Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostałam poproszona o znalezienie domu 5 letniem pieskowi w typie labradora. Pies obecnie pilnuje firmy tzn. w ciągu dnia jest w boksie a w nocy biega po terenie firmy. Właściciel chce oddać psa ponieważ uważa, że firma to nie miejsce dla niego. Pies jest bardzo towarzyski i sympatyczny. Ma typowy charakter labka - energia i miłość do człowieka ;). Uwielbia jeździc samochodem, na smyczy raczej nie chodzi... Szukam mu domu z ogordem bo w mieszkaniu to może się chłopak nie odnaleźć... Ma chore oczy ( bardzo zaropiałe..) oraz chore ucho.
Pies jest bezpieczny na terenie firmy jednak trzba mu szybko znaleźć odpowiedzialny dom. Wiem, że jestem optymistką ale mam nadzieję, że się uda...
Oto pieske:

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kometa napisał(a):
alez biedaczek:(
a gdzie on obecnie przebywa tzn w jakim miescie?

Piesek jest na terenie firmy ( siedzi tam w kojcu) a jeśli chodzi o miejcowość to Września koło Poznania

Posted

Weronia napisał(a):
ile pies ma czasu??? jak nie znajdzie się dom, to schron we Wrześni??? :|

Pies nie ma określonego czasu ( w firmie krzywda się mu nie dzieje), ale wiadomo im szybciej tym lepiej...

Posted

iwop napisał(a):
I co z tym labkiem? Jest na labradorach?

Nie n alabradory go nie dałam, dałam go jedynie na dogo na pwp i na ogólnym wątek labków.

Iwop pożesz załązyć mu wątek na labradorach?