Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jakaż ona zapomniana :roll:

Uprzejmie donoszę, że Luna przeszła metamorfozę.
Z grubaśnej, absolutnie nieruchawej, nietowarzyskiej i niezadowolonej z niczego kluski stała się naprawdę fajną, miłą, przyjazną i chętną do zabaw psinką.
Zmienił się jej stosunek do nas - zanikł już całkiem początkowy strach, nie ma chowania się w budzie, za to jest witanie nas radośnie, podawanie łapy (wieczne ;) ) i machanie ogonkiem :)

Luna polubiła spacery (na początku trzeba było ją prawie siłą z kojca wydobywać) - chodzi z nami chętnie, ani trochę nie ciągnie na smyczy, jest milutka i pogodna.

I tu koniec wieści, pojawia się prośba - czy ktoś może pomóc mi w ogłoszeniach ?
Nie znajdzie domu, jeśli nikt się o niej nie dowie :roll:

Posted

Tam, od razu juz zapomniana. Po prostu mam tyle nauki, ze... :roll:. Dogo musiało iść na drugi tor. Jestem chętna zrobić ogłoszenia, chociażby jakieś podstawowe. Tylko... czy Luna ma zdjęcia ? Bo z tymi z pierwszej strony domu będzie szukac w nieskończoność. :roll: I najważniejsze informacje; wiek, charakter, stosunek do zwierząt, ludzi, itp.
Zdjęcia i informacje proszę na PW. :p

Posted

Kurcze, racja - nie zrobiliśmy żadnych porządnych zdjęć :-o
Zrobimy jutro, bo dzisiaj paskudna pogoda jest, mam nadzieję, że jutro będzie ładniej.
Postaram isę też sklecić tekst do ogłoszeń, abyś nie musiała pisać.
Dziękuję za pomoc :loveu:

Posted

zdjęcia Lunki do ogłoszeń - przepraszam, że tak późno :oops:

To tylko poglądowo - jakiego jest wzrostu

Czasem jeszcze kuli się tak, jak na początku

Posted

Dziękuję Ci Rotek bardzo bardzo :loveu:
Doszły pieniążki od Ciebie - za to również ogromne DZIĘKUJĘ!

Mam nadzieję, że jeszcze zaszczepimy kluchę, no... i gdzie ten domek ?

Posted

Fago jest na: alegrata.pl, adopcjapsa.pl, mojpupil.pl, psy.elk.pl, gumtree.pl, kupsprzedaj.pl, 4lapy.pl, psy.pl, animalia.pl.

:lol: Ogłoszenia były robione 25 grudnia, więc niektóre z nich mogą być już niekatualne.

• 2 weeks later...
Posted

ja rezerwuje dla siebie allegro...
będę wystawiac małej aż znajdzie dom

wiosno, czekam cały czas na wieści od roberta jaki ma byc wysoki nasz czynsz-bo słyszałm już kilka wersji i na sam koniec zgupiałam...
połowę kwoty już mamy uzbieraną-druga połowa to prawie cała moja wypłata.....
jesli czynsz okaże się trochę niższy niż myślę to prześlę Tobie trochę grosza na lunkę
p.s. tak ma na imię moja sunia-to chyba już taki sentyment:loveu:

Posted

Rotek, kochana jesteś :loveu:
Poczekaj z Allegro jeszcze, może nie będzie to potrzebne - ale narazie więcej nie napiszę, aby nie zapeszyć ;)

Dziękuję za gotowość pomocy. Mogę teraz już jednak odmowić - z utrzymaniem i szczepieniami spokojnie damy radę. Po prostu moment, kiedy Luna do nas trafiła, to był moment kiedy my byliśmy absolutnie spłukani - teraz już tak źle nie jest. Dziękuję jednak bardzo :)