Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 To kiedy biała gromadka zacznie się rozchodzić do nowych domków? Pzdr. Quote
M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cześć Zorki :) jakie duże "maluchy" :loveu: faaajne A. Quote
Mudik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Najbardziej mi się podobają Ismena i Ivo, śliczności!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Czasowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Everybody_Lies napisał(a):Coś Iriska nie mogła ustać w miejscu:lol: Faktycznie mała wiercipiętka;) Śliczne szczeniaczki! No zgodzę się. Wiercipietka prawdziwa:loveu: ale sliczna:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Izoldas, co tak zamilkłaś? Zjadły Cię te białe gluty? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Albo sprzedała wszystkie maluchy i wyjechała albo nie wiem co... Pzdr. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 J.G napisał(a):Ta cisza zaczyna mnie martwić. mnie też....:shake: Asiaczek napisał(a):Albo sprzedała wszystkie maluchy i wyjechała albo nie wiem co... Pzdr. Albo ją zjadły...:evil_lol: Ale tak na serio, ta cisza nie jest ok. A. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jeszcze jest opcja, że małe zjadły kabelek... pzr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeszcze jest opcja, że małe zjadły kabelek... pzr. Tak też być może... A. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Eeeee, Izoldas, tak się nie robi... My tutaj na Ciebie czekamy, a Ty... Pzdr. Quote
Izoldas Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witam i przepraszam stukrotnie za długą nieobecność :modla::modla::modla: Różne zawirowanie życiowe sprawiły, że nie w głowie mi było pisanie (kabelek też został zeżarty, a jak :cool3:) Większość szczeniątek już w nowych domkach, został jeszcze Ignis, dla którego wybieramy jeden z potencjalnych domów i Issa, która nadal szuka odpowiedniego dla niej człowieka. Ira zostaje u nas :smile: Zamiast mnóstwa fotek mała składanka: http://www.youtube.com/watch?v=Z3u0KIvjbTc Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję za pamięć :calus: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ooooo, Nasza Odnaleziona! Witaj! I dzięki za filmiki...:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hello, fajnie że jesteś :lol::lol::lol: Filmiki świetne, maluchy bomba i rekiny i piranie.....;):evil_lol: życzymy dobrych domków :p Głaski dla Zorki i malców :loveu: A. Quote
Recommended Posts