Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszły ogłoszenia na:
- animalia.pl
- petworld.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- schronisko24.pl
- adopcje.org.pl
- tablica.com
- autogielda.pl
- warszawa.gumtree.pl

Aktywację przyjdą na Twojego maila Kasiu ;)

Posted

Koperek napisał(a):
Poszły ogłoszenia na:
- animalia.pl
- petworld.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- schronisko24.pl
- adopcje.org.pl
- tablica.com
- autogielda.pl
- warszawa.gumtree.pl

Aktywację przyjdą na Twojego maila Kasiu ;)

Tak..tak przyszył, przed chwilą wszystkie zaakceptowałam.

DZIĘKI WIELKIE:loveu:

Aa teraz czekam na telefony....:razz:

Posted

Narazie cisza jeśli chodzi o odzew z ogłoszeń...

DZiewczyny wiecie coś czy ta wstępna oferta DT deklarowana na forum labków jest aktualna i realna?

Posted

hallo na labradorach rozmawiałam z koleżanką z forum - jej mąż może pojechać zobaczyc co u niego - przejeżdża obok wrześni -ale muszę znac dokładny adres firmy gdzie on jest i czy właściciel zgodziłby się na jego zabranie ?

Posted

[quote name='Basia i Barni']jak cisza może TZ nie przekazał wiadomości :placz:[/quote]

no niestety u mnie do tej pory cisza.....moja komora 510145229 w razie czego prosze dzwonic ...

Posted

[quote name='Basia i Barni']przekazałam info jeszcze raz dziewczyna ma zadzwonic w poniedziałek ,bo wyjechała na weekend - musi sie udac bede wierciła jej w brzuchu :evil_lol:[/quote]

dzisiaj poniedzialek do tej pory cisza......moze wieczorem zadzwonia...

Posted

cisza.....dobrze, ze labus tego niewiedzial, ze szykowal mu sie domek zastepczy bo dopiero byloby mu smutno:shake:

chce dla psiaka jak najlepiej ....

Nadal szukamy DT lub DS. Piesek w niedziele zostal wyciagniety z miejsca w ktorym mieszkal i obecnie przebywa w zaprzyjaznionym przytulisku.... po drodze byl z wizyta u wterynarza ktory stwierdzil,
ze ma chore oczka, i rope w jednym uchu, ogolny stan psiaka ocenil na dobry, maly dostal kilka zastrzykow antybiotyk masci i kropelki...
Labus jest kochanym calusnikiem, wycalowal nawet pana doktora:loveu:
ciagnie na smyczy i pieknie jezdzi samochodem:crazyeye:

Bardzo prosze o wplaty za wizyte u weta oraz na kastracje, karme i ok 200 zl miesiecznie za pobyt psiaka w zaprzyjaznionym przytulisku.

Posted

DOBRZE ,BY BYŁO GDYBYŚ SIE ZALOGOWAŁA NA LABRADORY INFO bo jesteśmy chętni sfinansować oczy i kastrację :multi: macie na oku jakiś domek tymczasowy? może wystawie mu allegro ? mogę prosić o twoje namiary? aha no i napisz jaki on ma charakterek