Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ala napisał(a):
Pani Aniu!
W imieniu Tekluni dziękuję za podarowanie jej nowego życia i za wielkie poświęcenie z Pani strony.

ja sie dołaczam Alu bo tak ladnie zrobilas podziekowanie ,a ze sama nie umiem wiec sie wlaczam,
Tekluniu wracaj do zdrowia bo ci sie nalezy cos od zycia.

Posted

Wczoraj na kontroli ok - następna w środę. Zastrzyki daje sobie robić bez problemu. Wychodzimy na króciutko przed dom - trzeba jednak na Teklunię wtedy uważać - bo jak stoi nasz samochód, to wszystko przestaje istnieć - Tekla to automaniaczka absolutna;). Wczoraj też poszła pierwsza koopa - bardzo już się niepokoiłam, ale wg wet tak mogło/mialo być. Je coraz lepiej. Większość czasu wypoczywa w norce z koca.

Wieści do osoby zainteresowanej adopcją poszły już w piątek rano - nie ma do tej pory reakcji:shake:.

Posted

salibinka napisał(a):

A przyszły domek... powinien być chyba z samochodem;), bo bez niego Tekli ubędzie 50% radości życia:evil_lol:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ok znajdziemy z samochodem :)

Posted

j3nny napisał(a):
trzymam kciuki Teklu, nie ten pan to inny nie martw sie :loveu:

Pewnie;). Odczekamy jeszcze - dociągniemy antybiotyk, zdejmiemy szwy, nabierzemy sił i uzyskamy pewność, że będzie naprawdę ok... I ogłaszamy.

A przyszły domek... powinien być chyba z samochodem;), bo bez niego Tekli ubędzie 50% radości życia:evil_lol:.

Posted

j3nny napisał(a):
trzymam kciuki Teklu, nie ten pan to inny nie martw sie :loveu:

Też tak sądzę:lol:

"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Teklunia po kontroli - bardzo ładnie się wszystko zrasta:loveu: - tak ładnie, że już obeszło się bez przemywania, żeby nie moczyć skóry. Antybiotyk nadal - bo jednak dużo tego wszystkiego i osłona być jeszcze powinna.
W pyśku też ładnie się pogoiło.
Teklunia postanowiła być rakietą i chciała znienacka opuścić stół z prędkością kosmiczną:-o - na szczęście lot skończyła w moich ramionach.

Apetyt dopisuje, humor mniej - ale to naturalne.

Sunia - niczym Harry Houdini - potrafi wyplątać się z każdej wersji fartuszka, czym z atencją zajmuje się, gdy nikt nie patrzy. Szewki pewnie zaczynają swędzieć i trochę mnie to "houdinienie" martwi, bo choć zęby to przeszłość, są jeszcze pazurki:roll:.

Martwią mnie też jej uszy, ale wet na razie odpuszcza temat, bo najważniesze w toku.

Posted

super ze szew tak się dobrze goi ,dzielna dziewczynka z Tekluni i z Ciebie że tak się nią zajmujesz !!!!:loveu::loveu::loveu:
Z uszkami to jak dojdzie do siebie bo to też stres dla psinki ,
Wiesz co moja Buba ma z uszami problemy odkąd ją wzięłam ze schroniska,miała tam normalnie bagienko!Surolan jej nie pomógł i teraz zdobyłam Oridermyl

Posted

Wczoraj Teklunia zaliczyła kolejną kontrolę - dostała ostatni raz antybiotyk i... we wtorek ściągamy szwy:loveu:

Jest ok.:multi:

Jak na swój stan i wiek, wszystko znosiła bardzo dobrze - żadnych wymiotów, gorączek itp. Lekarz bardzo dumny z Tekluni:roll:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']tak sie cisze ,ze Teklunia zdrowieje.
Aniu ,czy ten pan nadal zainteresowany jej adopcja czy szukamy domku?jezeli szukamy czy ktos moglby napisac ladne ogloszenia to powysylamy do prasy i kundla.;)

Beatko, szukamy (osoba zainteresowana nie odezwała się, mimo moich info, od momentu operacji).

Napiszę teksty dla Tekluni - dłuższy do Allegro, krótszy do innych ogłoszeń i wkleję do dyspozycji:roll:

Zdjęcia zrobię aktualne, ale teraz czasowo dysponuję tylko komórką.
[SIZE=2]Na forum, będą ok;), ale do ogłoszeń lepiej wykorzystać te poprzednie - wyślę w dużej rozdzielczości, jeśli trzeba.

Jutro ściągamy szwy:loveu:.

Martwi mnie bardzo, bo pojawiła się krew w koopce. Koniecznie to jutro musi wet sprawdzić.
Zapytam też o uszy, bo mimo czyszczenia, ewidentnie coś jest nie tak.