martka1982 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Karolcia zmień opis w tytule Atlanty to admin przeniesie wątek do " w nowym domu" Quote
Karolcia_ko5 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 marta91 można liczyć na jakieś focinki niedługo;)? chętnie zobaczymy jak tam się mała sprawuje... Quote
marta91 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Przepraszam, że tak późno wstawiam te fotki, w tygodniu jakoś nie miałam do tego głowy :oops: Czas zrobic Atce sesję zdjęciową na dworze, bo tam się lepiej prezentuje. Jak znajdę więcej czasu, to napiszę dokładnie co u nas ;) Quote
Genesis Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jaka ona cudna! Z takim spokojem sobie leży, jakby była u was od zawsze. Piękny sierściuch! Pozdrawiam Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Widać jaka szczęśliwa !! Wspaniale :multi::multi::multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 marta91 jak Atlanta? Czy będą jakieś nowe fotki? ;);) Quote
marta91 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej, przepraszam za dłuższą nieobecnośc ;) Nie mam jak zważyc mojego "maleństwa", bo najbliżsi weci nie mają odpowiedniej wagi... ale widac gołym okiem, że trochę przybrała na wadze, ma też trochę więcej czarnych kłaczków w sierści :lol: tutaj trochę fotek sprzed prawie trzech miesięcy, jak jeszcze panowało u nas trochę zimy: a tutaj mała zdjęciowa sesja weekendowa: Poza tym Ata zrobiła się bardziej pewna siebie, ale dalej jest aniołkiem, tylko czsem pokazuje różki :diabloti: Z kotami przeważnie żyje w zgodzie, a inne psy wprost uwielbia i ludzi także :lol: Chociaż gdy wchodzi ktoś obcy a nas nie ma w pobliżu to szczeka zawzięcie, nie wpuści nikogo bez naszej zgody ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ależ ona Śliczna!!!! :crazyeye: jestem w szoku.. Piękna psinka, cieszę się, że u niej wszystko ok i że ma przy boku takich ludzi.. Szczęściara "mała" .. hehe Dzięki za wieści, bo naprawdę wspaniale jest czytać takie rzeczy i widzieć na zdjęciach tak szczęśliwe mordki. A czy boi się jeszcze gwałtownych ruchów??? w schronie sie ich bała....:roll: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Co u tego wielkoluda?! hehe. Przyodziała już czape mikołajową? Quote
Recommended Posts