Jump to content
Dogomania

CAC-Kiskunfelegyhaza/HUN, 22-03-2009 r.

Recommended Posts

Posted

Rozpoczynam wątek jednej z wystaw węgierskich w m-ści Kiskunfelegyhaza (ok. 780 km w jedną stronę od W-wy).
Na oficjalnej stronie węgierskiej, nie ma jeszcze żadnej informacji ze strony Organizatorów; stronę będę monitorowac na bieżąco i na pewno dam znać.

Jestem zainteresowana tą wystawą, bo może udałoby mi się skończyć z jedną z moich suczek Młodzieżowy Championat Węgier.:lol:

Pzdr.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś sprawdzał, czy sa jakies nowe wieści na stronie węgierskiej a propos tej wystawy?

Przed chwila tam zajrzałam. Niestety, ani na CACIB'y ani na CAC'e nie ma jeszcze żadnej informacji. A to juz styczeń... Wystawa w marcu...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Argus Electra napisał(a):
Oj ja też bym była zainteresowana tą wystawą, mam do podciągnięcia Champ. Węgier , jest szansa na miejsce w pojeżdzie moja dziewczynka choć duża nie jest konflikowa ;) ?

Jeżeli chodzi o "naszego" busa, to obecnie zapisanych jest 5 osób. Tak więc wolnego miejsca na razie nie ma.
Jeżeli ktoś zrezygnuje - na pewno dam znac na forum.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli chodzi o "naszego" busa, to obecnie zapisanych jest 5 osób. Tak więc wolnego miejsca na razie nie ma.

Pzdr.

mam nadzieje ze ja jestem w tej 5 ? :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Oj, a nie chcecie drugiego dolaczyc i karawaną pojechac ? :loveu:. Tez mam championat do skonczenia :lol:

Posted

Alter Idem napisał(a):
Badz kolezanka i podziel sie firma 'busowa' :p

Mogę byc koleżanka, ale firmą się nie podzielę, bo... tam jest tylko 1 bus przeznaczony na wyjazdy z psami...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mogę byc koleżanka, ale firmą się nie podzielę, bo... tam jest tylko 1 bus przeznaczony na wyjazdy z psami...

Pzdr.

A, no to, oczywiscie, calkiem co innego.
Ale bylabym wdzieczna, gdybys napisala jak sie z firma liczycie- ile biora za km ?

Posted

No to ja może też się skuszę jak tylko będzie więcej info na temat wystawy.
Jechałabym z Poznania, ktoś chętny?
Chociaż..... tożto prawie 1000 km :roll:

Pozdrawiam
Iwa