Anna. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Witam, będąc w niedzielę w schronisku krakowskim spotkałam pięknego rudzielca.Na 100% rasy shar-pei. Informacje pod numerem schroniskowym-( 12 )429-74-72 lub( 12)429-92-41 Nie wiem czy była to suczka czy pies. Podejrzewam, ze jest już wysterylizowana/wykastrowany? Nie mam pojęcia czy ma tatuaz czy też nie...Wszelkich informacji na pewno dowiecie się od pracowników. Zdjęcia za chwilkę wstawię. Quote
Shell Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Trzeba rozesłać do miłośników rasy, może mają forum? Pies pewnie znajdzie dom w trybie ekspresowym. Quote
Anna. Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ogłoszenie na forum rasy wisi od niedzieli; Shar-Pei Forum Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Aniu.... zaraz wrzuce to na drugie forum sharpejowskie ;) będzie dobrze.... piesio chyba w dobrym stanie skórnym... a to dośc istotne...chyba jest tam niedługo.... parwda?? Quote
wlodek1703 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Na moje oko to chyba jeszcze młodzian? Koniecznie trzeba dowiedzieć się o nim czegoś konkretnego. Quote
Guest malva Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 młode z piekną sierscia -tak na pierwszy rzut oka Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Anna. wiadomo coś wiecej na temat tego sharpka??? moze jest tu ktos z Krakowa kto by to sprawdził i podał troszku wiecej informacji :roll::roll: ????? Quote
Guest malva Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 sprubuje kolezanke z krakowa sciagnac na watek Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 malva napisał(a):sprubuje kolezanke z krakowa sciagnac na watek :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hej...pilnować mi tu zmarszczaka.... bo leci w dół :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no i co??? czemu tu nikogo nie ma??? kto będzie pilnował zmarszczaka :mad::mad::mad: Quote
agamika Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 1. psisko widziałam , jest na pojedynczych boksach , czyli bezpiecznie, ale buda ze słomą - niewiem jak te psy znoszą zimno ... w sumie rasa dosc orginalana, ale najlepiej znac nr boksu w jakim jest , jesli czegos sie chce dowiedziec :eviltong: .. 2. w sob prawdopodobnie bede w schronisku, jesli beda miec pracownicy dla mnei czas to spytam więc co chcecie wiedzieć ? Quote
Guest malva Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czesć swietnie ze się odezwałaś ,dzięki więc tak: 1. płeć:) 2.w jakim jest stanie tzn siersc oczy pazurki? 3.zachowanie:no bez oczywiscie wielkich testów na odwagę;) moze ci się rzuci w oczy cz to raczej łagodne stworzenie czy urodzony agresor 4.jesli łagodny/a to jest mozliwosc sprawdzenia tatuazu? 5.wiek??? ej,reszta :coś jeszcze wiecej chcemy wiedziec? mając te informacje mozna skuteczniej psa ogłaszac jeśli chodzi o zimno to niestety:shake: to nie sa psy które nadają się do kojca :( Quote
agamika Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no to tak , to ile wiem to moge powiedziec teraz co do sierści i pazurków, to nie zauwazyłam zeby bylo coś nie tak , wage tez raczej ma w normie , generalnie wyglada tak na oko zdrowo ;) testów na odwagę nie uskuteczniam , juz ostatn io pojawił sie taki wolontariusz co se sam decydował i wyjmował psy z boksów ... on pogryziony, a pies z przypieta po tym łatka agresywnego wylądował na obserwacji .. co zazwyczaj konczy sie dozywociem w schrosnie jasie psów generalnie nie boje, ale oleju w głowie na tyle mam , zeby nie ryzykowac głupio :eviltong: ocena taka z kojca charakteru jest bardzo myląca , wiec jesli nie bedzi opiekuna tych bud, to raczej nie bede miałą miarodajnej informacji :shake: wiek ... tak szczerze mwóiąc, to ja zazwyczaj z przymrózeniem oka traktuje ocene schrosnika ;) .. ale na starca nie wyglada - choć w sumie widziałam go tylko chwile ostatnio Quote
Guest malva Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no to czekamy na info co do płci i ciekawe jak schronisko ocenia wiek psa? pozdrawiam Quote
betka-sp Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 super...że edzie JAKIEŚ info.... naprawde wielkie dzięki... będzie nam łatwiej szukać zmarszczakowi domku.........:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
betka-sp Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 hop zmarszczaku....na poranny spacerek :cool3: Quote
Recommended Posts