakilltstrencin13.jpg A. Quote
Izoldas Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [FONT=Times New Roman]Dzięki :-P no uchole to one mają jak najbardziej rasowe :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kilkoro dzieci w wieku 9 mies[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pola (Ismena)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [FONT=Times New Roman]Szaruk (Idris)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [FONT=Times New Roman]Zapomniałam o ograniczeniu w ilości zdjęć :oops:, dzielę[/FONT] [FONT=Times New Roman]Irbis [/FONT] Quote
Izoldas Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [FONT=Times New Roman]Ira (+ 10 znaków)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Hohoho, ale te Twoje maluchy śliczne! Myślę, że na ringach pokaża, co potrafią:) Bo wierzę, że mam ich wypatrywać na wystawach? A tak przy okazji - gdzie te fotki były robione...? Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [FONT=Times New Roman]Wypatruj, wypatruj, mam nadzieję, że właściciele dadzą się wciągnąć w ten sport ;) Zaczynamy w Katowicach zestawem Irbis, Inca i Ira :cool3:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fotki były robione na Polach Mokotowskich.[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Super! Ja też będę w Katowicach, ale nie pamiętam, jak nam się rozłozyły dni... Sprawdzę:) Tak myślałam, że to PM. Szkoda, że nie powiedziałaś, że tam będziecie. Może tez bym się pojawiła (sama albo z baskami). Bo ja juz emerytka jestem, serio-serio:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Łoooo to gratulejszyn :cool2:(Szkoda, że ja się z Firmą nie mogłam rozstać na podobnych zasadach :evil_lol:) W takim razie przy następnej okazji dam znać, chociaż nie wiem co by Twoje Baski powiedziały na powitanie zgotowane przez Bandę Białych Rasistów :diabloti:. Ostatnio towarzyszyły nam dwa Borzoje, ale one ze stoickim spokojem zniosły wstępne inwektywy "Te, Chude, nie pasujecie tutaj!! :olympic:" itp. Ale miło będzie się spotkać :) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wiesz, jak będzie chłodno, to ja zostawię baskiw domu. A nawet jak ich nie wezmę na ten konkretny spacerek, to nic im się nie stanie:) Czekam na sygnał. Moja komórka (podaję na wszelki wypadek): 601 29 85 50. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wiesz, jak będzie chłodno, to ja zostawię baskiw domu. A nawet jak ich nie wezmę na ten konkretny spacerek, to nic im się nie stanie:) Czekam na sygnał. Moja komórka (podaję na wszelki wypadek): 601 29 85 50. Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [FONT=Times New Roman]Cześć![/FONT] [FONT=Times New Roman]Tym razem Banda spacerowo :cool3:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [FONT=Times New Roman][SIZE=1]10 znaków [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ciągle te 10 znaków [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 .......... [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 .......... [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Izoldas Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]W rolach głównych wystąpili:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Irbis – czerwona obroża i szelki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szaruk – czerwona obroża i czarno-czerwone szelki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Musta – czerwona obroża[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pola – różnokolorowa obroża[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ira – tęczowa obroża[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiamy :)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tak sie własnie zastanawiałam, ile Was było na tym spacerosie... 4 czy 5? Ale ta fotka rozwiewa moje wątpliwości:) http://img413.imageshack.us/img413/6014/dsc0411w.jpg Zazdroszczę wspólnego spaceru i do zobaczenia:) Pzdr. Quote
Izoldas Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [FONT=Times New Roman]Asiaczku, ja o Tobie pamiętam i jak tylko będziemy na PM na pewno się odezwę z zaproszeniem :calus:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Super! Na razie mocno zaciskam za Twoją młodziez w Katowicach:) Pzdr. Quote
Recommended Posts