Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem co mam o tym myslec moj mały 4 miesieczny Quest w 20 minut po tym jak był w ogrodzie strzelił siuru na łozku:flaming:Nigdy nie był karany za wpadki na dywanie. Ogolnie to on nie wie co to kara. A tu takie cos moze dlatego ze nie dostał nagrody za załatwienie swoich spraw w ogrodku( skaczyły sie ciasteczka):hmmmm: Ładnie daje znak kiedy chce wyjsc i ogolnie to czyscioszek i taka wpadka :oops2: ooo a moze brak spacerków w ostatnim czasie ale pogoda była straszna a i ja chora byłam sama nie wiem tyle domysłow:???:

Posted

[quote name='andromeda']Nie wiem co mam o tym myslec moj mały 4 miesieczny Quest w 20 minut po tym jak był w ogrodzie strzelił siuru na łozku:flaming:Nigdy nie był karany za wpadki na dywanie. Ogolnie to on nie wie co to kara. A tu takie cos moze dlatego ze nie dostał nagrody za załatwienie swoich spraw w ogrodku( skaczyły sie ciasteczka):hmmmm: Ładnie daje znak kiedy chce wyjsc i ogolnie to czyscioszek i taka wpadka :oops2: ooo a moze brak spacerków w ostatnim czasie ale pogoda była straszna a i ja chora byłam sama nie wiem tyle domysłow:???:

4-ro miesięcznemu pieskowi może się jak najbardziej coś takiego przytrafić:placz:
Jeśli okaże się, że był to tylko "wypadek przy pracy" :oops: - to "nie ma problemu":multi: