Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na łące koło mojego osiedla koczuje mix labka, biszkoptowa suczka z małymi! Udało nam się złapać szczeniaki, mamę złapiemy chyba dzisiaj!

Roboczo nazywam ją Klara....

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę założyc jej temat na labkowym forum...niestety bezdomne labki teraz to w tej chwili codziennosć...moda:angryy:

a co z maluchami? macie zdjęcia? szukaja domów czy juz w nowych domkach?

Posted

Szczeniaki znalazły już domy...Ja wcale nie jestem pewna czy to były jej dzieci... Była razem z nimi, ale były tak zupełnie niepodobne...:shake:

Posted

Klara śpi w improwizowanej budzie... Bo w przybudówce nie ma już miejsca :-( Muszę jutro skądś skombinować dodatkową kołdrę, bo zapasy juz się skończyły...

To Sliczna, łagodna i mądra sunia :placz:

Posted

iwop napisał(a):
na razie nie ma co szukac Klarze domu... jest szczenna :-(

czyli te maluszki nie były jej....wiesz...patrząc na jej brzuch podejrzewałam ciazę....ale myślałam, ze może źle widzę:shake:

Posted

beka napisał(a):
A nie mozna jej ciachnac?

Beatko...podejrzewam, ze nie ma jej gdzie przechować po sterylce...a ten pan pewnie nie da sobie z tym rady... skoro suka spi w prowizorycznej budzie to raczej nie ma możliwosci umieszczenia jej po operacji w czystym i ciepłym pomieszczeniu:-( a druga sprawa...ona chyba jest w koncówce ciąży skoro ma mleko ...a nie wiem czy jakis wet w tym stanie podejmie się w Ostrowcu sterylki...nei wiem...nie znam tamtejszych wetów, ale w Kielcach na bank by tego nie zrobili:shake:

Posted

Pan Wiesiek zgadza się trzymać w takich sytuacjach psa w domu, ale na sterylkę aborcyjną jest raczej za późno...Nie chciałabym aby Klara (tak ją roboczo nazwałam) przypłaciła to zyciem... Kiedyś o mało nie umarła w takiej sytuacji moja "tymczasowa" podhalanka i ja więcej nie zaryzykuję.
Tak, małe zostaną uśpione. Niestety:shake:

Posted

Gdzieś czytałam wątek o suni w ciąży, też wydawało się, że lada dzień urodzi, a jednak nie była to aż tak zaawansowana ciąża i sunia jest po zabiegu. Tylko że teraz nie mogę odnaleźć tego wątku :oops: wet oceniał stopień zaawansowania ciąży?
Biedna psina :-(

Posted

Mnie też w to trudno uwierzyć... Jest super psiakiem :-(

Wet jej jeszcze nie widział, ale brzuszek ma spory...Boję się ryzykować. A po za tym nie mam juz pieniędzyna sterylke :( Wszystko poszło na leczenie Kuby (pies p. Wieśka) i na sterylizacje mojej tymczasowej kotki. Cały czas borę kase z karty kredytowej:oops: więc nie dam teraz rady:shake:

Jutro zrobie jej nowe zdjęcia i może filmik...