lolka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 LeCoyotte napisał(a):wpłaciłem 40zł Mogę wystawić allegro jeżeli potrzeba:) dziękuje bardzo za pieniązki ..........w tej chwili mamy potwierdzone już 150zł, a w poniedziałek z samego rana dowiem się od kierownika czy aby nie ma jakiś kolejnych wpłat, byłoby cudownie ...........mam nadzieję że nie zawiedzie mnie paskudne auto i we wtorek będę mogła pojechać z Lesiem do ośrodka we wrocku, miałam zabrać go już w poniedziałek lecz niestety warsztat sie kłania:angryy: 60 zł diuna_wro:loveu: 50 pani z allegro:loveu: .......nie zapamiętałam nazwiska:oops: 40 zł LeCoyotte:loveu: ogołociłam moja rodzinę ze wszystkiego co nie udało im sie pochowac po kątach przed moim szabrem......na poczatku tygodnia rusze z mega bazarkami:multi: niestety na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie nawet szacunkowo powiedziec jakie beda koszty jego leczenia i rehabilitacji ........niestety jak wiadomo Lesio nie był porządnie diagnozowany obawiam się jednak że bez DT wszystkie nasze zmagania moga pójśc na marne............jak go rehabilitowac w tym paskudnym miejscu:shake:, aż boje się dzwonic do kierownika z zapytaniem w jakim Lesio jest stanie bez podawania przez te kilka dni zastrzyków ...........dodatkowo mam nieziemskie wyrzuty sumienia i czuje się winna, że ja tu zabawiałam sie swiatecznie a on pozostawiony sam sobie, zresztą to nie dotyczy tylko jego ....ostatnio czuje sie winna wobec tych wszystkich bid schrosnikowych:-( Quote
lolka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 majqa napisał(a):Niech wypowie się Lolka - Pilotka wątku. :loveu: Jedno allegro jest zrobione przez Beatkę. Za dobry pomysł (poprawcie mnie, jeśli się mylę) uważam inną wersję allegro. Uściślam. Na wątku jest tekst, zmienić tylko w nim tytuł na inny, chwytliwy i zrobić wyróżnione allegro cegiełkowe (cegiełką byłoby np. mailowo wysyłane zdjęcie Lesia).Pozostałaby tylko jeszcze kwestia rozliczenia takiego allegro (bo samo wystawienie cegiełek czyni kwotę sporą ale od strony finansowej, dla dobra Lesia, opłaca się jak najbardziej). Majguś wiem, że to byłoby najlepsze wyjście............potrzebuje tylko chwili aby to ogarnąć, te święta i mój pobyt w głuszy bez porządnego kontaktu z cywilizacją zupełnie mnie wybił z rytmu...........już jestem na miejscu i biorę się do roboty, w poniedziałek postaram się wyprosic wspomnianą przez Ciebie ciotuchne o allegro cegiełkowe Quote
lolka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 kikou napisał(a):kiedy planujecie jechac na badanie z Lesiem? bo jesli nie przed 5tym stycznia to ja 5tego wracam z niemiec przez Jedrzychowice, to moglabym wziac malego i 6tego pojechac na kliniki we wroclawiu... jeśli auto nie podejmie strajku okupacyjnego to we wtorek ............ale dobrze wiedzieć że w razie wojny służysz pomocą , dziękuje Ci bardzo:loveu::loveu::loveu:, Quote
kikou Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 kiedy planujecie jechac na badanie z Lesiem? bo jesli nie przed 5tym stycznia to ja 5tego wracam z niemiec przez Jedrzychowice, to moglabym wziac malego i 6tego pojechac na kliniki we wroclawiu... Quote
magda z. Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jak tylko na moim koncie znajdą się Leśkowe pieniądze to też przekażę od razu Quote
lolka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 diuna_wro napisał(a):Czekamy na wieści... :roll: niestety trzeba na wieści o Lesiu poczekać do jutra...........dziś nie ma szans żeby ktokolwiek odebrał telefon w schronisku:roll: ,boję się jutro tego telefonu:shake: Quote
diuna_wro Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 lolka napisał(a):niestety trzeba na wieści o Lesiu poczekać do jutra...........dziś nie ma szans żeby ktokolwiek odebrał telefon w schronisku:roll: ,boję się jutro tego telefonu:shake: ja też, bardzo... zatem do jutra. Lolka trzymaj się. Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Czekam z niecierpliwością na wieści o Lesiu. Quote
Lidan Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Też zaglądam tu co chwilę czekając na jakieś wiadomości o pisaku :look3: Quote
Bożka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To czekamy z niecierpliwością do jutra. Quote
lolka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Mariola była w schronisku i mimo że miała mnóstwo roboty zajrzała do naszego Lesiunia..............ten mały skubaniec ma niesamowitą wolę walki, tak bardzo kocha ludzi, że za wszelka cenę stara się do nich dostać.....miał otwartą swoją rezydencję i czołgająco-tańcząc przemieszczał się za ludzmi ...........Lesio bardzo się stara aby go zauwazono i nie daje za wygraną........dziewczyny on z tego wyjdzie, nie ma innej opcji !!!!, przy naszej pomocy jest szansa że bedzie prawie normalnym pieskiem cały czas dostaje zastrzyki i ma masowane nózki......... z niecierpliwościa czekam na tą wizytę we wrocławiu, bedzie mozna ukierunkowac odpowiednio jego leczenie i rehabilitację bo teraz to niestety taka partyzantka trochę jesli sie zgodzicie to kupię mu z puli wpłat zastrzyki, bo juz się skończyły tak jak wcześniej wspomniałam jutro wezmę od kierownika listę darczyńców i wpisze na pierwszej stronie, tam tez będę wpisywała wydatki ........ ten nieszczęsny Lesio to już zamieszkał w moich snach na dobre, nie ma nocy abym nie śniła o nim moim najwiekszym marzeniem jest aby Lesiuchno zaczął chodzić i znalazł domek !!!!! Quote
kikou Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 przy takim ładunku pozytywnych emocji... te marzenia na pewno się spełnią.... trzymam kciuki za Maluszka z sercem wojownika..... Quote
Lidan Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Brawo dla Marioli za to, że w tym trudnym świątecznym okresie znalazła dość siły, żeby zająć się Lesiem :klacz: Kamień spadł mi z serca czytając takie dobre wiadomości.:Cool!: Trzymam kciuki za psiaka :kciuki: Z jego wolą walki jeszcze sporo może się wydarzyć. Może nawet będzie biegać :Dog_run: Lolka, przyznam, że tak jak wcześniej Dredula spędzała mi sen z powiek tak teraz nie mogłam przestać myśleć o Lesiu. Jednak trzeba być dobrej myśli i czasem jednak przespać się spokojnie bo inaczej zabraknie siły na konkretne działania. Łyknij jakiegoś procha i wyśpij się porządnie :sleep2: Może nowy dzień lub Nowy Rok przyniesie niespodziewanie jakieś mądre rozwiązanie. Wpłaciłam marne 30 zł na konto schroniska, ale pewnie dopiero po południu pójdzie przelew. Dobranoc :sleeping: Quote
majqa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 lolka napisał(a):(...) on z tego wyjdzie, nie ma innej opcji (...) Musisz Lesieńku, poprostu musisz... Quote
diuna_wro Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Lolka - czym do Wrocka przyjeżdżasz? Jak coś - pamiętaj, ja tu jestem. Mam auto, opcję noclegu i coś mi jeszcze zostało na koncie - jakby trzeba było jakieś dodatkowe, płatne badania zrobić. Tylko, że od pon do pt pracuję do 16 i nie zawsze mogę się urwać. Chciałabym też przyjechać do kliniki jak tam będziecie:roll: :loveu:psiaczku LESIACZKU:loveu: do przodu! do góry! zdrowiej! Quote
lolka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='diuna_wro']Lolka - czym do Wrocka przyjeżdżasz? Jak coś - pamiętaj, ja tu jestem. Mam auto, opcję noclegu i coś mi jeszcze zostało na koncie - jakby trzeba było jakieś dodatkowe, płatne badania zrobić. Tylko, że od pon do pt pracuję do 16 i nie zawsze mogę się urwać. Chciałabym też przyjechać do kliniki jak tam będziecie:roll: :loveu:psiaczku LESIACZKU:loveu: do przodu! do góry! zdrowiej! to podaj mi proszę swój telefon na PW ..........tak będzie najłatwiej, bardzo chciałam pojechać jutro ale czy się uda to zobaczymy:roll:, wiele rzeczy musi się złożyć...........niestety nie mam możliwości w tej chwili wyłożenia żadnych pieniązków więc musze czekac aż wpłyną od darczyńców ...a po drugie dziś auto w naprawie a brakującej częsci jak nie było tak nie ma, mozliwe że jutro dopiero przyjdzie no i doooopa blada ........... Quote
magda z. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 a mi podaj swoje konto na PW, bo pewnie za jakiś czas spłyną lesiowe pieniądze z bazarków:cool1: Quote
diuna_wro Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Lolka - numer podam na PW. Gdybyście przyjechali w środę, tj. w Sylwka byłoby super, bo mam wolne. Quote
kikou Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 tylko czy w sylwestra bedzie odpowiednia obsada na klinikach? czy czesc osob nie bedzie na urlopie? Quote
lolka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 mam dobre i złe wieści dobre to takie, że Lesiu jest kwitnący, mimo swojej ułomności jest radosnym psiakiem i nie sprawia wrażenia nieszczęśliwej kaleki, traumeel działa rewelacyjnie a zła to taka że auto zdechło i nie wiem czy nawet pojutrze uda się zdobyć części i naprawić, a co za tym idzie pojechac do wrocławia z leszkiem dziś wieczorkiem mam się zdzwonic z kierownikiem i będę już konkretnie wiedziała na czym stoimy i czy mamy grosz aby pojechać do wrocka...............babeczka z osrodka nieuchwytna, mam nadzieje że to chwilowe.......... teraz zmykam bo mam wolny dzień i walczę od rana z bazarkami(7 zdjęc wgrania na fotosik zajmuje mi pół godziny a mam 93 fotek:roll:), póki co udało mi się zrobic jeden......do wieczorka kolejne http://www.dogomania.pl/forum/f99/gadzety-wyposazenia-kuchennego-na-sparalizowanego-lesia-do-08-01-godz-24-00-a-127979/ Quote
Recommended Posts