Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pojedzie po nią jutro, zaraz będzie dzwonić, właśnie postawiłam naszą mamę na nogi, żeby się jutro Marty dziećmi zająć, mama nasza także w gotowości czeka na białą niskopodwoziókę ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aniu z Poznania dzięki za cudne wiadomości;) przepraszam za tą panikę kurcze no ale było gorąco przez chwilkę,
Pani Dorotka zapisze numer do mnie żeby było od razu na cito działanie;) zresztą Ania od razu zareagowała;)buziaki wielkie

Sekkmet ucałuj siostrę i mamę;)))

Posted

Mam adres, mam super siostrę i mamę, które na pewno wycałuję. Jadę z siostrą, żeby było szybciej i sprawniej i żeby westka miała się do kogo tulić podczas podróży :) Jak tylko dojedziemy wyślę zdjęcia :)

Posted

Fajnie że westusia do domciu pojechała... Boże, przecież te nasze białaski- chociaż energiczne- powinny poopki grzać w łóżkach i na kanapach:evil_lol:- oczywiście jak już się wybiegają na spacerach.

Masuimi- co z naszym bazarro? Fanty czekają, aparat mam, pomylałam o jeszcze innej opcji- żeby Ci na maila poprzesyłać foty rzeczy razem z opisem- a Ty zrobisz bazarro, no i jak przyjdzie do wysyłki, być może też będzie mi potrzebna pomoc. No i ja w tej chwili nie mam konta- tak więc Masuimi to byłby Twój bazarek, ja jedynie robiłabym za "obsługę fantową" czy jak to nazwać. Napisz proszę, co myślisz o tym przesłainiu Ci fotek rzeczy na maila. No bo trochę w sumie tego jest- tak pomyślaam, żeby teraz dać gadżety i ciuszki, no i szykuję jeszcze bazarek książkowy.
Aha- w banerku masz sunię westikową- czy ona ciągle szuka domu, nawet DS?

Posted

Arielka banerek jest "tytułowy" naszego wątku;)
chcesz to sobie też wbij do siebie;)

daj mi namiar na siebie na pw;) zadzwonie jutro i ustalimy co robić z fantami

dziewczynki ja uciekam muszę jechać po siostrę całuski

Posted

[quote name='masuimi33']daj mi namiar na siebie na pw;) zadzwonie jutro i ustalimy co robić z fantami

Podaję Ci nr tel do mnie: 798-759-695; i e-mail: arielka186@wp.pl
Teraz będę miała już własny aparat, bo dostałam urodzinowy prezent przed czasem :D - wymarzony aparat- w poprzednim- drugim cyfrowym już- pękł mi wyświetlacz kiedy jechałam na skuterze (aparat był w torebce pod siedzeniem) i pan w serwisie powiedział, że nie opłaca się naprawiać- bo koszt to ok 150zł, a za aparat dałam ok 300zł... Teraz dostałam Olympusa:multi: więc fotki będą na bieżąco i w ogóle strasznie się cieszę- przepraszam że tak się chwalę, to z radości...:oops:
W każdym razie będę mogła obfotografować fanty na bazarek, opisać- a co do reszty to już się umówimy :)

Masuimi- przepraszam, nie doczytałam że mam podać na pw- ale chyba nic się nie stało że podałam tutaj?

Posted

Arielka tak wszystko gra jutro po południu się odzywam, sunia cudna;)

uciekam bo padam na pysk, byłam z owczarkiem niemieckim i jego panią na ciężkiej operacji od 15 dopiero teraz dotarłam do domu, sunia ma nowotwór złośliwy;((((ehhh

całuski na noc

Posted

Bardzo chętnie zaadoptuje do swojego domu westa:) Mieszkam pod Warszawą w domku jednorodzinnym, jednego pieszczocha już mam-3 letnią suczkę, dobrze by było żeby piesek jako tako dogadywał się z kotami;). Uwielbiać się oczywiście nie muszą, gdyż kotka ma 16 lat i swoje humory ;), chodzi tylko o to żeby nie był agresywny w stosunku do kotów.Patrząc na to co ludzie robią z psami serce się kraja. Płeć pieska nie ma znaczenia, mam nadzieję że się jakoś dogadają;)
A to moje 2 pociechy razem ;)