Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, będąc w niedzielę w schronisku krakowskim spotkałam pięknego rudzielca.Na 100% rasy shar-pei. Informacje pod numerem schroniskowym-( 12 )429-74-72 lub( 12)429-92-41
Nie wiem czy była to suczka czy pies. Podejrzewam, ze jest już wysterylizowana/wykastrowany? Nie mam pojęcia czy ma tatuaz czy też nie...Wszelkich informacji na pewno dowiecie się od pracowników. Zdjęcia za chwilkę wstawię.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. psisko widziałam ,
jest na pojedynczych boksach , czyli bezpiecznie, ale buda ze słomą - niewiem jak te psy znoszą zimno ...
w sumie rasa dosc orginalana, ale najlepiej znac nr boksu w jakim jest , jesli czegos sie chce dowiedziec :eviltong: ..

2. w sob prawdopodobnie bede w schronisku, jesli beda miec pracownicy dla mnei czas to spytam

więc co chcecie wiedzieć ?

Posted

czesć swietnie ze się odezwałaś ,dzięki
więc tak:
1. płeć:)
2.w jakim jest stanie tzn siersc oczy pazurki?
3.zachowanie:no bez oczywiscie wielkich testów na odwagę;) moze ci się rzuci w oczy cz to raczej łagodne stworzenie czy urodzony agresor
4.jesli łagodny/a to jest mozliwosc sprawdzenia tatuazu?
5.wiek???

ej,reszta :coś jeszcze wiecej chcemy wiedziec?
mając te informacje mozna skuteczniej psa ogłaszac
jeśli chodzi o zimno to niestety:shake: to nie sa psy które nadają się do kojca :(

Posted

no to tak , to ile wiem to moge powiedziec teraz

co do sierści i pazurków, to nie zauwazyłam zeby bylo coś nie tak , wage tez raczej ma w normie , generalnie wyglada tak na oko zdrowo ;)

testów na odwagę nie uskuteczniam ,
juz ostatn io pojawił sie taki wolontariusz co se sam decydował i wyjmował psy z boksów ... on pogryziony, a pies z przypieta po tym łatka agresywnego wylądował na obserwacji .. co zazwyczaj konczy sie dozywociem w schrosnie
jasie psów generalnie nie boje, ale oleju w głowie na tyle mam , zeby nie ryzykowac głupio :eviltong:

ocena taka z kojca charakteru jest bardzo myląca , wiec jesli nie bedzi opiekuna tych bud, to raczej nie bede miałą miarodajnej informacji :shake:

wiek ... tak szczerze mwóiąc, to ja zazwyczaj z przymrózeniem oka traktuje ocene schrosnika ;) .. ale na starca nie wyglada - choć w sumie widziałam go tylko chwile ostatnio

Posted

no to czekamy na info co do płci
i ciekawe jak schronisko ocenia wiek psa?
pozdrawiam