gagata Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kolejny smętny psi los na smętnym wąteczku....:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 dokłądnie. babka, której znajoma trzyma dziadka nie oddzwania. nie wiem,może jej cos sie stało? Quote
Ra_dunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mam nadzieję, że w tym przypadku brak informacji to dobre informacje... Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 już wiem- ta moja znajoma 2 tygodnie temu posiała adresownik i jak bez ręki chodziła nie mając zadnych numerów. a teraz miała zepsuty samochód... jak nie sraczka, to przemarsz wojsk... ale wyszło na dobre, bo ostatnio dziadus był odjajczany,to go odwiedzimy jak bedzie "odmieniony" :eviltong:. pani z dt ma nadzieje, że troche go uspokoi odjajczanie. no , ale wiadomo, że na spadek testosteronu trzeba poczekać... umówiłyśmy sie za tydzień. jak to znów nie wypali, to chyba będzie przeznaczenie :roll: ;) Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 czyli nie jest tak źle... ;) Tak myślałam, że jeśli dochodziłoby między psiakami do porządnych awantur, to by tak cichutko na wątku nie było :cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 pewnie tak, choc jak widzicie kontakt jest przez posredników i ograniczony... Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 mam nowe zdjęcia i troche njusów: kapsel po kastracji, jest ok. z kotami, jka widac, ok, za to męczy domownika pekińczyka. lepiej nie będzie. pekin jest slepy, znaleziony z wyłupionymioczyma. ten kapsel-wredota to dla niego trauma... a kapsle? jak widać, zadowolony.... nie wie, że jest utrapieniem :diabloti:. patrzcie, to stary pies? jest w super kondycji, pełen życia.... i nadwagi... Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 no więc własnie.... zadowolony, ale nie ma domu. on tego nie wie, my wiemy... żal mi tej pani... Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Fajne fotki :evil_lol: Jaki zadowolony z życia :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dalej - kto przygarnie Kapsla? Trzeba uwolnić od niego tego biednego pekińczyka... A Kapsel rzeczywiście pełen nadwagi ;) zresztą kotecki chyba też.... Może w temacie wątku należałoby napisać, że szukamy pilnie DT / DS? Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 co racja to racja, zmienię tytuł... Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 podobno mam mieć nowe informacje o kapslu na początku tygodnia Quote
__Lara Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):podobno mam mieć nowe informacje o kapslu na początku tygodnia I coś wiadomo nowego? Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ano nie dostałam tego mejla :roll: Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 widzisz... miał być mejl na pczątku tygodnia, jest już niemal sobota i nic... wszytsko się tak u niego w czasie bez sensu rozciąga, a on nie młodnieje...:shake: Quote
Ra_dunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ech i trudno cokolwiek zdziałać, jak informacji brak... Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kapsel,wskakuj na 1-szą.Może ktoś cię dojrzy i się zakocha? :eviltong: Quote
Recommended Posts