Asiaczek Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 kate_m. napisał(a):Gratulacje dla polskiej ekipy! A czy mogłabym prosić o stawkę whippetów? PSY kl.mł. ABSOLUTE MANN HOT STUFF kl.p LONDON'S FOG BRILLIANT LIER SUKI kl.baby SOPHIC'S PEARL SOMETHING BEAUTIFUL REMAINS kl.p SONG SUNG BLUE GOLDENGEM kl.ch TISZA-PARTI SZELVESZ ODETT Pzdr. Quote
Basik Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dopiero dopadłam do kompa i odczytuję posty z dogo - WIELGACHNE GRATKI DLA ASIACZKOW I ELITESSE!!!!!!!!!!! Jak ja Wam zazdroszczę... ja na razie musze posiedziec w domku :( ot moje zdrowko szwankuje :( a dusza sie rwie, oj rwie... ale nadrobię jak tylko będzie to możliwe... Kobitki wklepcie stawkę labkow jeśli macie chwilkę... Quote
Asiaczek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Basik napisał(a):Dopiero dopadłam do kompa i odczytuję posty z dogo - WIELGACHNE GRATKI DLA ASIACZKOW I ELITESSE!!!!!!!!!!! Jak ja Wam zazdroszczę... ja na razie musze posiedziec w domku :( ot moje zdrowko szwankuje :( a dusza sie rwie, oj rwie... ale nadrobię jak tylko będzie to możliwe... Kobitki wklepcie stawkę labkow jeśli macie chwilkę...Dzieki! A oto stawka Labrador Retriever PSY kl.puppy RECON PLANE OF BOHEMIA BRAS kl. mł. PRESIDENT PIXIE EARL ROCHEBY EARL GREY TINTAGEL WINDS YAKETY YAK ALFONZ LIBOSOVSKA BLATA INVICTUS FRIEND CHRISTMAS GREAT DESIRE kl. p TOLNAI-TOTH GUFI MERRYVILLE MOST WANTED kl. o WINNIE'S HIGH AND MIGHTY kl. u ATREY JOY IN MOTION SUKI kl.puppy ARANYOTVOS IDOL 'LOTTE' kl. mł. INVICTUS FRIEND CHRISTMAS ROSE kl. p DEERFIELD CYNTHIA kl. o VAROSKERTI CSASZAR BOGI SHINGALANA CHRIS FRIDA kl. u ASTRID CERERA ROYALQUATTRO kl. ch SAREGRESI BE MY DREAM Pzdr. Quote
Basik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dzięki Asiaczku - jak żałuję, że mnie tam nie było... :((((( Quote
Dzidtka_Gl Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 nie no dziewczyny SUPER :multi: GRATKI , GRATKI :multi: były jakieś lhasaczki ? Quote
Agappe Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja się tez pochwalę. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC Abotere's WAHZIRI - dosk.2, r.CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Najlepszy Junior, BOB !!!, nowy Młodzieżowy Champion Węgier!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, nowy Champion Węgier!!! Pary hodowlane (JAZZY BOY + JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI = 1 miejsce!!! Pzdr. Serdecznie gratulujemy!!!!! w szczególności oczywiście przesyłamy całuski i głaski dla seksi lejdi ;) [quote name='Elitesse']sedzia Attila Soos PSY kl.posrednia Pusztadombi Surka FANTOM kl.otwarta Pusztadombi-Surka BARO kl.championow BAY Kumade SUKI kl.mlodziezy Yumitori Heiku kl.posrednia Sake No Uchi FUDZSITA kl.otwarta Ko No Hana NO YUKIMIGATA Pusztadombi Surka BANYA dziękuję bardzo Quote
Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):nie no dziewczyny SUPER :multi: GRATKI , GRATKI :multi: były jakieś lhasaczki ? Wiesz co? albo jestem ślepa, albo nie była ani jednego... Pzdr. Quote
Recommended Posts