Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uchylę, a co tam ;)
Jest pewna pani, która zainteresowała się Luną. Domek byłby wspaniały,ale wszystko zależy od tego, jaka będzie reakcja Luny na obecnego już w domku psa, dlatego narazie to nic pewnego. Luna pod tym względem jest trochę zołza, więc może być różnie. Możliwe, że w weekend będzie sposobność, aby to sprawdzić ;)

Posted

Teraz to ja już sama nie wiem dokładnie, bo telefonów ostatnimi czasy odbierałam dziesiątki w sprawie przeróżnych psów. Wydaje mi się, że Pani znalazła Lunę na Allegro albo gdzieś indziej, bo kilka ogłoszeń było.
No, ale co z tego wyjdzie, zobaczymy ;)
Należy się klusce ciepły kąt po tych wszystkich wrażeniach.. :roll:

Posted

heh, może nie dziesiątki dziennie, ale był ostatnio taki okres, że przez dwa tygodnie codziennie dzwoniło conajmniej kilka osób. Nikt niestety nie mówił, kto był autorem ogłoszeń jakie znalazł, więc.. będziesz musiała pogodzić się z "niewidzialnym pomaganiem"..
Nie zapominaj jednak, kto zaręcił się wokół Timka ;)

Telefony dzwoniły głównie w sprawie Aspera, Inki i Emmy. Chyba nawet nie głównie, a tylko w ich sprawie - nikt się nie interesował pozostałymi. Ale na wszystko przyjdzie pora, spokojnie.
Ta trójka już nieaktualna, więc telefony będą musiały dzwonić o resztę ;)

Posted

pewnie, ogłaszaj. Narazie od strony Pani cisza, choć mówiła, że to może jeszcze potrwać, bo rodzina "dojrzewa". Jeśli się odezwie, to się odezwie, ale nie ma co czekać z ogłoszeniami. Tym bardziej, że narazie i tak nikt się Lunką nie interesuje :-(

A ona się taka fajna zrobiła, taka miła :)

Posted

wiosna, ja się kiedyś rozchoruję prze te twoje filmy w podpisie:mad:
nie doszłam dalej niż 2 sek. ale już oczami wyobraźni widzę co tam może być

• 3 weeks later...
Posted

ło matko, jakiż ten wątek zapomniany :shake:

Lunka nadal czeka na swój domek. Jest co prawda szansa, że coś się uda, ale narazie to nie jest nic pewnego. A suczydło zrobiło się już takie fajne, takie milutkie, takie oddane. I tą łapką ciągle, i "miziaj..." ;)

Rotek, film trudny jest potwornie, owszem. Ale wstawiłam go w podpis, bo myślę, że nie widzenie nie pomoże nikomu, zamykanie oczu nic nie zmieni. Myślę, że tylko świadomy wybór może być wyborem dobrym, a jeśli ktoś kojarzy szynkę tylko z regałem i folią, a nie z tym, co kryje się za nią, to ta świadomość gdzieś umyka :roll:
To prywatna decyzja każdego, czy je mięso czy nie, i ja nikogo oceniać nie chcę. Ale prawdę znać warto i wtedy dopiero decyzję jakąkolwiek podjąć.

Miło mi też, że ktoś w ten mój podpis klika ;)