Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już wiem- ta moja znajoma 2 tygodnie temu posiała adresownik i jak bez ręki chodziła nie mając zadnych numerów. a teraz miała zepsuty samochód... jak nie sraczka, to przemarsz wojsk... ale wyszło na dobre, bo ostatnio dziadus był odjajczany,to go odwiedzimy jak bedzie "odmieniony" :eviltong:. pani z dt ma nadzieje, że troche go uspokoi odjajczanie. no , ale wiadomo, że na spadek testosteronu trzeba poczekać... umówiłyśmy sie za tydzień. jak to znów nie wypali, to chyba będzie przeznaczenie :roll:
;)

• 2 weeks later...
Posted

mam nowe zdjęcia i troche njusów:

kapsel po kastracji, jest ok. z kotami, jka widac, ok, za to męczy domownika pekińczyka. lepiej nie będzie. pekin jest slepy, znaleziony z wyłupionymioczyma. ten kapsel-wredota to dla niego trauma...
a kapsle? jak widać, zadowolony.... nie wie, że jest utrapieniem :diabloti:. patrzcie, to stary pies? jest w super kondycji, pełen życia.... i nadwagi...

Posted

Dalej - kto przygarnie Kapsla? Trzeba uwolnić od niego tego biednego pekińczyka...
A Kapsel rzeczywiście pełen nadwagi ;) zresztą kotecki chyba też....
Może w temacie wątku należałoby napisać, że szukamy pilnie DT / DS?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...