Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że tak późno wstawiam te fotki, w tygodniu jakoś nie miałam do tego głowy :oops:
Czas zrobic Atce sesję zdjęciową na dworze, bo tam się lepiej prezentuje. Jak znajdę więcej czasu, to napiszę dokładnie co u nas ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej, przepraszam za dłuższą nieobecnośc ;)
Nie mam jak zważyc mojego "maleństwa", bo najbliżsi weci nie mają odpowiedniej wagi... ale widac gołym okiem, że trochę przybrała na wadze, ma też trochę więcej czarnych kłaczków w sierści :lol:
tutaj trochę fotek sprzed prawie trzech miesięcy, jak jeszcze panowało u nas trochę zimy:

a tutaj mała zdjęciowa sesja weekendowa:

Poza tym Ata zrobiła się bardziej pewna siebie, ale dalej jest aniołkiem, tylko czsem pokazuje różki :diabloti: Z kotami przeważnie żyje w zgodzie, a inne psy wprost uwielbia i ludzi także :lol: Chociaż gdy wchodzi ktoś obcy a nas nie ma w pobliżu to szczeka zawzięcie, nie wpuści nikogo bez naszej zgody ;)

Posted

Ależ ona Śliczna!!!! :crazyeye: jestem w szoku..
Piękna psinka, cieszę się, że u niej wszystko ok i że ma przy boku takich ludzi..

Szczęściara "mała" .. hehe
Dzięki za wieści, bo naprawdę wspaniale jest czytać takie rzeczy i widzieć na zdjęciach tak szczęśliwe mordki.

A czy boi się jeszcze gwałtownych ruchów??? w schronie sie ich bała....:roll:

• 7 months later...