Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorka za milczenie ale wczoraj padlam z powodu wielkiego bolu glowy
podejrzewam ze to przez smrod w aucie ( skrzat walnał niezlego klocka :evil_lol:)

ogolnie bylo ok
w samochodzie TROSZKE :evil_lol: sie krecił - nie wiedzial za bardzo co i jak...
chodzil i piszczal..pozniej podlapal jakas glebsza irytacje i zaczal SZCZEKAC :)
hehe
zebyscie wtedy widzieli mine Lulki :-o hehehe , zdziwiona ze umierajacy szczekac umie.
no mnie tez to nieco zaskoczyło .

spotkanie z pania - ogolnie milo , slepaczek chodzil po sniegu, weszac i zaznaczajac teren.
po krotkiej i tresciwej rozmowie kobitka wziela slepaczka i poszla do domku.
zostal wykapany ...dzisiaj idzie do weta.
wiecej info pozniej ;)

ps:kroplowy i zastrzyki zdecydowanie mu pomogly , chodził...wolno bo wolno ale chodził ...szczekał , zdecydowanie byl zainteresowany tym co sie dzieje

Posted

niestety ...
ślepaczek szuka nowego domu .
Corka kobiety ktora go zaadoptowala ma nasilone objawy astmy,
slepaczek musi szukac w trybie pilnym nowej chatki.

byl u fryzjera , jest grzeczny , jak Pani mowi totalnie bezproblemowy.
jest zainteresowny swiatem , chodzi po mieszkanku , czesto lezy w koszyczku , nie brudzi w domu , daje sygnal ze chce wyjsc na spacerek.
BOI SIE WINDY!!!!!!!!!!!!!
nie lubi za bardzo kontaktu z czlowiekiem , ma swoj swiat.

badanie krwi wyszlo w miare ok , lekki klopot z watroba ktory niebawem zostanie zlikwidowany .
ma jakies klopoty z serduszkiem - bedzie go badal kardiolog

ludzie pomocy !!!!
on nie moze wrocic do schroniska!

Posted

slepaczek jest teraz na antybiotykch.dostalam smsa ""sa jakies wiesci ? slepaczek jest bardzo slaby serducho ledwo . jutro z nim ide na kolejna dawke antybiotyku,zapytam o kardiologa ale nie wiem czy da sie cos zrobic.prosze o odzew"

Posted

sory , ale nawet nie umiem skomentowac!

Ślepaczek musi jak najszybciej zostać zabrany od nas. moja córka nie ma
się zbyt dobrze (jednak alergia na sierść), ale są jeszcze inne powody:
moja suka ma cieczkę, Ślepaczek to czuje, ciągle szczeka i jest
zdenerwowany - co na pewno źle wpływa na Jego słabe serce. rozmawiałam z
weterynarzem, zapiszę psiaka do kardiologa na poniedz. opłacę badanie
ale nie mogę zatrzymać Go może jest jakaś osoba, która się zgodzi
zaopiekować Nim, a ja będę pomagała finansowo. teraz też szczeka - czuje
sukę. wie Pani, wzięłam Go z serca, naprawdę i proszę nie myśleć, że już
mi się znudził, że mam Go dość, patrzę na Tę bidę z nędzą i serce mi się
kraje, ale jak sama Pani widzi nie przewidziałam tego, co nastąpiło, a
może tymczasowo można by umieścić Go w jakiejś lecznicy albo hotelu
zanim znajdzie się dla Niego dom. I proszę mi wierzyć jest mi bardzo
smutno, że tak wyszło ale zdrowie dziecka jest dla mnie ważniejsze
czekam na wiadomość od Pani pozdrawiam

Posted

No to jest po prostu ZYCIE :-(:shake::shake: mimo wszystko wierze , ze Pania to po prostu przeroslo:shake::shake::shake:. Moze zaproponowac chociaz pobyt w klinice ( na koszt Pani ) do czasu kons kardiologa?? To byloby spawiedliwe i chociaz co Slepaczkowi dalo;)

Posted

Biedna psinko , po fryzjerze wygladasz ekstra ale jesli wrocisz do schronu to bedzie CI bez futra jeszcze zimniej :shake:,:-(:-(:-(
I do tego ten antybiotyk - on ma zapalenie płuc czy co ?

Posted

kuzwa!!!ja wymiekam!:angryy:
"dzien dobrty , sa jakies wiesci????jest mi naprawde szkoda slepaczka ale jutro odwioze go do schroniska,dluzej nie moge czekac .a miedzy nami to moim zdaniem on jest taki slaby nie tylko ze starosci -ma bardzo duza niedowage tak jakby jakby nic nie dostawal do jedzenia a apetyt mu dopisuje nie rozumiem wiec daczego skoro nie bylo dla niego jedzenia a byl ledwo ledwo nie zostal uspiony.mysle ze jakby regularnie jadl to nie bylby w takim stanie.to przykre wy wolontaroiusze robicie co mozecie a osoby na prawde odpowiedzialne za te psy malo sie nimi przejmuja.prosze cos wymsylic ja nie mam znajomych ktorzy mogliby sie nim zajac a nie ejst klopotliwy"

ide na dwor pokrzyczec bo zaraz mnie cos trafi!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

odpisalam pani ze trudno ejst skombinowac pieniadze na hotel z dnia na dzien bo nie tak mialo byc....i takie tam ...

"ja zaoferowalam pomoc rowniez finansowa moge kupowac jedzenie leki jesli to mogloby w jakis sposob uratowac go od schroniska jesli mialby szanse dozyc reszte dni w spokoju teraz ja rowniez czuje sie za niego odpowiedzialna wiec jesli jest ktos kto z przyczyn materialnych nie moze sie zdecydowac to ja pomoge.prosze mnie zrozumiec nie wygram z astma"