KasiaO Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zostałam poproszona o znalezienie domu 5 letniem pieskowi w typie labradora. Pies obecnie pilnuje firmy tzn. w ciągu dnia jest w boksie a w nocy biega po terenie firmy. Właściciel chce oddać psa ponieważ uważa, że firma to nie miejsce dla niego. Pies jest bardzo towarzyski i sympatyczny. Ma typowy charakter labka - energia i miłość do człowieka ;). Uwielbia jeździc samochodem, na smyczy raczej nie chodzi... Szukam mu domu z ogordem bo w mieszkaniu to może się chłopak nie odnaleźć... Ma chore oczy ( bardzo zaropiałe..) oraz chore ucho. Pies jest bezpieczny na terenie firmy jednak trzba mu szybko znaleźć odpowiedzialny dom. Wiem, że jestem optymistką ale mam nadzieję, że się uda... Oto pieske: Quote
KasiaO Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Nikt nie pomoże?? Piesek potrzebuje nowego domu...:-( Quote
beka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KasiaO napisał(a):Nikt nie pomoże?? Piesek potrzebuje nowego domu...:-( Porzucam wątek, biedna psinka te oczy wyglądaja fatalnie :( Quote
KasiaO Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 beka napisał(a):Porzucam wątek, biedna psinka te oczy wyglądaja fatalnie :( Dzięki;) Mam nadzieję, że ktoś da temu pieskowi szanse.. Quote
al'akir Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 trzeba mu zrobić wątek na forum labów Labradory.info :: Zobacz Forum - Labradory w potrzebie na dogo jest też wątek zbiorowy labradorów do adopcji. A widział go weterynarz? Quote
KasiaO Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='GPooLCLD']trzeba mu zrobić wątek na forum labów Labradory.info :: Zobacz Forum - Labradory w potrzebie na dogo jest też wątek zbiorowy labradorów do adopcji. A widział go weterynarz? Dałam go na zbiorczy labków, podobno jest pod kontrolą weta - tak mówią w firmie, w której aktualnie przebywa ale mi się coś w to wierzyć nie chce...Te oczy ma okropne...:-( Quote
Hala Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nie tak łatwo znaleźć dom dla psa..tyle ich czeka .... :razz: Quote
KasiaO Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Hala napisał(a):Nie tak łatwo znaleźć dom dla psa..tyle ich czeka .... :razz: wiem..wiem.. ale musze spróbować...a nuż widelec.... Quote
Diegula Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Biszkopciku hopaj na pierwszą stronkę Quote
KasiaO Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 echh widzę, że nawet labciu dogo-ciotek nie zainteresował...a co tu mieć nadzieje na domek....:shake: Quote
beka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ciotki pewnie za prezentami biegają..... a my tymczasem podbijami watek Quote
kometa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 alez biedaczek:( a gdzie on obecnie przebywa tzn w jakim miescie? Quote
KasiaO Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 kometa napisał(a):alez biedaczek:( a gdzie on obecnie przebywa tzn w jakim miescie? Piesek jest na terenie firmy ( siedzi tam w kojcu) a jeśli chodzi o miejcowość to Września koło Poznania Quote
Weronia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ile pies ma czasu??? jak nie znajdzie się dom, to schron we Wrześni??? :| do góry!! Quote
KasiaO Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Weronia napisał(a):ile pies ma czasu??? jak nie znajdzie się dom, to schron we Wrześni??? :| Pies nie ma określonego czasu ( w firmie krzywda się mu nie dzieje), ale wiadomo im szybciej tym lepiej... Quote
KasiaO Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Piesku czy kotś cię zauważy i da domek.......?? Quote
KasiaO Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Qurcze co mam zrobić, żeby piesio został zauważony...?? Czy on wogóle ma szanse na nowy dom? Quote
ata Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 szkoda psiaka:-( na razie moge tylko podrzucic.... Quote
iwop Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to jest na labradorach czy nie...? załózcie mu tam wątek...:oops: Quote
KasiaO Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 iwop napisał(a):I co z tym labkiem? Jest na labradorach? Nie n alabradory go nie dałam, dałam go jedynie na dogo na pwp i na ogólnym wątek labków. Iwop pożesz załązyć mu wątek na labradorach? Quote
KasiaO Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Taki piękny pies a żadnego zainteresowania...:shake: Quote
Recommended Posts