marta025 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witam :) W dniu dzisiejszym w okolicach mostu teatralnego znaleziono psa rasy HUSKY, pies może mieć około 1 roku, ciężko sprawdzić bo jest bardzo wystraszony i strasznie się kuli. W chwili obecnej podróżuje w aucie z moim przyjacielem, który gonił za nim po całym moście teatralnym. Siedzi grzecznie na siedzeniu pasażera i w niczym nie przeszkadza. Wielkie dzięki za serduszko i determinację. Pies jest koloru srebrno-szarego Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!! moi przyjaciele w tej chwili mają suczkę z cieczką :sad: Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Macie jakiś pomysł? Co z nim zrobicie. Ja też mam suczkę ale bez cieczki. :) Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 No muszą sobie jakoś poradzić, zobaczymy jak pies będzie się zachowywał w stosunku do niej. Ja nie mogę go zabrać bo mam 2 rottki OTO pracujący pies Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 daliśmy też ogłoszenia do radia może ktoś go szuka, w schronisku nie nikt nie pytał o huskiego :( Quote
Magd@ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jaja jak berety :diabloti: To się Kuba dorobił :diabloti: ale naprawdę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dla niego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: podbijam ! Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Trzymam kciuki za "chwytającego" i za psiaka. :diabloti::loveu: Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 pies bedzie bezpieczny, do schroniska napewno go nie oddamy !!!!!!!! Moja przyjaciółka może go zabrać na kilka dni a kto wie może się w nim zakocha i zostanie ?? :diabloti: :lol: Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 małe sprostowanie : to dziewczynka :loveu::loveu: Quote
Tomo 2 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Sprawdziliście tatuaż lub chip ? Powiesze na zaginione/znalezione na początek. Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 i do tego z cieczką :crazyeye::crazyeye::crazyeye: idziemy dzisiaj do weta z nią, czy wet jest w stanie stwierdzić czy aby czasami nie puściła się z jakimś koleszką ?? Quote
Bajon Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czy ma jakiś tatuaż? bardzo jest podobna do mojego Besta.....:loveu: Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Nie ma tatuażu chipa jeszcze nie sprawdziliśmy Dostała na imię COCO Zapoznanie z Nelą Quote
Tomo 2 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Widze ostro działacie. Plakaty na Jeżycach już są . Parę huskich w tej okolicy jest/Szamarzewskiego/ ale psinki tej nie widziałem Quote
Bajon Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wypisz wymaluj mój Beścik...aż drżę o to czy to nie jest sunia z jakiegoś nie daj Bóg ,lewego miotu po dzieciach mojego dziadunia Besta...bo on bardzo silnie przekazywał swój fenotyp....:shake: Sunia mogła zwiać nawet z Cytadeli, Parku Szopena czy Parku Wodziczki... Może tam też moglibyście powiesić kilka ogłoszeń? W pachwinie też szukaliście tatuażu? Quote
olga ruta Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wet nie stwierdzi, czy sunia była pokryta, może zaproponować środek wczesnoporonny w zastrzyku. Sunia jest prześliczna, trzymam kciuki, żeby jej właściciele się znaleźli. Quote
marta025 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 na pachwinie sprawdzą jak tylko będą się z nią bawić i szudrać po brzuszku, miała już dzisiaj dosyć stresów, Wet powiedział że ma ok 2,5 do 3 lat, stwierdził też że na 90 % była pokryta :( zaproponował USG na 12 stycznia ale bez sensu czekać i potwierdzać ciążę więc jutro jedziemy na zastrzyk z ALIZINE Quote
olga ruta Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wszakże po to uciekła, aby zostać pokrytą ;-) Quote
Hala Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No fajnie, a jeśli znajdzie się właściciel i powie, że przedtem była pokryta psem huski i nie życzy sobie waszej interwencji? Quote
Bajon Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hala napisał(a):No fajnie, a jeśli znajdzie się właściciel i powie, że przedtem była pokryta psem huski i nie życzy sobie waszej interwencji? Hala, czy ktokolwiek o zdrowych zmysłach puszcza luzem sukę która jest pokryta, wogóle czy ktokolwiek o o zdrowych zmysłach spuszcza ze smyczy sukę w cieczce???:cool1: Quote
marta025 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Jeśli nowy właściciel się nie odnajdzie to COCO zostaje u Nas :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bajon Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Właśnie....pisaliście, że zostaje u Was,stało sie coś ,że zmieniliście zdanie? Możecie napisac mi na priv namiar na komórkę do Was?Chciałabym podać Wasz numer osobie która być może będzie sunią zainteresowana, a nie wchodzi na DGM. Quote
marta025 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 sunia jest w tej chwili u mojej przyjaciółki, problem w tym że sunia potrzebuje dużo ruchu a Ona nie może jej go zapewnić w związku z tym uważa że ją tym krzywdzi, mama starsza już kobieta po 60-tce nie daje sobie z nią rady na spacerach gdyż COCO za bardzo ją ciągnie. Dla nas chodzi super na smyczy, czasami się wyrywa do biegania i wtedy jest problem dla starszej osoby. Ogólnie sunia jest bezkonfliktowa można ją wszędzie ze sobą zabierać, w gościach zachowuje się rewelacyjnie, w domu nie brudzi wytrzymuje nawet do 10 godz, jednak pozaostawiona sama rozrabia :( Quote
Recommended Posts