jaanna019 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 no to ja tez kupię. Kropka właściwie już też mogłaby iść do domku, sądząc po tym co wyprawiają z Missi na spacerach i jak "walczą" w domu to jest zdrowa jak koń:evil_lol: Kropka jest psem towarzysko obronnym: rano właścicielowi zapewnia mycie stóp, łasi się do nóg ociera zupełnie jak kot, sama pakuje dupeczkę na kolana i jest to jej ulubione miejsce, domu broni jak twierdzy, a na podwórku obszczekuje obcych:evil_lol: ful serwis normalnie:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Niestety nie było Kropki w Porannym dziś :-( Po świętach jest dużo psów wiec pewnie p.Janka dodawać będzie je w kolejności zgłoszeń, cóż poczekamy tydzień. Quote
betka-sp Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ..a gdzie jeszcze kropka jest poogłaszana ?? może by coś jeszcze dołożyć??? :roll: Quote
Guest monia3a Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wszystkie Białostockie portale i allegro. Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Fotorelacja: "O, co myślę o zdjęciach":evil_lol: "Nie ma Lary to sobie u niej poleżę":cool1: "No przestań Missi! Zdjęcie robią! Uśmiechnij się jak ja":evil_lol: Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 "No, tym razem ja na górze!":cool1: Quote
betka-sp Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ależ Ty masz wesoło z nimi Aniu :razz::razz::razz: Quote
jaanna019 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Wesoło:crazyeye: to koszmar horror melodramat i komedia w jednym:evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 hihihih.....wiadomo........tam gdzie wiecej niż jeden psiak zawsze będzie "meksyk" :multi::multi::multi::multi: ale to naprawdę śliczna gromadka....... Quote
jaanna019 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Krpeczka podobnie jak Missi powiększyła dziś swój prywatny majątek o adresówkę, dodatkowo dostała śliczną czerwoną obróżkę. Posiada również szelki i smycz. Posażna panna szuka nowej rodziny:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dałam ogłoszenia na bialystokonline i odezwała sięna gg z dziewczynka 16 letnia, której bardzo spodobała się Missi i Kropka. Będzie rozmawiać z rodzicami bo szukaja od jakiegoś czasu małego pieska do adopcji, jak sie spodoba któraś to będą dzwonić. Quote
betka-sp Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to fajnie...obie są kruszynki więc może sie ktoś zdecyduje na nakolankowego pesia ;););) Quote
betka-sp Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ejjj..a co to ??wszyscy sobie gdzieś poszli :mad::mad::mad: Quote
terka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Beciu, jesteśmy:razz: Nie każdy w pracy ma możliwość grzebania w necie:eviltong: Quote
maarit Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jakie dziewczynka miała "szczęście w nieszczęściu",że cioteczka tamtędy jechała. Skończyłaby marnie:placz: Nie chcę nawet o tym myślec....:placz: Quote
Guest monia3a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Taka śliczna malizna, domki powinny się o nią bić a tu ... masz cisza :p Quote
jaanna019 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Domki się obudzą jak już będzie za późno, a panna będzie grzała dupkę w nowym domku, na który czekamy:oops: Quote
betka-sp Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 najważniejsze , żeby ja ten najlepszy domek wypatrzył......:lol: Quote
jaanna019 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta:shake: a Kropka coraz bardziej dokazuje, obszczekuje wszystkich i wszystko na podwórku:evil_lol: jak to mówimy z Julką: typowa wiejska szczekaczka-ujadaczka:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No proszę Kropa zamienia się z kopciuszka w wampa :evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hihihhi...bo Kropeczka wie, że zadaniem pieska jest ochrona dóbr swojej pani :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betka-sp Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 monia...a gdzieś ty babo polazła??? kto tu będzie kropeczki pilnował :mad::mad: Quote
Guest monia3a Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ganiałam za Luką ;) Sama już nie wiem czy lepiej niech pies dłużej siedzi w DT czy idzie do adopcji niby dobry dom itp a później wraca po 2 tyg. Mam nadzieję, że Ani dziewczynom to się nie przydazy. Quote
jaanna019 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Moniu przyznam się szczerze, że w moim przypadku opieka nad trzema psami jest bardzo wyczerpująca ze względu na moje prywatne osobiste problemy. Zgodnie z naszymi ustaleniami dziewczyny zostają u mnie tak długo aż znajdą dom. Jedynym tragicznym zdarzeniem, które może skutkować przymusem oddania ich w inne ręce jest pogorszenie stanu zdrowia Julki, co mam nadzieję nigdy nie nastąpi. Jak wygląda to na żywo? Oto typowy DT: wstaję o piątej rano, wyprowadzam psy, dwa razem a potem trzeciego, robię śniadanie dziecku, budzę, robię kanapkę do szkoły, karmię psy, biegnę na autobus, o siódmej muszę być w pracy, normalnie wychodzę z niej o piętnastej, chyba że.. to czasem o godzinę później. Lecę do domu bo psy. Spacer tak jak rano, karmienie, odrabianie lekcji z córką, sprzątanie, pranie, zmywanie itd. i jest godz. 21. Spacer z psami, karmienie, kolacja dla córki, (dobrze że obiady je w szkole) kładę dziecko spać i przypominam sobie, że jeszcze dziś nie jadłam. W sumie normalka:evil_lol: Quote
Recommended Posts