Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAZYL - pies z posagiem pozostawiony przy drodze

Recommended Posts

Posted

Kiler ma się dobrze. Mieszka u mnie na działce i strasznie sie nudzi. Niestety do domu do którego miał iść nie oddałam go - nie pasował mi. Pies wiekszość dnia jest sam na posesji i może dlatego obdarł ściany domu ze styropianu. Cała elewacja będąca w zasięgu psich łap nie istnieje. Niestety nie moge go zostawić wolnobiegającego bo skacze przez płot i gania po okolicy.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Kiler ma się dobrze. Mieszka u mnie na działce i strasznie sie nudzi. Niestety do domu do którego miał iść nie oddałam go - nie pasował mi. Pies wiekszość dnia jest sam na posesji i może dlatego obdarł ściany domu ze styropianu. Cała elewacja będąca w zasięgu psich łap nie istnieje. Niestety nie moge go zostawić wolnobiegającego bo skacze przez płot i gania po okolicy.[/quote]

czy ktos go ogłasza?
moze jednak ktos będzie miał na tyle wysokie ogrodzenie :hmmmm:

Posted

to bardzo wesoły pies. Uwielbia zabawę w przynoszenie rzutków. Ma takiego wielkiego gnata, którego ciągle przynosi by mu rzucać. I strasznie pubi głaskanie i bieganie i nie lubi być sam.

Posted

[quote name='rufusowa']czy ktos go ogłasza?
[/quote]
Miał allegro i alegratkę i kilka innych ogłoszeń...i cisza :roll:
To wspaniały pies...i młodziutki :loveu: ahh Kilerek :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Nikt nie chce wesołego psa?
Kiler nie znosi konkurencji - więc nie może mieszkać z innymi samcami. Choć nie jest zbyt waleczny więc silnieszy pies szybko go przekona że ma być posłuszny.

Posted

tomcug napisał(a):
To poproszę link do Allegro czy alegratki, żebym mogła legalnie pościągać tekściki i dane. :cool3:

A to już Luka musi podać bo Ona zawsze robi te ogłoszenia :cool3:

Posted

nie umię robić filmików :-(

A dzis sie psiska pożarły. Kazan nawet przypadkiem mnie dziabnął. Krew sie polała i śnieg zabrudzony. Musze coś wymyślić na tę psią zazdrość

Posted

[quote name='luka1']nie umię robić filmików :-(
Ola napewno umie to zrobi ;)

[quote name='luka1']A dzis sie psiska pożarły. Kazan nawet przypadkiem mnie dziabnął. Krew sie polała i śnieg zabrudzony. Musze coś wymyślić na tę psią zazdrość
Trzeba Kilerowi znaleźć domek :eviltong:

Posted

żebyście go widzieli jak szaleje z piłką (albo raczej z jej resztaki :evil_lol:) On uwielbia przynoszenie patyków i wszelkie zabawy. I poszczeka jak trzeba ( i jak nie trzeba).
Ma obserwatora na allegro