ata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):kasa jest coraz bliżej :diabloti: -podaj tylko ile kosztowało by leczenie oczu i kastracja? popytaj się i daj znać koszt wizyty weterynaryjnej wynosi 110 zl, natomiast kastracja 90 zl:eviltong: nie wiem jak reaguje na inne zwierzeta, na razie siedzi smutny w swoim boksie:shake: nie zwraca uwagi na szczekajacych obok niego sasiadow... Quote
oris Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ata zglosila jeszcze raz labka prze ND do Niemiec, bedziemy i tam szukac domek dla niego Quote
ata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='oris']ata zglosila jeszcze raz labka prze ND do Niemiec, bedziemy i tam szukac domek dla niego Ogromne Dzieki:cool3: Quote
Basia i Barni Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zrobie mu allegro i ata dam namiary na ciebie ,dobrze? Quote
Basia i Barni Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oris napisał(a):moze warto zrobic allegro cegielkowe zeby byla kasa na utrzymanie labka, w hoteliku a gdyby ja to wiedziała jak to robić . Quote
oris Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 moze warto zrobic allegro cegielkowe zeby byla kasa na utrzymanie labka, w hoteliku Quote
ata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Labus mial miec dobry tymczas, niestety w ostatniej chwili panstwo sie rozmyslili:shake: dlatego obecnie przebywa w przytulisku.... Moze mieszkac (przynajmniej narazie) na dworzu bo jest do tego przyzwyczajony, potrzebny jest mu kontakt z czlowiekiem jak i spora dawka wybiegania (czego w przytulisku miec nie bedzie):-(:-( Quote
oris Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='ata']tak sobie mysle:roll: moze Magda222 by mogla pomoc:cool3: ata a mozesz poprosic Magda222 czy da rade zrobic takie allegro Quote
ata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):a gdyby ja to wiedziała jak to robić . tak sobie mysle:roll: moze Magda222 by mogla pomoc:cool3: Quote
ata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zaraz wysylam do niej linka:cool3: jutro bede sie widziala z KasiaO:eviltong: i z Labusiem:loveu: Quote
Basia i Barni Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ata napisał(a):zaraz wysylam do niej linka:cool3: jutro bede sie widziala z KasiaO:eviltong: i z Labusiem:loveu: ucałujcie go Quote
Basia i Barni Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 psiak ma allegro labrador lablador 5 lat szuka domu na zawsze (553929656) - Aukcje internetowe Allegro Quote
magda222 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jeśli chodzi o allegro cegiełkowe to wiąże się to ze sporymi opłatami. Oprócz opłaty za allegro (najlepiej wyróznione) płaci się prowizję od każdej sprzedanej cegiełki. Quote
ata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Basia i Barni']psiak ma allegro labrador lablador 5 lat szuka domu na zawsze (553929656) - Aukcje internetowe Allegro Basiu wykasuj prosze pierwsze 3 zdjecia (poniewaz byly wlasciciel nie robil mu krzywdy) pies nie byl bity, nie jest wystraszony ani zaglodzony, on jest naprawde w dobrej kondycji...brakuje mu TYLKO czlowieka. Pan nie chcial sie pozbyc psa, poprostu zrozumial, ze firma to nie miejsce dla niego i chcial abysmy znalezli mu rodzine, ktora da mu lepsze schronienie. Magda222- potrzebne sa na niego pieniadze ale:roll: ...dzisiaj wraca KasiaO to ona podjela sie pilotowania psiaka wiec mam nadzieje, ze cos wymysli:p Quote
Basia i Barni Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 wykasowane - ale w aukcji nie ma mowy o firmie ani o złym traktowaniu Quote
oris Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 skoro tak dobe byl traktowany to moze nalezalo przekonac wlasciciela na leczenie Quote
ata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Basia i Barni napisał(a):wykasowane - ale w aukcji nie ma mowy o firmie ani o złym traktowaniu ja rozumie..ale jak ten pan zobaczy te zdjecia albo ktos mu doniesie.....to kilka osob bedzie mialo nieprzyjemnosci i nie wiadomo co jeszcze (chodzi o psiaka) Quote
ata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 oris napisał(a):skoro tak dobe byl traktowany to moze nalezalo przekonac wlasciciela na leczenie tu nie chodzi tylko o leczenie ale o bezposredni kontakt z tym psem.... ktorego w firmie psiaczek niestety nie mial:shake: Quote
Basia i Barni Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 najwazniejszy jest dom - trzeba porobic reszte ogłoszęn o allegro dajcie na 1 strone . a nie ma co gadać teraz czy ten pies miałby leczenie czy nie - na kastracje i oczy kasę załatwie - czekam na potwierdzenie . Quote
Basia i Barni Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 osoba ,która zajmuje sie psem ,bardzo proszona jest o skontaktowanie z użytkownikiem tomtom z www.labradory.info bedą pieniążki :p Quote
ata Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Basia i Barni']osoba ,która zajmuje sie psem ,bardzo proszona jest o skontaktowanie z użytkownikiem tomtom z www.labradory.info bedą pieniążki :p O!!! jaka mila wiadomosc na poczatek dnia:evil_lol: dzieki!! mialam wczoraj 1 tel. w sprawie labka panstwo z Ilawy, maja domek, sunie labradorka i 2 inne kundelki z czego jeden przygarniety zostal w swieta (z ulicy) Na kastracje sie zgadzali ale...ale z drugiej strony cyt "taki piekny , biedny pies po co go okaleczac niech jeszcze troszke sobie..." i na tym sie urwalo:roll: moge sie tylko domyslac o co tej kobiecie chodzilo:evil_lol: niestety kiedy prosilam o rumer tel.(ktory zreszta mi sie wyswietlil) pani stwierdzila, ze sama sie ze mna skontaktuje ..... Quote
Basia i Barni Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 dostałam maila Witam. Zainteresował mnie ten pies, ponieważ właśnie szukam tej psa rasy, natomiast chodziło mi raczej o młodego psa. Nie myślałam o psie 5 letnim. Proszę o jakieś szczegóły, skąd się wziął u państwa, co to za choroba oczu itp. A i oczywiście jak wygląda transport takiego psa, tzn czy ktoś jest w stanie z państwa dojechać do mnie czy to ja musiałabym pofatygować się do państwa. Mieszkam niedaleko Warszawy, wiec dość daleko do państwa schroniska. Pozdrawiam. Danuta Zdankiewicz. odpowiedzcie dziewczyny co pisaĆ -transport to chyba nie bedzie problemu tylko jakies wieksze szczegóły - jak reaguje z innymi psiakami- i ogólnie co u niego, dostałas te pieniadze? na jego leczenie Quote
ata Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Basia i Barni napisał(a):dostałam maila Witam. Zainteresował mnie ten pies, ponieważ właśnie szukam tej psa rasy, natomiast chodziło mi raczej o młodego psa. Nie myślałam o psie 5 letnim. Proszę o jakieś szczegóły, skąd się wziął u państwa, co to za choroba oczu itp. A i oczywiście jak wygląda transport takiego psa, tzn czy ktoś jest w stanie z państwa dojechać do mnie czy to ja musiałabym pofatygować się do państwa. Mieszkam niedaleko Warszawy, wiec dość daleko do państwa schroniska. Pozdrawiam. Danuta Zdankiewicz. odpowiedzcie dziewczyny co pisaĆ -transport to chyba nie bedzie problemu tylko jakies wieksze szczegóły - jak reaguje z innymi psiakami- i ogólnie co u niego, dostałas te pieniadze? na jego leczenie rozmawialam z tomtom z forum labkowego, pieniadze za wizyte i kastracje sa musze tylko przedstawic rachunki:cool3: DZIEKUJE!!! Niestety , nie wiem jeszcze jak reaguje Labus na inne zwierzaki ..... te oczka w rzeczywistosci nie wygladaja zle...aby wydac tego Labka w obce rece musze miec 100% pewnosc, ze to bedzie dobry dla niego dom:roll: Quote
Recommended Posts