salibinka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Isadora7 napisał(a):Ależ pieknie się prezentuje. Prawda? :lol::lol::lol: Quote
Isadora7 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 salibinka napisał(a):Prawda? :lol::lol::lol: I ciałeczko ładne ma bardzo, taka sobie bardzo apetyczna. Quote
j3nny Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 OMG ale owieczka to mistrzostwo :diabloti: Quote
j3nny Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 a w schronisku czeka inna jamnisia Tekla Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Quote
salibinka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wiem już o niej:-(, Kasiu, nawet ją widziałam, jak zabierałam Króla ze schronu... Będzie miała tu swój wątek? Quote
j3nny Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 watek to zaden problem, ale na razie nie ma ani informacji, ani zdjec, ja nie wiem kiedy bede w schronisku :-( Quote
salibinka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja też wiem niewiele, ma duuużą nadwagę :( - widziałam ją wśród innych, jak wracała ze spaceru z wolontariuszką (ja czekałam z Królem na wypis) (poszła do szpitaliku??, na kwarantannę??), później Foksia dzwoniła i powiedziała mi, że to właśnie była Tekla nr 2. Kasiu, może jako wolontariusz, choćby telefonicznie spróbuj się dowiedzieć o niej tyle, ile się da. Jak będę wiedziała, gdzie jest i czy mi ją wogóle pokażą (nie jestem wolontariuszem) jestem w stanie jutro rano podjechać i zrobić jej zdjęcia i Ci wysłać. Będzie szybciej. Tyle tylko w tej chwili mogę:-(. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 salibinka napisał(a):Ja też wiem niewiele, ma duuużą nadwagę :( - widziałam ją wśród innych, jak wracała ze spaceru z wolontariuszką (ja czekałam z Królem na wypis) (poszła do szpitaliku??, na kwarantannę??), później Foksia dzwoniła i powiedziała mi, że to właśnie była Tekla nr 2. Kasiu, może jako wolontariusz, choćby telefonicznie spróbuj się dowiedzieć o niej tyle, ile się da. Jak będę wiedziała, gdzie jest i czy mi ją wogóle pokażą (nie jestem wolontariuszem) jestem w stanie jutro rano podjechać i zrobić jej zdjęcia i Ci wysłać. Będzie szybciej. Tyle tylko w tej chwili mogę:-(. mam jeej zdjkecie bo bylam z nia na spacerku w nidziele. wysle do kasi to co wysylalm do gazety ,a reszte jak bede w domu miech chwilke to jeszcze pare. wiecej nic nie wiem jak to co pisze na stronie schroniska ,i ze miala podwyzszone proby watrobowe i miala podejzenie ciazy ale to wykluczyli poprostu jest utuczona i trzeba bedzie ja odchudzic.;) Quote
j3nny Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 nie zakładałam nowego wątku, Tekla jest tutaj z naszymi psinkami: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-broszka-teos-kokosik-maja-domy-tobi-lucek-pik-us-nadal-czekaja-132280/index44.html#post12768728 Ania zrobi pewnie update na początku wątku i w topicu:) Quote
salibinka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Teklusia bis - Sali - juz w hotelu:loveu:. Pierwszej Tekli się udało - z drugą nie może być inaczej. Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/tekla-bis-sali-dziewiecioletnia-jamnisia-z-podejrzeniem-problemow-hormonalnych-145236/#post12865632 Quote
salibinka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzisiaj Tosia Tekla odeszła... Przeżyła we wspaniałym domu u Asi prawie trzy lata... Dzisiaj zmęczone, chore serduszko nie miało już siły... Do zobaczenia, Tosieńko, pokazałaś mi kiedyś, co znaczy pragnienie życia, jak warto walczyć o to, co dla innych jest stracone, jak najmniejsze istnienie bywa największym skarbem, jeśli tylko pozwolić sobie go odnaleźć, pokazałaś mi najpiękniejsze rzeczy na świecie. Spotkanie z Tobą było dla mnie zaszczytem i radością.... Dziękuję Ci, Maleńka... Do zobaczenia... ... Quote
Isadora7 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tekluniu-Tosieńko do zobaczenia kiedyś tam po lepszej stronie, smutno :( drugi jamniczek z "moich" w ostatnich dniach. Quote
Recommended Posts