kamobu Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Moja sunia szuka domu. Urodziła się 10 lipca 2006r. w hodowli Albus Canis w Poznaniu. Jest drobniutka, śliczniutka,milutka i kochana. Jest po sterylizacji ,zaczipowana, zaszczepiona, zadbana. Wychowana w stadzie wraz z psem ,kotami ,dziećmi i dorosłymi. tel. 791 311 268 Quote
Borówka16 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='kamobu']Moja sunia szuka domu. Urodziła się 10 lipca 2006r. w hodowli Albus Canis w Poznaniu. Jest drobniutka, śliczniutka,milutka i kochana. Jest po sterylizacji ,zaczipowana, zaszczepiona, zadbana. Wychowana w stadzie wraz z psem ,kotami ,dziećmi i dorosłymi. tel. 791 311 268 Kamobu, zdjęcie się nie otwiera :( Wyślij mi je proszę na emaila: leksia16@gazeta.pl, wstawię raz jeszcze. Quote
izatemka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 kamobu napisał(a):Moja sunia szuka domu. kamobu,ja szukam towarzyszki dla mojej Xsary,też papierowej. Skąd jestes? Quote
Borówka16 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [FONT=Verdana]Takie banerki dla weścików skleciłam, zachęcam do wklejania w podpis, ja już niestety nie mam miejsca :-( :[/FONT] [FONT=Calibri] [FONT=Calibri][/FONT] [/FONT][FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
masuimi33 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Boróweczko moja kochana wspanialy pomysł, ale ja weekend cały pracuję;(więc ogarnę to od poniedziałku tylko muszę poprosić moderatora o dwa wolne posty poniżej tytułowego;) co do adopcji;) widzę że się dogadasz izatemka;) może coś węcej kamobu napisze o piesku Izatemka może zadzwoń tam i napisz nam co i jak czy mam szukać domku??? super by było, jakby coś daj znać jeśli chodzi o transport, coś zawsze wymyślimy;) dziewczynki jutro zajrzę wieczorkiem w razie czego dostępna jestem pod kom 511088033 mam nadzieję że Angel nam pomoże w bazareczku na transport;) Boróweczko jakie piękne banerki uwielbiam Cię słoneczko;) Quote
Soema Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nie da się jej trochę pod westa podciągnąc ?:grins: co do umów i kastracji.. w salonie groomerskim tyle już się pierdół nasłuchałam jeśli chodzi o rozmnażanie, szczeniaczki etc., że nie ufam ludziom.. bo to wystarczy niestety moment słabości...:shake: Quote
masuimi33 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ojjj to chyba duży piesek będzie;) chyba jednak nie west;) ale cuuudo;) opisz mi coś więcej na pw albo podaj namiar na wątek;) może wcisnę fote do Fundacji Mrunio;) może ktoś będzie mieć ochotkę na tego cudolka tymczasem zmykaaam;) Quote
izatemka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='masuimi33']Izatemka może zadzwoń tam i napisz nam co i jak Już rozmawiałyśmy, kamobu ma się przespać i przemyślec, referencje moge przesłać, a na wizyte przedadopcyjną zapraszam :evil_lol: [quote name='masuimi33']może coś węcej kamobu napisze o piesku Angel jest alergiczką (wołowina, kurczak, wieprzowina, pyłki traw) - w tej chwili jest wyrównana. Zaproponowałam kamobu przetrzymanie Angel na czas terapii, ale terapeuta twierdzi, że to nie będzie pół roku, a póltora i więcej, ze względu na wiek dziecka,więc mija się to z celem. [quote name='masuimi33'] jakby coś daj znać jeśli chodzi o transport TŻ kamobu ma jechać do Krakowa na poczatku czerwca, więc jeżeli dojdzie do adopcji,to z transportem nie będzie problemu, na trasę wyjade, albo do siebie zaproszę po drodze na kawe :razz: Quote
Borówka16 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dominisiu :oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu: A co do postów to poproś tak z 4-5, bo w 2 się nie zmieści ;) Soemko, tak kochanie, oczywiście, to jest czysty west :eviltong::evil_lol: Izatemka, extra by było, gdyby psiutek miał u Ciebie DS :loveu: Quote
Angel Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 chętnie zrobie bazarek- masiumi mnie przysłała :loveu: prosze o fotki fantów na e-mail: aniolek940@amorki.pl Quote
Soema Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Borówka16 napisał(a): Soemko, tak kochanie, oczywiście, to jest czysty west :eviltong::evil_lol: Czysty to nie - bo w trocinach :grins: ale ona niewielka będzie do 10kilo pewnie. Dzięki masuimi :) Quote
Borówka16 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Soema napisał(a):Czysty to nie - bo w trocinach :grins: ale ona niewielka będzie do 10kilo pewnie. Dzięki masuimi :) No to brudny west :cool: A tak na serio - skąd Ty go wytrzasnęła? :p Quote
Soema Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Borówka16']No to brudny west :cool: A tak na serio - skąd Ty go wytrzasnęła? :p W Sandomierzu ją mamy.. Lori. Ma 9-10tygodni, po szczepieniach, cudem uniknęła parwo. Rozkoszna, piekielnie bystra, jest w DT ale długo nie może tam zostać. może ktoś będzie szukał białego szczeniaka.. trafiła do nas w wieku ok 5-6tygodni, z 2 siostrami. Quote
masuimi33 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 w poniedziałek się zajmę wszystkim dziewczynki, bardzo proszę jak macie coś niepotrzebnego wrzućcie do Angel na bazarek, mamy dług za transport;( jesli zostanie kaska zawsze będzie na przyszłość... poszperajcie dziewczynki całuski co do pieska powyżej w poniedziałek wrzucę do "MRUNIA" damy radę;) Quote
angineuuka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Borówka16'][FONT=Verdana]Takie banerki dla weścików skleciłam, zachęcam do wklejania w podpis, ja już niestety nie mam miejsca :-( :[/FONT] [FONT=Calibri] [FONT=Calibri][/FONT] [/FONT][FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] a ja wgl.nie umiem wklejać ;< Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Soemko, rodzeństwo pozostałe cuuudne, pewno wszystkie szybko domki znajdą :) Angi, wkleja się tak: kopiujesz banerek --> klikasz ustawienia --> edytuj sygnaturę --> wklejasz --> robisz zapisz Mam nadzieję, że coś pomogłam :) Quote
Soema Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Tamte już w nowych domach, ten Gamoń się ostał :) Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Soema napisał(a):Tamte już w nowych domach, ten Gamoń się ostał :) I co, domku nawet z taką urodą nie może znaleźć? kropeek napisał(a):wpisuję się do klanu westikomaniaków Witamy :) Quote
Soema Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Borówka16 napisał(a):I co, domku nawet z taką urodą nie może znaleźć? Nie może.. ostatnio była rodzina.... ale ona była "za mało rasowa" (ogłaszana jako kundelek jest) jacyś nieodpowiedzialni ludzie oczywiście.. Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Soema napisał(a):Nie może.. ostatnio była rodzina.... ale ona była "za mało rasowa" (ogłaszana jako kundelek jest) jacyś nieodpowiedzialni ludzie oczywiście.. Jesooo...ale ludzie są żałośni...:roll: Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dziewczyny, zobaczcie jaki bidak :placz: Myślę, że nieco westowaty...:-( Ja mogę zaoferować mu DT, ale dopiero pod koniec czerwca (ok.25) jak dobrze pójdzie...ale on do tego czasu może zginąć, mieszka jeszcze z innym psiakiem na torach :placz: Wklejam od razu wg wzoru. 1.Imię: Puszek (nazwałam go tak roboczo) 2.Wiek: max rok 3.Płeć: pies 4.Miejsce pobytu: dworzec w Tomaszowie Mazowieckim 5.Czego szuka (DT/DS): DT, DS marzeniem i to bardzo pilnie! 6.Stan zdrowia: nieznany, na oko jest ok 7.Sterylizacja: nie lecz do załatwienia 8.Szczepienia/odrobaczenie/chip: nie 9.Stosunek do innych psów/kotów: do psów ok (błąka się z nim jeszcze jeden psiak), do kotów nieznany 10.Stosunek do dzieci: nieznany 11.Krótki opis charakteru: psiak jest nieufny, wycofany, boi się obcych lecz do tych, których zna zaczyna już nieśmiało machać ogonkiem 12.Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/208224-Psiaczki-z-dworca...-DT-na-już-zanim-zginą-na-torach?p=16968415#post16968415 13.Kontakt w sprawie psiaka: PW do anovip1 lub Ocelot 14.Zdjęcie: Quote
izatemka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Słuchajcie, a może zrobimy sobie na FB społeczność (nie event), np "Westie adopcje" albo "adopcje westów"albo jakakolwiek inna nazwa, byleby jasno okreslająca profil?:roll: Apropos Angie, ma przyjechać do mnie prawdopodobnie w niedzielę za tydzień :eviltong: Quote
Borówka16 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 izatemka napisał(a):Słuchajcie, a może zrobimy sobie na FB społeczność (nie event), np "Westie adopcje" albo "adopcje westów"albo jakakolwiek inna nazwa, byleby jasno okreslająca profil?:roll: Apropos Angie, ma przyjechać do mnie prawdopodobnie w niedzielę za tydzień :eviltong: Iza, super pomysł, tylko ja niestety nie potrafię społeczności zrobić :( Quote
Recommended Posts