Jolanta08 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 03 grudnia 2008 odeszła :placz:za Tęczowy Most moja mała kochana przyjaciółka Funia.Tak bardzo za Nią tęsknię,że każda myśl o Niej bardzo rani serce.Czy kiedyś (kiedy?) nadejdzie chwila że moje serce nie będzie tak rozpaczć po Jej stracie? Quote
ewa2909 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 jolanta08 napisał(a):03 grudnia 2008 odeszła :placz:za tęczowy most moja mała kochana przyjaciółka funia.tak bardzo za nią tęsknię,że każda myśl o niej bardzo rani serce. dla funi (*)(*)(*) Quote
Jolanta08 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ewa2909 napisał(a):dla funi (*)(*)(*) dziękuję za ten ciepły gest.Mam nadzieję że będziesz jeszcze dłuuugo cieszyć się swoją psinką. Quote
ma_ruda Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Już mijają te magiczne dni. To był czas, który sprzyjał wspomnieniom. Ale przecież wciąż pamiętamy. __________________ Quote
Jolanta08 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Mój maleńki skarbie,już minęło ponad dziewięć miesięcy jak odeszłaś...wciąć czuję Cię przy sobie a przed oczami mam Twój śliczny pysio.Tyle myśli kłębi się w głowie,tyle słów ciśnie na usta by wyrazić swój żal ,ale kiedy tęsknota podnosi swój kolczasty łeb i strasznie rani serce a szloch dławi gardło ,to już nie nie można napisać...tak bardzo Cię kocham... Quote
Jolanta08 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Już minął rok bez Ciebie Funieczko . rok jak sama wróciłam z kliniki...ból jest tak samo świeży jak wtedy...ale ja mówię Ci tylko do wiedzenia bo wiem ,że kiedyś przyjdzie ten dzień kiedy już na zawsze będziemy razem...a do tego czasu niechaj aniołowie umilają Ci czas rozłąki...kocham Cię maleńka... Quote
zmierzchnica Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :( Nie mam co napisać, bo wszystko jest w takim przypadku niestosowne... Przykro mi bardzo. Wierzę, że nadal boli, ból nie mija tak szybko. O ile w ogóle mija... [*] Quote
Jolanta08 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Niestety nie mija :shake: ,ale tak dzieje się zawsze gdy się kogoś bardzo kocha...eh ,gdyby nie wiara... Quote
Jolanta08 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Moja maleńka ukochana dziecinko, to już druga Wigilia bez Ciebie ,ale jesteś obecna w naszych sercach,codziennym życiu i będziesz dzisiaj z nami przy wigilijnym stole :tree1: Quote
Jolanta08 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dzisiaj jest dzień kiedy ostatni raz trzymałam Cię w ramionach żywą...za kilka godzin już nie żyłaś...dwa lata a tak cholernie boli...tak boli... Śpij spokojnie moja słodka maleńka ukochana Funieczko... http://www.youtube.com/watch?v=NS4vbQTqXZU http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=20348 Quote
Mani2000 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Tak mi przykro:-( Funia na pewno biega za TM i czeka aż do niej dołączysz do niej Quote
Jolanta08 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Funieczko dzisiaj pierwszy dzień wiosny.Świeciło słonko a ja oczyma wyobraźni widziałam Twój śliczny pycholek i cudne granatowe ślepka jak na mnie spoglądają, gdy wchodzę na balkon, na którym tak lubiłaś się wygrzewać.Tak mi Ciebie brak... http://www.youtube.com/watch?v=AqLaXdhXmQU Quote
Mani2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 (*)(*)(*)(*) Tęsknimy Funiu.....(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Quote
Jolanta08 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Funia moje kochane maleństwo...:-( Quote
Recommended Posts