Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia i Barni napisał(a):
kasa jest coraz bliżej :diabloti: -podaj tylko ile kosztowało by leczenie oczu i kastracja? popytaj się i daj znać

koszt wizyty weterynaryjnej wynosi 110 zl, natomiast kastracja 90 zl:eviltong:

nie wiem jak reaguje na inne zwierzeta, na razie siedzi smutny w swoim boksie:shake: nie zwraca uwagi na szczekajacych obok niego sasiadow...

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Labus mial miec dobry tymczas, niestety w ostatniej chwili panstwo sie rozmyslili:shake: dlatego obecnie przebywa w przytulisku....

Moze mieszkac (przynajmniej narazie) na dworzu bo jest do tego przyzwyczajony, potrzebny jest mu kontakt z czlowiekiem jak i spora dawka wybiegania (czego w przytulisku miec nie bedzie):-(:-(

Posted

Jeśli chodzi o allegro cegiełkowe to wiąże się to ze sporymi opłatami.
Oprócz opłaty za allegro (najlepiej wyróznione) płaci się prowizję od każdej sprzedanej cegiełki.

Posted

[quote name='Basia i Barni']psiak ma allegro labrador lablador 5 lat szuka domu na zawsze (553929656) - Aukcje internetowe Allegro

Basiu wykasuj prosze pierwsze 3 zdjecia (poniewaz byly wlasciciel nie robil mu krzywdy) pies nie byl bity, nie jest wystraszony ani zaglodzony, on jest naprawde w dobrej kondycji...brakuje mu TYLKO czlowieka. Pan nie chcial sie pozbyc psa, poprostu zrozumial, ze firma to nie miejsce dla niego i chcial abysmy znalezli mu rodzine, ktora da mu lepsze schronienie.

Magda222- potrzebne sa na niego pieniadze ale:roll: ...dzisiaj wraca KasiaO to ona podjela sie pilotowania psiaka wiec mam nadzieje, ze cos wymysli:p

Posted

wykasowane - ale w aukcji nie ma mowy o firmie ani o złym traktowaniu

ja rozumie..ale jak ten pan zobaczy te zdjecia albo ktos mu doniesie.....to kilka osob bedzie mialo nieprzyjemnosci i nie wiadomo co jeszcze (chodzi o psiaka)

Posted

oris napisał(a):
skoro tak dobe byl traktowany to moze nalezalo przekonac wlasciciela na leczenie

tu nie chodzi tylko o leczenie ale o bezposredni kontakt z tym psem.... ktorego w firmie psiaczek niestety nie mial:shake:

Posted

najwazniejszy jest dom - trzeba porobic reszte ogłoszęn o allegro dajcie na 1 strone .

a nie ma co gadać teraz czy ten pies miałby leczenie czy nie - na kastracje i oczy kasę załatwie - czekam na potwierdzenie .

Posted

[quote name='Basia i Barni']osoba ,która zajmuje sie psem ,bardzo proszona jest o skontaktowanie z użytkownikiem tomtom z www.labradory.info bedą pieniążki :p

O!!! jaka mila wiadomosc na poczatek dnia:evil_lol: dzieki!!

mialam wczoraj 1 tel. w sprawie labka panstwo z Ilawy, maja domek, sunie labradorka i 2 inne kundelki z czego jeden przygarniety zostal w swieta (z ulicy) Na kastracje sie zgadzali ale...ale z drugiej strony cyt "taki piekny , biedny pies po co go okaleczac niech jeszcze troszke sobie..." i na tym sie urwalo:roll: moge sie tylko domyslac o co tej kobiecie chodzilo:evil_lol:
niestety kiedy prosilam o rumer tel.(ktory zreszta mi sie wyswietlil) pani stwierdzila, ze sama sie ze mna skontaktuje .....

Posted

dostałam maila

Witam.
Zainteresował mnie ten pies, ponieważ właśnie szukam tej psa rasy, natomiast chodziło mi raczej o młodego psa. Nie myślałam o psie 5 letnim. Proszę o jakieś szczegóły, skąd się wziął u państwa, co to za choroba oczu itp. A i oczywiście jak wygląda transport takiego psa, tzn czy ktoś jest w stanie z państwa dojechać do mnie czy to ja musiałabym pofatygować się do państwa. Mieszkam niedaleko Warszawy, wiec dość daleko do państwa schroniska.
Pozdrawiam.
Danuta Zdankiewicz.

odpowiedzcie dziewczyny co pisaĆ -transport to chyba nie bedzie problemu tylko jakies wieksze szczegóły - jak reaguje z innymi psiakami- i ogólnie co u niego, dostałas te pieniadze? na jego leczenie

Posted

dostałam maila

Witam.
Zainteresował mnie ten pies, ponieważ właśnie szukam tej psa rasy, natomiast chodziło mi raczej o młodego psa. Nie myślałam o psie 5 letnim. Proszę o jakieś szczegóły, skąd się wziął u państwa, co to za choroba oczu itp. A i oczywiście jak wygląda transport takiego psa, tzn czy ktoś jest w stanie z państwa dojechać do mnie czy to ja musiałabym pofatygować się do państwa. Mieszkam niedaleko Warszawy, wiec dość daleko do państwa schroniska.
Pozdrawiam.
Danuta Zdankiewicz.

odpowiedzcie dziewczyny co pisaĆ -transport to chyba nie bedzie problemu tylko jakies wieksze szczegóły - jak reaguje z innymi psiakami- i ogólnie co u niego, dostałas te pieniadze? na jego leczenie

rozmawialam z tomtom z forum labkowego, pieniadze za wizyte i kastracje sa musze tylko przedstawic rachunki:cool3: DZIEKUJE!!!

Niestety , nie wiem jeszcze jak reaguje Labus na inne zwierzaki .....
te oczka w rzeczywistosci nie wygladaja zle...aby wydac tego Labka w obce rece musze miec 100% pewnosc, ze to bedzie dobry dla niego dom:roll: