KasiaO Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Ciekawe co tam słychać u chłopaka...:roll: Widziałam, że na forum labków pojawiła się szansa na DT... Quote
Koperek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Poszły ogłoszenia na: - animalia.pl - petworld.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - schronisko24.pl - adopcje.org.pl - tablica.com - autogielda.pl - warszawa.gumtree.pl Aktywację przyjdą na Twojego maila Kasiu ;) Quote
KasiaO Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Koperek napisał(a):Poszły ogłoszenia na: - animalia.pl - petworld.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - schronisko24.pl - adopcje.org.pl - tablica.com - autogielda.pl - warszawa.gumtree.pl Aktywację przyjdą na Twojego maila Kasiu ;) Tak..tak przyszył, przed chwilą wszystkie zaakceptowałam. DZIĘKI WIELKIE:loveu: Aa teraz czekam na telefony....:razz: Quote
KasiaO Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Narazie cisza jeśli chodzi o odzew z ogłoszeń... DZiewczyny wiecie coś czy ta wstępna oferta DT deklarowana na forum labków jest aktualna i realna? Quote
Weronia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tu ktoś szuka labka: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-labradora-129816/ Co prawda młodego, ale może warto wkleić.. Quote
ata Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Weronia napisał(a):Tu ktoś szuka labka: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-labradora-129816/ Co prawda młodego, ale może warto wkleić.. widac, ze gosciu napalil sie na 2 latka, chociaz na poczatku chcial szczeniaka.... Ponawiam pytanie Kasi..czy jest szansa na tymczas u labkowiczow:cool3: Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 W sprawie labka nikt nie dzwoni... za dużo tych biednych labków w potrzebie... Quote
KasiaO Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 A labek nadal w tym s... siedzi... Quote
Basia i Barni Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 hallo na labradorach rozmawiałam z koleżanką z forum - jej mąż może pojechać zobaczyc co u niego - przejeżdża obok wrześni -ale muszę znac dokładny adres firmy gdzie on jest i czy właściciel zgodziłby się na jego zabranie ? Quote
ata Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dawno dalam na siebie namiary....czekalam na telefon i cisza :-( Quote
Basia i Barni Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ata']dawno dalam na siebie namiary....czekalam na telefon i cisza :-([/quote] jak cisza może TZ nie przekazał wiadomości :placz: Quote
ata Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Basia i Barni']jak cisza może TZ nie przekazał wiadomości :placz:[/quote] no niestety u mnie do tej pory cisza.....moja komora 510145229 w razie czego prosze dzwonic ... Quote
Basia i Barni Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przekazałam info jeszcze raz dziewczyna ma zadzwonic w poniedziałek ,bo wyjechała na weekend - musi sie udac bede wierciła jej w brzuchu :evil_lol: Quote
ata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Basia i Barni']przekazałam info jeszcze raz dziewczyna ma zadzwonic w poniedziałek ,bo wyjechała na weekend - musi sie udac bede wierciła jej w brzuchu :evil_lol:[/quote] dzisiaj poniedzialek do tej pory cisza......moze wieczorem zadzwonia... Quote
ata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 cisza.....dobrze, ze labus tego niewiedzial, ze szykowal mu sie domek zastepczy bo dopiero byloby mu smutno:shake: chce dla psiaka jak najlepiej .... Nadal szukamy DT lub DS. Piesek w niedziele zostal wyciagniety z miejsca w ktorym mieszkal i obecnie przebywa w zaprzyjaznionym przytulisku.... po drodze byl z wizyta u wterynarza ktory stwierdzil, ze ma chore oczka, i rope w jednym uchu, ogolny stan psiaka ocenil na dobry, maly dostal kilka zastrzykow antybiotyk masci i kropelki... Labus jest kochanym calusnikiem, wycalowal nawet pana doktora:loveu: ciagnie na smyczy i pieknie jezdzi samochodem:crazyeye: Bardzo prosze o wplaty za wizyte u weta oraz na kastracje, karme i ok 200 zl miesiecznie za pobyt psiaka w zaprzyjaznionym przytulisku. Quote
ata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 po lapkach widac, ze piesek jest wybiegany:loveu: Quote
Basia i Barni Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 o boże ale biedak - ja juz mam 2 psy - jaki on ma stosunek do innych psów ? jak się zachowuje? jego charakter? i co z kastracja? Quote
Basia i Barni Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kasę może załatwię - momento mamy taka labkową skarpetę :diabloti: Quote
oris Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 super ze udal sie chlopaka uokowac w bezpiecznym miejscu, teraz tylko oczka wyleczyc i bedzie mozna spokojnie szukac domu Quote
Basia i Barni Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 kasa jest coraz bliżej :diabloti: -podaj tylko ile kosztowało by leczenie oczu i kastracja? popytaj się i daj znać Quote
Basia i Barni Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 DOBRZE ,BY BYŁO GDYBYŚ SIE ZALOGOWAŁA NA LABRADORY INFO bo jesteśmy chętni sfinansować oczy i kastrację :multi: macie na oku jakiś domek tymczasowy? może wystawie mu allegro ? mogę prosić o twoje namiary? aha no i napisz jaki on ma charakterek Quote
Recommended Posts