Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ten Nowy Rok A.D. 2009 życzę całemu oddziałowi geriatrycznemu znalezienia wspaniałych domków na długie lata! I nie przyjmuję niespełnienia :mad:
Szczęśliwego Nowego Roku !!!

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a dzisiaj mamy co :cool3:?

Czwartek, ale wczoraj było migrenowo (nawet nie bardzo wiedziałam że jest środa :()

W związku z powyższym czwartkowo - do domów !!!

SBD - dziękuję :loveu:

Posted

szuwar napisał(a):
Nie powinnam tak myśleć nawet (i na ogół się staram), ale skoro nie znalazły domów za czasów młodości to myślicie, że teraz?

A dlaczego nie? U ludzi życie zaczyna się po 40-tce, im też tego nie odmówię - przecież to psiaki w sile wieku :cool1:

Posted

To są idealne psy dla starszych ludzi. Większość z nich utrzymuje w domu czystość, nie trzeba ich tego uczyć, jak szczeniaka. Potrafią okazać wdzięczność, jak nikt na świecie. A poza tym ciągle mam w pamięci słowa naszej wetki, gdy odchodziła moja ukochana Saba: "pies jest szczęśliwy, kiedy może odejść przed swoim właścicielem, bo jest kochany do końca swoich dni".
Szczeniak ma wiele lat życia przed sobą, a kiedy jego właściciela dopadnie starość, choroba czy śmierć - często skazany jest na poniewierkę i w najlepszym wypadku ląduje w schronie...