Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga - Czarka - rozumiem, że to do mnie było kierowane - żebym napisala teks i podesłała fotki?

jej, jak sie cieszę, że coś tu się zaczęło dziać..DZIEKUJĘ:loveu:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Allegro masz zły tytuł.Ludzie znajdują aukcje wpisując rozne slowa w wyszuliwarke. kto wpisuje "chrupek", "mlodziutki", "przystanku", "zkm"?
Tej aukcji nikt nie znajdzie albo znajdzie przypadkowo.
Zmień tytuł aukcji na : Młody,piekny pies hiper rasowy.
Czy cokolwiek w tym stylu. To sprawi, że wiecej osób tam zajrzy.
Nie potraktuj tego prosze, jako jakiejś nagonki na Ciebie!!! Nie, nie nie! Chcę tylko pomóc Chrupasowi, a po prostu wiem jak funkcjonują pewne rzeczy.

Tutaj wyróżnione ogloszenie na trojmiasto.pl:

OGŁOSZENIA Różne Zwierzęta - Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto.

Jak tylko ktos wchodzi w ogloszenia i zwierzęta to zarz widzi chrupka, który nie spada wraz z dodawanymi innymi ogłoszeniami ludzi.Bedzie długo na 1 stronie.

Posted

Betbet dzieki za wskazówki;) nie chce nikogo obciażać finansowo
Chrupkiem więc chętnie oddam ci pieniązki za to płatne ogłoszenie - nawet nie mam pojącia jaka to kwota ale to nie Twoje finansowe zobowiązanie.. Zaraz zmienię tytuł allegro.

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, szczerze to już myślałam, ze zostanę z tym sama na dogo, no ale tu kłania się moja nieumiejętność właściwiego zaistnienia na tym forum.

Posted

wszpasia,powtórzę jeszcze raz,musisz wołać jesli zajdzie jeszcze kiedyś taka potrzeba bo nie sposób jest wypatrzyć wszystkie watki,dlatego podałam Ci ten link do Mapy Pomocy Dogo,zapisz go sobie na przyszłośc.
Ogłoszenie jeszcze będę robić i wkleję tu reszte linków,pozdrawiam.
ja np.jestem tu tylko dlatego ze zawiadomił mnie Zbójini bo marne szanse bym wypatrzyła ten watek sama.

Posted

Biedaczek..kolejna psina, która widocznie trafiła na nieodpowiednich ludzi...wszpasia pracuj nad nim ile się da, bo niestety jesli leje w domu, to z adopcją może być krucho

Posted

danka1234 - dziekuję!!

Główny bohater tej historii - Chrupek - mógł być psiakiem podwórkowym, gdyż nie jest nauczony sygnalizowania chęci wyjścia na dwór, siusia w miejscu w którym stoi.. A z drugiej strony zdaje się wiedziec do czego służą fotele i kanapy, więc może właśnie to, że siusia w domu było przyczyną pozbycia się go..Bo po co zaangażwoać czas i energie w nauczenia psa czegokolwiek..mały nie zna żadnych komend - nawet podstawowego "siad" czy "daj łapę".

Posted

rożnie moze być,moze wypatrzy go ktokolwiek kto go pozna,jakis sąsiad,znajomy ,rodzina i sie odezwie a jak nie to będziemy mu szukac nowego domu.Jest bardzo zadbany,miejmy nadzieje ze jednak komuś sie zagubił i ktoś go szuka.

Posted

fotki są z drugiego dnia po znalezieniu piesa - już po kąpieli. nie był co prawda wychudzony kiedy go znalazłam, ale okrutnie umorusany i to nie takim brudem wynikającym z np. przebiegniecia się po błotku, tylko takim, który mógłby wskazywać na to że pies już chwilę "szlajał" się po ulicach..
poderzewałam również, że skoro pies jest brudny ale nie wychudzony to może któryś z dworcowych bezdomnych się nim opiekował..pytałam w tunelu ale nikt go nie kojarzy..:shake:

Posted

Witajcie. Na Chrupka trafiłam z wątku

http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodego-kundelka-ktory-moze-mieszkac-na-dworze-127728/

Wysłałam teraz jego zdjęcia mmsem do mojej siostry, która aktualnie jest z ojczymem u babci (gdzie brakuje psa) i liczę, że psiak się spodoba. Jeżeli tak to Chrupek będzie miał dom w Iłży. Tylko cioteczki trzeba będzie transport zorganizować najlepiej do Kielc, ew. Opole, Radom, Starachowice.
MOŻE SIĘ UDA!

Posted

ech...a ja już na mapie wyśledziłam miejscowość, o której pisałaś i obmyślałam forę dowiezienia go na miejsce.

Tak czy inaczej - dziękuję, za chęć pomocy

Posted

Tak to już jest, że jak się wybiera, przebiera i chce jak najlepiej to wybrzydzają. :placz:A weź go im podrzuć pod bramę a przyjmą i będą kochać. :evil_lol:

Posted

Wszpasia,koniecznie prosze zadzown do sopotu i powiedz,jaki piesek zostal znaleziony.Postaram sie jutro spojrzec w zeszyt znalezione-zgubione,ale nie wiem,czy bede miala mozliwosc.Lepiej zadzownić.

Zajrzalam tu,myslalam,ze moze to jakis od nas,na szczescie nie.