Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dziś wątki o adopcji westie zostały połączone, więc w wolnym czasie uporządkuję całość i mam do dyspozycji pierwszą stronę, więc jeśli są jeszcze jakieś chętne osoby na adopcję to proszę się zgłaszać do mnie bo ostatnio obdzwoniłam cały mój kajecik i musiałam wykreślić 5 osób :(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Jestem chętna na adopcję psiaka, jestem z Łodzi, proszę mnie dopisać do kajeciku ;)
To mój wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230517-Przygarn%C4%99-szczeniaka-m%C5%82odego-white-terrier-malta%C5%84czyk-%28lub-w-typie%29-*%C5%82%C3%B3d%C5%BA*[/url]

Posted

Witaj Marta jak dojadę do domu to zapiszę. Proszę tylko o więcej informacji. Czy chcesz psa czy suczkę, czy wiek ma znaczenie. Czy jesteś w stanie gdzieś podjechać po psa czy raczej wolisz bliżej swojego miejsca zamieszkania no i gdzie mieszkasz :)

Posted

[COLOR=#000000]Witam szukam do adopcji westa.Wiek:do 6 lat,płeć:suczka,mieszkam w Warszawie,moglibyśmy go odebrać tak do 60 km.A jeżeli byłby gdzieś dalej to mógłby być też transport.[/COLOR]

Posted

My jesteśmy zainteresowani adopcją westa.
miejsce zamieszkania: Zielona Góra, ale możemy podjechać do Szczecina, Poznania bądź Wrocławia :)

Oczywiście zgadzamy się na wizyty, sterylizację i umowę :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Evelynkaa napisał(a):
W hodowli vertragus jest sunia nie do hodowli w razie czego.

ponieważ to nie dla mnie ma być zwierzak to czy mogę prosić o jakieś namiary (nie bardzo siedzę w hodowlach westich) na pv, to przekażę osobie bezpośrednio zainteresowanej - niech sami się dogadują. Dziękuję :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Suczka przebywa w schronisku w kuj.- pom. Jest w boksie z innymi sukami od niedawna i na razie jest wystraszona sytuacją w jakiej się znalazła.

U nas na pewno szybko znajdzie dom, bo 90 % psów to kundelki, ale wolałabym, aby trafiła do sprawdzonego domu i została wysterylizowana.

Jest możliwość, abym ją zarezerwowała na krótki czas.

Posted (edited)

Dziękuję za informacje .
Dobrze że dogaduje się z innymi sukami .
Szkoda ze nie ma sterylizacji, bo jak jakiś pseudo, to będzie źle . Lepiej aby trafiła do dobrego człowieka ..

Edited by Labrala
Posted

Takich informacji nie podajemy na wątku, gdy chodzi o psy mocno w typie chodliwej rasy, żeby jakis cwany pseudohodowca nie wziął psa do rozmnażania na zarobek.
Jeśli jestes zainteresowana adopcją, to pisz PW (prywatna wiadomość) do Toyoty, przejdź wizytę PA (przedadopcyjną) itp... A jesli chcesz byc domem tymczasowym, to też ...przejdź wizytę PA... :-) :-)

Posted

Sunia w zeszłym roku została adoptowana ze schronu jako szczeniak. Została oddana przez właściciela, który uzyskał zgodę przez UM. W schronisku jednak nie jest znany powód, także raczej chodzi o jego sytuację życiową bądź też znajomości.

Posted

Ma ktoś jakiś pomysł? Wczoraj zobaczyłam psa w typie westa, który biegał samopas. Najpierw w sklepie, potem w przychodni zdrowia. Wydawało mi się, że to pie pewnych ludzi. Okoliczni mieszkańcy potwierdzili, że psa często spuszczają i biega sam. Pies był pod moją opieką ok. 3 godzin. Pies często oddawał mocz, a stan uszu to porażka. Do tego okolice odbytu ubrudzone kałem. Facet twierdzi, że byli u weta i dostał maść. Był oburzony jak mu powiedziałam, że zadzwonię do odpowiednich władz jak będzie latał luzem. Wklejam foty

Oba uszu w takim stanie