wiosna Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Jakaż ona zapomniana :roll: Uprzejmie donoszę, że Luna przeszła metamorfozę. Z grubaśnej, absolutnie nieruchawej, nietowarzyskiej i niezadowolonej z niczego kluski stała się naprawdę fajną, miłą, przyjazną i chętną do zabaw psinką. Zmienił się jej stosunek do nas - zanikł już całkiem początkowy strach, nie ma chowania się w budzie, za to jest witanie nas radośnie, podawanie łapy (wieczne ;) ) i machanie ogonkiem :) Luna polubiła spacery (na początku trzeba było ją prawie siłą z kojca wydobywać) - chodzi z nami chętnie, ani trochę nie ciągnie na smyczy, jest milutka i pogodna. I tu koniec wieści, pojawia się prośba - czy ktoś może pomóc mi w ogłoszeniach ? Nie znajdzie domu, jeśli nikt się o niej nie dowie :roll: Quote
ZUZANNA11 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Tam, od razu juz zapomniana. Po prostu mam tyle nauki, ze... :roll:. Dogo musiało iść na drugi tor. Jestem chętna zrobić ogłoszenia, chociażby jakieś podstawowe. Tylko... czy Luna ma zdjęcia ? Bo z tymi z pierwszej strony domu będzie szukac w nieskończoność. :roll: I najważniejsze informacje; wiek, charakter, stosunek do zwierząt, ludzi, itp. Zdjęcia i informacje proszę na PW. :p Quote
wiosna Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Kurcze, racja - nie zrobiliśmy żadnych porządnych zdjęć :-o Zrobimy jutro, bo dzisiaj paskudna pogoda jest, mam nadzieję, że jutro będzie ładniej. Postaram isę też sklecić tekst do ogłoszeń, abyś nie musiała pisać. Dziękuję za pomoc :loveu: Quote
ZUZANNA11 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jaka tam pomoc. ;) Polecam się na przyszłość. :p Quote
rotek_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 wiosno, miałam problemy z netem:-( jkasa już dawno czeka na ciebie prosze prześlij mi na maila nr konta niewiele tego jest 43zł Quote
wiosna Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 zdjęcia Lunki do ogłoszeń - przepraszam, że tak późno :oops: To tylko poglądowo - jakiego jest wzrostu Czasem jeszcze kuli się tak, jak na początku Quote
rotek_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy wiosno nigdzie nie mogłam znaleźć twojego nr telefonu allegro startuje we wtorek Quote
wiosna Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 mój numer jest w podpisie ;) Nie mogę jeszcze zobaczyć aukcji, będę więc czekać. Bardzo bardzo dziękuję :loveu: Quote
rotek_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 LUNA-skazana na niewinność (538952104) - Aukcje internetowe Allegro w ciągu kilku godzin można zmienić jeszcze tekst nie jestem dobra w te klocki więc pościągałam fragmentny z innych aukcji:oops::evil_lol: Quote
wiosna Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dziękuję Ci Rotek bardzo bardzo :loveu: Doszły pieniążki od Ciebie - za to również ogromne DZIĘKUJĘ! Mam nadzieję, że jeszcze zaszczepimy kluchę, no... i gdzie ten domek ? Quote
_ogonek_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Domku nadal nie ma :-( Podnoszę i o domek proszę :placz: Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czy Luna i Fago mają jakiekolwiek ogłoszenia opocz allegro? Na chwile obecna moge zrobic w pajeczyna.pl, pineska.pl, 4lapy.pl, bo dopiero sie ucze:eviltong:. Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Luna ma na razie ogłoszenia na: pajeczyna.pl, pineska.pl, 4lapy.pl. Quote
wiosna Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziękuję Olena :loveu: Nasze psiaki chyba poza Allegro mają tylko to, co robiłaś (chyba, że coś przeoczyłam :roll: ) Fago jest na asopcje.org. Quote
ZUZANNA11 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wiosna, Fagowi ja robiłam ogłoszenia. ;) Quote
ZUZANNA11 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Fago jest na: alegrata.pl, adopcjapsa.pl, mojpupil.pl, psy.elk.pl, gumtree.pl, kupsprzedaj.pl, 4lapy.pl, psy.pl, animalia.pl. :lol: Ogłoszenia były robione 25 grudnia, więc niektóre z nich mogą być już niekatualne. Quote
wiosna Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ło matko, jakaż Lunka zapomniana :-o Tutaj to nikt jej nie wypatrzy - sio na pierwszą, może ktoś pomoże ogłaszać :roll: Quote
rotek_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ja rezerwuje dla siebie allegro... będę wystawiac małej aż znajdzie dom wiosno, czekam cały czas na wieści od roberta jaki ma byc wysoki nasz czynsz-bo słyszałm już kilka wersji i na sam koniec zgupiałam... połowę kwoty już mamy uzbieraną-druga połowa to prawie cała moja wypłata..... jesli czynsz okaże się trochę niższy niż myślę to prześlę Tobie trochę grosza na lunkę p.s. tak ma na imię moja sunia-to chyba już taki sentyment:loveu: Quote
wiosna Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Rotek, kochana jesteś :loveu: Poczekaj z Allegro jeszcze, może nie będzie to potrzebne - ale narazie więcej nie napiszę, aby nie zapeszyć ;) Dziękuję za gotowość pomocy. Mogę teraz już jednak odmowić - z utrzymaniem i szczepieniami spokojnie damy radę. Po prostu moment, kiedy Luna do nas trafiła, to był moment kiedy my byliśmy absolutnie spłukani - teraz już tak źle nie jest. Dziękuję jednak bardzo :) Quote
agaciaaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Zaznaczam sobie wątek, chciałam suńkę poogłaszać, ale widze że chyba narazie powinnam się wstrzymać ;) Quote
Recommended Posts