Martali Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No to trzymam kciuki, żeby sunia szybciutko wracała do zdrowia! :loveu: Asiu, pisałaś o zainteresowanej adopcją Panią, co z nią? :razz: A może są jacyś jeszcze chętni? Wiadomo, najpierw sunia musi wyzdrowieć, ale ciekawi mnie czy ta Pani nadal jest zainteresowana..? :lol: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Coteczki..a co jest z oczkami Suni???Wydawaló mi się, że na wcześniejszych fotkach miała takie "normalne" spanielkowe ślepka a poźniej takie..no zasłonięte...??Czy to tak ma być czy to dodatkowo jakaś choroba???:-( Quote
Weronia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 gonia66 napisał(a):Coteczki..a co jest z oczkami Suni???Wydawaló mi się, że na wcześniejszych fotkach miała takie "normalne" spanielkowe ślepka a poźniej takie..no zasłonięte...??Czy to tak ma być czy to dodatkowo jakaś choroba???:-( Z tego co wiem, z oczkami wszystko ok.. Quote
Martali Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 UWAGA !!!!! Od dziś działa nowa strona przytuliska w Przyborówku i w Ruścu !!! [SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net Na nowej stronie znajdziecie aktualne zdjęcia piesków do adopcji z opisami, aktualności z życia przytulisk, porady dotyczące adopcji, numery kontaktowe i inne ważne informacje. ;-) Zapraszamy również na forum dyskusyjne (link dostępny w jednym z działów nowej strony). Stara strona niebawem zostanie zamknięta. [SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Stronka bardzo ładna. :cool3: A macie może dziewczyny jakieś nowe wieści o spanielce? Quote
Weronia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asia & Ginger napisał(a): A macie może dziewczyny jakieś nowe wieści o spanielce? Spanielka ma się świetnie :) Lek zadziałał bez zarzutu, ucho jest praktycznie czyste. Może być jednak tak, że choroba nawróci:/ Bo i tak się zdarzało w przypadku suni. Quote
Asia & Ginger Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Weronia napisał(a):Spanielka ma się świetnie :) Lek zadziałał bez zarzutu, ucho jest praktycznie czyste. Może być jednak tak, że choroba nawróci:/ Bo i tak się zdarzało w przypadku suni. To wspaniałe wieści. :multi: Quote
atreyu Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Czy można przekazać darowiznę 1% podatku celem zwrotu kosztów leczenia tego ślicznego nieszczęścia?? Jeżeli tak to co wpisać w deklarację PIT ?? Weronia - masz może jakieś nowe zdjątka spanielki ?? Sam też się męczę z ciągłymi infekcjami ucha u mojej Kamy. Czy nie wiesz przypadkiem jaki środek został jej podany?? Jakiś czas temu używałem Orydermyl'u ale ponoć został wycofany z uwagi na zawartość lindanu. Pozdrowienia z Gdyni. . . Quote
Weronia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='atreyu']Czy można przekazać darowiznę 1% podatku celem zwrotu kosztów leczenia tego ślicznego nieszczęścia?? Jeżeli tak to co wpisać w deklarację PIT ?? Weronia - masz może jakieś nowe zdjątka spanielki ?? Sam też się męczę z ciągłymi infekcjami ucha u mojej Kamy. Czy nie wiesz przypadkiem jaki środek został jej podany?? Jakiś czas temu używałem Orydermyl'u ale ponoć został wycofany z uwagi na zawartość lindanu. Pozdrowienia z Gdyni. . . Jeśli chodzi o przekazanie 1% z celem pokrycia kosztów leczenia suni.. powiem Ci szczerze- nie mam pojęcia, czy tak można:roll: Nowych zdjęć nie mam, ale obiecuję zrobić i wstawić w wątek:) Wiem, że dostawała antybiotyki.. P.Wanda chwaliła, że są bardzo dobre- wyleczyły psiaka w końcu.. mogę spytać, myślę, że Wanda moze pamiętać co to był za lek. Quote
Recommended Posts