Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niektóre są bardziej puchate, inne mniej, ale cały czas liczę, że wszystkie będą krótkowłose :razz: Te bardziej puchate prawdopodobnie poszły w ojca, który ma „rich medium coat” określany w niektórych krajach jako pół-długowłosy. Na 100% jeszcze nie jestem wszystkich pewna, zdarza się, że się długo skutecznie kamuflują ;)
Przejażdżka samochodem nie była ich pierwszą, trochę sobie niektóre pośpiewały, ale nie było żadnych innych atrakcji, a już szczególnie w drodze powrotnej :lol:

Posted

W końcu i mnie dopadły problemy z logowaniem i użytkowaniem Dogo :mad:
Pozdrawiamy wszystkich oglądaczy, tych starych i tych nowych :calus:
Mizianka przekazane, jutro postaram się wstawić nowe fotki Bandy.

Posted

[quote name='Izoldas']Niektóre są bardziej puchate, inne mniej, ale cały czas liczę, że wszystkie będą krótkowłose :razz: Te bardziej puchate prawdopodobnie poszły w ojca, który ma „rich medium coat” określany w niektórych krajach jako pół-długowłosy. Na 100% jeszcze nie jestem wszystkich pewna, zdarza się, że się długo skutecznie kamuflują ;)
Przejażdżka samochodem nie była ich pierwszą, trochę sobie niektóre pośpiewały, ale nie było żadnych innych atrakcji, a już szczególnie w drodze powrotnej :lol:
Będą z nich Małe Podróżniczki! NO, może nie takie małe...:lol:

Ja wczoraj po prostu zrezygnowałam ze wstawiania fotek na DGM. Posty się dublowały, nie mogły się zapisac, eh...

Pzdr.

Posted

Mało się. wypowiadam na dogomanii, ale przyznam że warto! :loveu:
Zaglądam często na watki a białaski mnie urzekły! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiamy!