Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']Nie ma co przeciągać...trzeba zabrać sie za ogłoszenia i szukanie domu...

czy to nie marznie na dworze?

Gdyby coś złego działo się suni wiedziałabym o tym.
Ostatnie wieści są takie,że sytuacja jest bez zmian,czyli sunia na portierni...
Dzisiaj zadzwonię do cioci i wypytam co z małą.

Posted

Ja też myślę że trzeba się wziąść za ogłaszanie.. Ja z okna widzę pętlę słoneczną, więc mogłabym porozwieszać gdzieś w okolicy, jak na razie pytam znajomych czy nie kojarzą psa..

Posted

iwcza napisał(a):
Ja też myślę że trzeba się wziąść za ogłaszanie.. Ja z okna widzę pętlę słoneczną, więc mogłabym porozwieszać gdzieś w okolicy, jak na razie pytam znajomych czy nie kojarzą psa..

Wielkie dzięki za każdą pomoc!

• 2 weeks later...
Posted

Ogłoszenia podobno porozwieszane,ale bez odzewu.Coraz bardziej staje się prawdopodobne,że ktoś się jej po prostu pozbył :-(
Sunia nadal na portierni.Jest grzeczna i kochana,ale nie może zostać tam na zawsze.Nie chcę żeby trafiła do schronu :-(

• 4 weeks later...
Posted

Mam dobre wieści :loveu: Sunia ma dom :multi:
Przygarnęła ją pani,która pracuje w jednej z firm w biurowcu.Przekonała męża,przyjechali razem i wzięli sunię na spacer po czym...zabrali do domu :loveu:Acha,po drodze zaliczyli wizytę u weta.Odpowiedzialni widać ludzie :loveu:
Ostatnio byli z odwiedzinami na portierni i sunia od razu wskoczyła na swój fotel,ale jak Państwo zbierali się domu nie odpuszczała ich na krok.
Zostawili ją ostatnio samą w domu na 3 godziny i jak wrócili sunia grzecznie leżała na swoim posłaniu.Nic nie zniszczyła.Czekała sobie cichutko.Dostała wyprawkę od pracowników biurowca :loveu: Posłanie i mnóstwo wszelakiej karmy.
Bardzo się cieszę z takiego zakończenia tej historii :multi:
Miała mała szczęście :loveu: Te ludziki zresztą też ;) Cudny pies :loveu: