Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja propozycja pozostaje aktualna, w poniedzialek 5tego przejezdzam kolo Was, moge wziac Maluszka i 6tego spokojnie poswiecic caly dzien Jemu na klinikach....

podroz oczywiscie bezplatnie, badania zalezy jakie drogie:cool3:

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']moja propozycja pozostaje aktualna, w poniedzialek 5tego przejezdzam kolo Was, moge wziac Maluszka i 6tego spokojnie poswiecic caly dzien Jemu na klinikach....

podroz oczywiscie bezplatnie, badania zalezy jakie drogie:cool3:

kochana dziewczyno:loveu: spokój nastał w mej duszy, jeśli nie dojadę do tego czasu to na pewno zadzwonię i się umówimy...masz wielkie buziole od Lesia

kolejny bazarek lesiowy
http://www.dogomania.pl/forum/f99/swieczniki-na-sparalizowanego-lesia-do-08-01-godz-24-00-a-127986/

jeszcze dwa muszę dzisiaj wyprodukować:roll:

Posted

Loluś, wyślij mi proszę na PW swoje pełne dane do wpłaty na Lesia. :razz:
O to prosić mi wolno, a i Tobie wpłata prywatna niczym nie grozi ,do określonej kwoty, od danej osoby, per rok czasu (więc spoko). Buziaki. :loveu:

Posted

diuna_wro napisał(a):
kimkolwiek jest Pani Wanda - niech Jej los w zdrowiu wynagrodzi! Super bazarki:mdrmed:

Wanda to moja najulubieńsza ciotka.........choć po moim przeszabrowaniu jej zakamarków domu pewnie będzie mnie unikała jak ognia:diabloti:

Diuna ja muszę Cie chyba pohamować nieco:mad:.........jak ogłosisz bankructwo wspierając Lesia to obiecuje że razem z nim pod latarnią staniemy i uratujemy Twój budżet:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Loluś, wyślij mi proszę na PW swoje pełne dane do wpłaty na Lesia. :razz:
O to prosić mi wolno, a i Tobie wpłata prywatna niczym nie grozi ,do określonej kwoty, od danej osoby, per rok czasu (więc spoko). Buziaki. :loveu:

oj Majguś ..........brak mi słów:oops:

Posted

diuna_wro napisał(a):
to mój podrasowany bazarek na Leśka

http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-bezwladne-lesiowe-nozki-127463/#post11455888

Niestety prezentów pod choinkę nie dostałam, bo rodzina doszła do jakiegoś fantasmagorycznego wniosku, że po 30tce prezentów niet! :stupid: Jedyna Babcia tradycji dochowała i wnusi wcisnęła banknocik, za co sobie teraz wnusia sama prezenty kupuje na Lesiowych bazarkach.

:roflt::beerchug: no to zdrówko dla dziewczątek po trzydziestce ....wypijmy nasze zdrowie:diabloti:

Posted

lista darczyńców na Lesia :loveu: :jeśli przekręciłam nazwisko to najmocniej przepraszam, ustalałam to telefonicznie:oops:

Diuna wro 60 zł
Aleksandra Kamińska z Łodzi 50 zł
Monika Nocoń Ornontowice 20 zł
Tobiasz Stefaniuk Opole 40 zł
Robert Bartosz Kraków od Lidan 30 zł
Beata Dzianowicz Katowice 35 zł
Olutka55 20 zł

........................................
razem 255 zł

wstępnie umówiłam się na jutro do ośrodka na wizytę, teraz pozostają modły aby naprawili mi dzisiaj auto ...........jeśli się nie uda to pojadę dopiero 2 stycznia:-(

Posted

magda z. napisał(a):
mam 38,50 od Camara:loveu:, czekam jeszcze na drugą wpłatę, tylko konto poprosze, jak tylko dojdzie to przerzucę łącznie

dolicz jeszcze z mojego bazarku i podaj konto na pw-ścigam Cię z wątku na watek:evil_lol:

Posted

kurcze u Lesia pojawiła się krew w moczu:shake:
albo jest to wynikiem sterydów, albo jakiegoś zapalenia .......może to tez być wynik urazu powypadkowego ........ molestujemy weta aby dzisiaj do niego podjechał i sprawdził co to może być

Posted

a może chłopak sie ucieszył waszym przyjazdem-ja mam podobne przypadłości z Bismarckiem, ma lekko przerośnięta prostatę i jak się czymś za bardzo podnieci to mu się zdarza krew w moczu, ale może też przeziębił sobie co nie co.
Niestety z DT to lipa, nie znam nikogo chetnego:shake:
nie mam jeszcze drugiej wpłaty, pewnie jutro wskoczy, prześlę Ci łącznie obie kwoty

Posted

magda z. napisał(a):
a może chłopak sie ucieszył waszym przyjazdem-ja mam podobne przypadłości z Bismarckiem, ma lekko przerośnięta prostatę i jak się czymś za bardzo podnieci to mu się zdarza krew w moczu, ale może też przeziębił sobie co nie co.
Niestety z DT to lipa, nie znam nikogo chetnego:shake:
nie mam jeszcze drugiej wpłaty, pewnie jutro wskoczy, prześlę Ci łącznie obie kwoty

Wiecie co, mój Czuczek też po jakimś czasie jak był u mnie, po ok. 2 tygodniach(?) siusiał krwią. Ale dostał Agumentin i cyklonamine i od razu przeszło;) a wetki powiedziały, zeby się nie przejmować bo... No właśnie nie pamietam czemu:oops: ale, ze to w tych przypadkach częste i normalne, że jeśli sie nie przydarzy to kolejny raz to nie ma co panikować- i się nie przydarzyło :loveu:

Posted

lolka napisał(a):
jutro o 10.00 jestem umówiona we Wrocławiu w ośrodku fizjo wet............. trzymajta kciuki

Czy ktos wie jaki jest adres tego osrodka?

z gory dziekuje za odpowiedz