Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzymam kciuki, żeby sunia szybciutko wracała do zdrowia! :loveu:

Asiu, pisałaś o zainteresowanej adopcją Panią, co z nią? :razz: A może są jacyś jeszcze chętni?
Wiadomo, najpierw sunia musi wyzdrowieć, ale ciekawi mnie czy ta Pani nadal jest zainteresowana..? :lol:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coteczki..a co jest z oczkami Suni???Wydawaló mi się, że na wcześniejszych fotkach miała takie "normalne" spanielkowe ślepka a poźniej takie..no zasłonięte...??Czy to tak ma być czy to dodatkowo jakaś choroba???:-(

Posted

gonia66 napisał(a):
Coteczki..a co jest z oczkami Suni???Wydawaló mi się, że na wcześniejszych fotkach miała takie "normalne" spanielkowe ślepka a poźniej takie..no zasłonięte...??Czy to tak ma być czy to dodatkowo jakaś choroba???:-(

Z tego co wiem, z oczkami wszystko ok..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

UWAGA !!!!!

Od dziś działa nowa strona przytuliska w Przyborówku i w Ruścu !!!

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

Na nowej stronie znajdziecie aktualne zdjęcia piesków do adopcji z opisami, aktualności z życia przytulisk, porady dotyczące adopcji, numery kontaktowe i inne ważne informacje. ;-)
Zapraszamy również na forum dyskusyjne
(link dostępny w jednym z działów nowej strony).

Stara strona niebawem zostanie zamknięta.

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

A macie może dziewczyny jakieś nowe wieści o spanielce?

Spanielka ma się świetnie :) Lek zadziałał bez zarzutu, ucho jest praktycznie czyste. Może być jednak tak, że choroba nawróci:/ Bo i tak się zdarzało w przypadku suni.

Posted

Weronia napisał(a):
Spanielka ma się świetnie :) Lek zadziałał bez zarzutu, ucho jest praktycznie czyste. Może być jednak tak, że choroba nawróci:/ Bo i tak się zdarzało w przypadku suni.

To wspaniałe wieści. :multi:

• 1 month later...
Posted

Czy można przekazać darowiznę 1% podatku celem zwrotu kosztów leczenia tego ślicznego nieszczęścia?? Jeżeli tak to co wpisać w deklarację PIT ??

Weronia - masz może jakieś nowe zdjątka spanielki ?? Sam też się męczę z ciągłymi infekcjami ucha u mojej Kamy. Czy nie wiesz przypadkiem jaki środek został jej podany?? Jakiś czas temu używałem Orydermyl'u ale ponoć został wycofany z uwagi na zawartość lindanu.

Pozdrowienia z Gdyni. . .

Posted

[quote name='atreyu']Czy można przekazać darowiznę 1% podatku celem zwrotu kosztów leczenia tego ślicznego nieszczęścia?? Jeżeli tak to co wpisać w deklarację PIT ??

Weronia - masz może jakieś nowe zdjątka spanielki ?? Sam też się męczę z ciągłymi infekcjami ucha u mojej Kamy. Czy nie wiesz przypadkiem jaki środek został jej podany?? Jakiś czas temu używałem Orydermyl'u ale ponoć został wycofany z uwagi na zawartość lindanu.

Pozdrowienia z Gdyni. . .

Jeśli chodzi o przekazanie 1% z celem pokrycia kosztów leczenia suni.. powiem Ci szczerze- nie mam pojęcia, czy tak można:roll:

Nowych zdjęć nie mam, ale obiecuję zrobić i wstawić w wątek:)

Wiem, że dostawała antybiotyki.. P.Wanda chwaliła, że są bardzo dobre- wyleczyły psiaka w końcu.. mogę spytać, myślę, że Wanda moze pamiętać co to był za lek.