Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)
W dniu dzisiejszym w okolicach mostu teatralnego znaleziono psa rasy HUSKY, pies może mieć około 1 roku, ciężko sprawdzić bo jest bardzo wystraszony i strasznie się kuli.
W chwili obecnej podróżuje w aucie z moim przyjacielem, który gonił za nim po całym moście teatralnym. Siedzi grzecznie na siedzeniu pasażera i w niczym nie przeszkadza.
Wielkie dzięki za serduszko i determinację.
Pies jest koloru srebrno-szarego
Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!! moi przyjaciele w tej chwili mają suczkę z cieczką :sad:

Posted

jaja jak berety :diabloti:
To się Kuba dorobił :diabloti:
ale naprawdę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dla niego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

podbijam !

Posted

pies bedzie bezpieczny, do schroniska napewno go nie oddamy !!!!!!!!

Moja przyjaciółka może go zabrać na kilka dni a kto wie może się w nim zakocha i zostanie ?? :diabloti: :lol:

Posted

i do tego z cieczką :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

idziemy dzisiaj do weta z nią, czy wet jest w stanie stwierdzić czy aby czasami nie puściła się z jakimś koleszką ??

Posted

Wypisz wymaluj mój Beścik...aż drżę o to czy to nie jest sunia z jakiegoś nie daj Bóg ,lewego miotu po dzieciach mojego dziadunia Besta...bo on bardzo silnie przekazywał swój fenotyp....:shake:

Sunia mogła zwiać nawet z Cytadeli, Parku Szopena czy Parku Wodziczki...
Może tam też moglibyście powiesić kilka ogłoszeń?

W pachwinie też szukaliście tatuażu?

Posted

na pachwinie sprawdzą jak tylko będą się z nią bawić i szudrać po brzuszku, miała już dzisiaj dosyć stresów,
Wet powiedział że ma ok 2,5 do 3 lat, stwierdził też że na 90 % była pokryta :( zaproponował USG na 12 stycznia ale bez sensu czekać i potwierdzać ciążę więc jutro jedziemy na zastrzyk z ALIZINE

Posted

Hala napisał(a):
No fajnie, a jeśli znajdzie się właściciel i powie, że przedtem była pokryta psem huski i nie życzy sobie waszej interwencji?

Hala, czy ktokolwiek o zdrowych zmysłach puszcza luzem sukę która jest pokryta, wogóle czy ktokolwiek o o zdrowych zmysłach spuszcza ze smyczy sukę w cieczce???:cool1:

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie....pisaliście, że zostaje u Was,stało sie coś ,że zmieniliście zdanie?
Możecie napisac mi na priv namiar na komórkę do Was?Chciałabym podać Wasz numer osobie która być może będzie sunią zainteresowana, a nie wchodzi na DGM.

Posted

sunia jest w tej chwili u mojej przyjaciółki, problem w tym że sunia potrzebuje dużo ruchu a Ona nie może jej go zapewnić w związku z tym uważa że ją tym krzywdzi, mama starsza już kobieta po 60-tce nie daje sobie z nią rady na spacerach gdyż COCO za bardzo ją ciągnie. Dla nas chodzi super na smyczy, czasami się wyrywa do biegania i wtedy jest problem dla starszej osoby.
Ogólnie sunia jest bezkonfliktowa można ją wszędzie ze sobą zabierać, w gościach zachowuje się rewelacyjnie, w domu nie brudzi wytrzymuje nawet do 10 godz, jednak pozaostawiona sama rozrabia :(