sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wszystko w tej historii jest zwyczajne, zdarza się często i nie wywołuje sensacji... Niestety ta zwyczajność wydarzenia nie przyciaga wielu ludzi. Gdzieś w Warszawie starszy pan dostał wylewu. Tym samym skończyło sie jego samodzielne życie - ze szpitala trafi do domu opieki. Wydarzenie równie częste, jak grypa, żadna sensacja. Ten pan ma pieska - Kapselka i to juz się zdarza rzadziej, ale równie często. Pan ma też córkę, mieszkającą w Las Vegas, pracującą całe dnie i nie mogącą psa przygarnąć. Zdarza się? Zdarza. Piesek nie jest ani zaniedbany, ani chory, ani maltretowany, nie koczuje na ulicy, bo ma chwilowe dt. dokucza mu starość i brak perspektyw, oraz, paradoksalanie - brak wielkiej tragedii. Dt miał być nieograniczony, ale nie będzie. Pani, która mu pomogła, ma bodaj 13 kotów i 3 psy, z których jeden baaardzo się z Kapselkiem nie lubi. w małym mieszkaniu taki konflikt jest trudny do opanowania. mam pytanie: czy Kapselek ma jakies szanse na godną emeryturę? EDIT 9 LUTY- nowe zdjęcia, str 9. dziadek jest żwawy i duch w nim młodzieńczy, oraz buńczuczny. Starsza pani, która sie nim zajmuje, ma niewidomego pekinka, znalezionego w lesie z wydłubanymi oczyma :-(. kapsel starsznie się nad nim pastwi... dlatego to dt należy zmienić na inne. pies rezydent, po przejściach jest męczony przez strasznego dziadunia. ulżyjmy pieskowi, ulżyjmy tej pani... bannerek od Ra-duni popatrzcie na niego: zwykły pies, ale ładny. 13latek, ale w dobrym stanie i zadbany. wygląda imponująco, ale jest mały, tak przed kolano... Proszę, pomóżcie... Quote
albiemu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 największym tragediom najczęściej towarzyszy cisza ....... bezdomni chorzy ludzie cicho przechodzący pod ścianami budynków emeryci w ciszy płacący rachunki z mizernej emerytury pies który bezszelestnie znosi znęcanie się bo kocha o miłości też najlepiej mówić szeptem, naprzykład o takiej miłości - jak tego psa. W ciszy zaklęte jest wiele emocji, tak jak na wątku np Barbi ... CISZA ... w ciszy mówmy o tym że ten pies nie wymaga, on potrzebuje naszej pomocy. Quote
madcat1981 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Oj maleńki, pewnie ci bardzo dokucza tęsknota za Pańciem:-( Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kapselku znajdziesz domek! Zobaczysz! Quote
chita Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tak na szybko Kapselek na n-k Logowanie do nasza-klasa.pl ale do dalszych ogloszen potrzebny kontakt,chyba ze przegapilam:razz: Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ogłoszeń jeszcze nie ma, bo nie zdązyłam.. ale zrobię. chita, dzięki za nk, ja się na tym kompletnie nie znam, bedziesz mogła monitorowac ten profil? kontakt na razie do mnie, postaram się wyciagnąć troche więcej informacji.. wysyłam ci na pw dzieki dzięki!!! Quote
chita Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='sleepingbyday']ogłoszeń jeszcze nie ma, bo nie zdązyłam.. ale zrobię. chita, dzięki za nk, ja się na tym kompletnie nie znam, bedziesz mogła monitorowac ten profil? kontakt na razie do mnie, postaram się wyciagnąć troche więcej informacji.. wysyłam ci na pw dzieki dzięki!!! pewnie ze bede monitorowac wkoncu to moj profil:evil_lol: Quote
chita Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jest jakas szansa na wiecej zdjec, to moze mozna by plakaty albo allegro....:roll: Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 własnie raczej nie, w najbliższym czasie.. niestety.. jedno zdjęcie to kiszka... Quote
Ra_dunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jaki on śliczny... mam słabość do takich futrzaków... Biedny malec :-( Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='sleepingbyday']własnie raczej nie, w najbliższym czasie.. niestety.. jedno zdjęcie to kiszka... trudno to musimy sie postarac bez i nadrobic tekstem:razz::evil_lol: na szybko Kapselek od dzis na kupiepsa [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35581]Kupi Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 myślę, ze z tydzień jeszcze wytrzymaja, chyba, ze dojdzie do jakichś szkód na czyims ciele... ponoć jest ciężko, kapsel vs pekińczyk. Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Niuniek tez na gumtree w w-wie;) hop Kapselku po domeczek,wierze ze sie znajdzie!! Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i przed obiadkiem jeszcze tutaj cudowny i samotny Kapselek szuka domku - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa [url=http://www.psyikoty.com/index.php?akcja=znajdz_ogl]Psy i koty- zwierzeta domowe - gielda zwierzat, rasy ps Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 chita, dziękuje ci bardzo za ogłoszenia! Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tyle ze mi linki ucielo:mad: ktos robi allegro?ja nietety moglabym tylko nie wyroznione w tym miesiacu... Quote
Recommended Posts