sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 a ja sobie skopiowałam i spoks. allegro nie robię, nie mam konta. może nie wyrózniajmy na razie, lepiej szybciej zrobić, niż później.... Quote
Ra_dunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jak nie wyróżnione to wystaw na tylko parę dni, żeby było wyżej... A w tytule wpiszcie DT na CITO... mam nadzieję, że psiaki się nie pogryzą :shake: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 one się gryzą, ale sa w miarę włochate, to są spiecia takie jeszcze do opanowania, ale nie przestają się powtarzać. Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ok jest na alegro najwierniejszy przyjaciel Kapselek zostal sam (510675727) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ra_dunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 masz maluszku banerek: i drugi... ;) Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 bannerek super:loveu:mam nadzieje ze sie kiedys naucze takie robic:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Radunia, dzieki, już wklejam na pierwsza i do podpisu... Quote
basia1963 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wstaw go może na adopcje.8p.pl - to jakaś nowa stronka podobno dla staruszków Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 osiągam ostatnimi czasy szczyty tepoty. znam stronę przecież.. a nie pomyślałam o tym :shake:. a dziś to juz szlaeję na dogo z pomyłkami jak jakiś półgłowek... Quote
sleepingbyday Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 bez zmian... miałam dziś miec o nim jakieś informacje, ale na razie cisza... :shake: Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 smutny, samotny wąteczek :-(. przeciętny, do tego stary piesek. a może coś sie wydarzy i uda się znaleźć mu dom?? Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jakieś nowości...? Czekamna wieści... :roll: Biedaczek... Quote
basia1963 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):smutny, samotny wąteczek :-(. przeciętny, do tego stary piesek. a może coś sie wydarzy i uda się znaleźć mu dom?? Wszystko ma dwie strony ;) . Są atuty : zrównoważony, bez obciążeń psychicznych, nauczony czystości, przyzwyczajony do mieszkania, nie wymagajacy specjalnej troski ani dużej ilosci ruchu, nie powinno byc żadnych niemiłych niespodzianek w nowym domu. :lol: Jak na to tak spojrzeć to superpies!;) Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 basiu, jasne. ale wiesz, czasem brak tragedii to... tragedia. jakos go trzeba opchnąć gdzieś, a tyle nieszczęść chwyta za serce - śpiące na ulicy, katowane, itd. one są w pilnijeszej potrzebie.. Quote
basia1963 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):basiu, jasne. ale wiesz, czasem brak tragedii to... tragedia. jakos go trzeba opchnąć gdzieś, a tyle nieszczęść chwyta za serce - śpiące na ulicy, katowane, itd. one są w pilnijeszej potrzebie.. No jasne, ale chciałam podejść do tematu tak bardziej "marketingowo";) skoro nie można "łzawo" :razz: Quote
Ra_dunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Pilnie dom dla bezproblemowego kochanego psiaka potrzebny!!! Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 może wponiedziałek uda mi sie dowiedziec, jak wygląda aktualnie jego sytuacja, czy cos wiadomo, czy da się zrobić zdjęcia... w sumie przecież moge podjechac z aparatką i cyknąc, więc byle znaleźć czas. Quote
Gogonek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Do kiedy psina ma ten DT? Jak on sie odnajduje w ogóle w tej sytuacji?:shake: Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 własnie nie wiem, do kiedy, byc może granice wyznacza tu cierpliwość i desperacja opiekunki. radzi sobie dobrze - bo strasznie sie kłóci z jednym rezydentem -stąd problem. nie moge sie do dodzwonić do tej znjaomej, co mi nadała sprawę. myslałam, ze sie dzis cos dowiem.... będe jeszcze ją ścigać na bank. Quote
Recommended Posts