Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to ja tez kupię. Kropka właściwie już też mogłaby iść do domku, sądząc po tym co wyprawiają z Missi na spacerach i jak "walczą" w domu to jest zdrowa jak koń:evil_lol: Kropka jest psem towarzysko obronnym: rano właścicielowi zapewnia mycie stóp, łasi się do nóg ociera zupełnie jak kot, sama pakuje dupeczkę na kolana i jest to jej ulubione miejsce, domu broni jak twierdzy, a na podwórku obszczekuje obcych:evil_lol: ful serwis normalnie:evil_lol:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Niestety nie było Kropki w Porannym dziś :-(
Po świętach jest dużo psów wiec pewnie p.Janka dodawać będzie je w kolejności zgłoszeń, cóż poczekamy tydzień.

Posted

Krpeczka podobnie jak Missi powiększyła dziś swój prywatny majątek o adresówkę, dodatkowo dostała śliczną czerwoną obróżkę. Posiada również szelki i smycz. Posażna panna szuka nowej rodziny:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Dałam ogłoszenia na bialystokonline i odezwała sięna gg z dziewczynka 16 letnia, której bardzo spodobała się Missi i Kropka. Będzie rozmawiać z rodzicami bo szukaja od jakiegoś czasu małego pieska do adopcji, jak sie spodoba któraś to będą dzwonić.

Guest monia3a
Posted

Taka śliczna malizna, domki powinny się o nią bić a tu ... masz cisza :p

Posted

Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta:shake: a Kropka coraz bardziej dokazuje, obszczekuje wszystkich i wszystko na podwórku:evil_lol: jak to mówimy z Julką: typowa wiejska szczekaczka-ujadaczka:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

No proszę Kropa zamienia się z kopciuszka w wampa :evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Ganiałam za Luką ;)

Sama już nie wiem czy lepiej niech pies dłużej siedzi w DT czy idzie do adopcji niby dobry dom itp a później wraca po 2 tyg.

Mam nadzieję, że Ani dziewczynom to się nie przydazy.

Posted

Moniu przyznam się szczerze, że w moim przypadku opieka nad trzema psami jest bardzo wyczerpująca ze względu na moje prywatne osobiste problemy. Zgodnie z naszymi ustaleniami dziewczyny zostają u mnie tak długo aż znajdą dom. Jedynym tragicznym zdarzeniem, które może skutkować przymusem oddania ich w inne ręce jest pogorszenie stanu zdrowia Julki, co mam nadzieję nigdy nie nastąpi.
Jak wygląda to na żywo? Oto typowy DT: wstaję o piątej rano, wyprowadzam psy, dwa razem a potem trzeciego, robię śniadanie dziecku, budzę, robię kanapkę do szkoły, karmię psy, biegnę na autobus, o siódmej muszę być w pracy, normalnie wychodzę z niej o piętnastej, chyba że.. to czasem o godzinę później. Lecę do domu bo psy. Spacer tak jak rano, karmienie, odrabianie lekcji z córką, sprzątanie, pranie, zmywanie itd. i jest godz. 21. Spacer z psami, karmienie, kolacja dla córki, (dobrze że obiady je w szkole) kładę dziecko spać i przypominam sobie, że jeszcze dziś nie jadłam. W sumie normalka:evil_lol: