wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Aga - Czarka - rozumiem, że to do mnie było kierowane - żebym napisala teks i podesłała fotki? jej, jak sie cieszę, że coś tu się zaczęło dziać..DZIEKUJĘ:loveu: Quote
marta23t Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 podniosę Chrupka do góry:loveu: może jakieś ogłoszenia w okolicy warto porozwieszać?:oops: Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Młodziutki Chrupek z przystanku ZKM:( (512129249) - Aukcje internetowe Allegro OGŁOSZENIA Różne Zwierzęta - Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto. Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 wszpasia na trojmiasto.pl ogloszenie spadlo tak daleko, ze go nie widac. Widać zawsze tylko wyróżnione i płatne.Niestety:( Zrobie mu zaraz takie Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Na Allegro masz zły tytuł.Ludzie znajdują aukcje wpisując rozne slowa w wyszuliwarke. kto wpisuje "chrupek", "mlodziutki", "przystanku", "zkm"? Tej aukcji nikt nie znajdzie albo znajdzie przypadkowo. Zmień tytuł aukcji na : Młody,piekny pies hiper rasowy. Czy cokolwiek w tym stylu. To sprawi, że wiecej osób tam zajrzy. Nie potraktuj tego prosze, jako jakiejś nagonki na Ciebie!!! Nie, nie nie! Chcę tylko pomóc Chrupasowi, a po prostu wiem jak funkcjonują pewne rzeczy. Tutaj wyróżnione ogloszenie na trojmiasto.pl: OGŁOSZENIA Różne Zwierzęta - Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto. Jak tylko ktos wchodzi w ogloszenia i zwierzęta to zarz widzi chrupka, który nie spada wraz z dodawanymi innymi ogłoszeniami ludzi.Bedzie długo na 1 stronie. Quote
danka1234 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 ja też juz robie te ogłoszenia ,zaraz wkleję linki alegratka gumtre -Trójmiasto kokosy Interpress Oferty Quote
Zbójini Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 i już jest wątek pod dobra opieką. na Betbet i Danka1234 można zawsze liczyć:diabloti: Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Betbet dzieki za wskazówki;) nie chce nikogo obciażać finansowo Chrupkiem więc chętnie oddam ci pieniązki za to płatne ogłoszenie - nawet nie mam pojącia jaka to kwota ale to nie Twoje finansowe zobowiązanie.. Zaraz zmienię tytuł allegro. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, szczerze to już myślałam, ze zostanę z tym sama na dogo, no ale tu kłania się moja nieumiejętność właściwiego zaistnienia na tym forum. Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 wszpasia spokojnie, jakoś przeżyję, Mikołaj zasilił wczoraj konto więc się podzieliłam z Chrupasem;) Zaraz go dam też na forum patrolu. Quote
danka1234 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 wszpasia,powtórzę jeszcze raz,musisz wołać jesli zajdzie jeszcze kiedyś taka potrzeba bo nie sposób jest wypatrzyć wszystkie watki,dlatego podałam Ci ten link do Mapy Pomocy Dogo,zapisz go sobie na przyszłośc. Ogłoszenie jeszcze będę robić i wkleję tu reszte linków,pozdrawiam. ja np.jestem tu tylko dlatego ze zawiadomił mnie Zbójini bo marne szanse bym wypatrzyła ten watek sama. Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Biedaczek..kolejna psina, która widocznie trafiła na nieodpowiednich ludzi...wszpasia pracuj nad nim ile się da, bo niestety jesli leje w domu, to z adopcją może być krucho Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 danka1234 - dziekuję!! Główny bohater tej historii - Chrupek - mógł być psiakiem podwórkowym, gdyż nie jest nauczony sygnalizowania chęci wyjścia na dwór, siusia w miejscu w którym stoi.. A z drugiej strony zdaje się wiedziec do czego służą fotele i kanapy, więc może właśnie to, że siusia w domu było przyczyną pozbycia się go..Bo po co zaangażwoać czas i energie w nauczenia psa czegokolwiek..mały nie zna żadnych komend - nawet podstawowego "siad" czy "daj łapę". Quote
danka1234 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 rożnie moze być,moze wypatrzy go ktokolwiek kto go pozna,jakis sąsiad,znajomy ,rodzina i sie odezwie a jak nie to będziemy mu szukac nowego domu.Jest bardzo zadbany,miejmy nadzieje ze jednak komuś sie zagubił i ktoś go szuka. Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 fotki są z drugiego dnia po znalezieniu piesa - już po kąpieli. nie był co prawda wychudzony kiedy go znalazłam, ale okrutnie umorusany i to nie takim brudem wynikającym z np. przebiegniecia się po błotku, tylko takim, który mógłby wskazywać na to że pies już chwilę "szlajał" się po ulicach.. poderzewałam również, że skoro pies jest brudny ale nie wychudzony to może któryś z dworcowych bezdomnych się nim opiekował..pytałam w tunelu ale nikt go nie kojarzy..:shake: Quote
Aga - Czakra Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 tak, do ciebie jako do osoby szukającej psiakowi domu i sprawującej nad nim opiekę. To ty wiesz o nim najwięcej. Z naszej strony - tylko tak możemy ci pomóc Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A schroniska wiedza? Promyk,widze że wie:)Warto dać znać też do innych. Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 wysłałam na maila fundacja@irasiad-zagubionym.pl zdjęcia Chrupka oraz krótki tekst z jego historia. co do schronisk - to faktycznie tylko promyk wie. Słuszna uwaga - wyślę też maile do Sopotu i Gdyni. Quote
Shell Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witajcie. Na Chrupka trafiłam z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodego-kundelka-ktory-moze-mieszkac-na-dworze-127728/ Wysłałam teraz jego zdjęcia mmsem do mojej siostry, która aktualnie jest z ojczymem u babci (gdzie brakuje psa) i liczę, że psiak się spodoba. Jeżeli tak to Chrupek będzie miał dom w Iłży. Tylko cioteczki trzeba będzie transport zorganizować najlepiej do Kielc, ew. Opole, Radom, Starachowice. MOŻE SIĘ UDA! Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Byłoby cudnie!!!! Niecierpliwie czekam na decyzję:lol: Quote
Shell Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Właśnie dostałam smsa, nic z tego. :-( Nie chcą białego psa bo się będzie brudził. Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 ech...a ja już na mapie wyśledziłam miejscowość, o której pisałaś i obmyślałam forę dowiezienia go na miejsce. Tak czy inaczej - dziękuję, za chęć pomocy Quote
Shell Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Tak to już jest, że jak się wybiera, przebiera i chce jak najlepiej to wybrzydzają. :placz:A weź go im podrzuć pod bramę a przyjmą i będą kochać. :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wszpasia,koniecznie prosze zadzown do sopotu i powiedz,jaki piesek zostal znaleziony.Postaram sie jutro spojrzec w zeszyt znalezione-zgubione,ale nie wiem,czy bede miala mozliwosc.Lepiej zadzownić. Zajrzalam tu,myslalam,ze moze to jakis od nas,na szczescie nie. Quote
danka1234 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 dalsze ogloszenia dla Chrupka; ojej kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen 24 polska aleokazja Quote
Aga - Czakra Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 proszę bardzo, już jest na stronie. Zastanawiam się skąd takie imię - Chrupek irasiad-zagubionym.pl Quote
Recommended Posts