Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane pojawiło się światełko w tunelu , jest szansa że Lesiu będzie chodził............był u niego weterynarz i jak go badał podniósł mu tą nieszczęsna dupinkę......a Lesiu podparł się jedną nóżką, co prawda tylko na chwilę ale to i tak wielki przełom:multi::multi::multi:

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):
Kochane pojawiło się światełko w tunelu , jest szansa że Lesiu będzie chodził............był u niego weterynarz i jak go badał podniósł mu tą nieszczęsna dupinkę......a Lesiu podparł się jedną nóżką, co prawda tylko na chwilę ale to i tak wielki przełom:multi::multi::multi:

Lesiulku, do góry! hop na nóżki:multi:

Posted

magda z. napisał(a):
może to ogłoszenie dzisiaj wskoczy, jak je moderator zaakceptuje:roll:

Tak, ogloszenie na ogloszenia.wp - weszło! Jest więc 21 + allegro.

Posted

lolka napisał(a):
Kochane pojawiło się światełko w tunelu , jest szansa że Lesiu będzie chodził....(...)

Czas cudów Loluś, niech więc i ten się dzieje!

Posted

jak tylko uda się uzbierać trochę grosza to zabieram Lesia do Wrocławia do centrum rehabilitacji zwierząt .......... wspaniałe osoby prowadzą tą klinikę i pomogą odpowiednio pokierować leczeniem Lesia a nawet padły słowa o pomocy w szukaniu domku:crazyeye:

Posted

lolka napisał(a):
(...)wspaniałe osoby prowadzą tą klinikę i pomogą odpowiednio pokierować leczeniem Lesia a nawet padły słowa o pomocy w szukaniu domku:crazyeye:

Wiele dobrego słyszałam o tej klinice w znaczeniu fachowości, życzliwego podejścia do zwierząt i do ludzi. Dobry pomysł Lolko!!!

Posted

Na prośbę lolki zrobiłam Lesiowi prosty banerek. Niestety nie mam takich zdolności ani wprawy jak niektórzy na dogomani, więc jeśli znajdzie się osoba która zrobi to profesjonalnie to się nie pogniewam ;)

Otwiera się nawet we właściwym miejscu :laugh2_2:

Posted

lolka, spróbuj wstawić to co w ramkach, jedno po drugim, tylko na początku każdej linijki wstaw ten nawias [

url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-sparalizowany-lesio-schron-w-dluzynie-pomocy-ogloszenia-w-tym-na-nk-127272/

img]http://img.webme.com/pic/w/wredota/banerlesia.jpg

Posted

lolka napisał(a):
(...)nie wiem jak wpisać odnośnik w banerek:oops:

Banerek jest podlinkowany. Znów działa opcja kopiuj - wklej. Stań prawą myszką na banerku w poście Lidan, zrób kopiuj, wejdź w opcje podpisu i lewą myszką kliknij - wklej, po czym zatwierdź całość. :lol:

Posted

lolka napisał(a):
jestem inteligentna inaczej:evil_lol:

Witaj w klubie ;) Ja też mam problemy z takimi rzeczami. Jak już dojdę do tego lub jak mi ktoś wyjaśni jak coś w komputerze zrobić to zaraz zapisuję ręcznie w notesie krok po kroku bo do następnego razu napewno zapomnę jak to się robiło :oops:

Posted

majqa napisał(a):
No i masz już Lesia w podpisie!!! :multi: :multi: :multi:

hm a ja miałam taką cicha nadzieje, że to wina jakiegoś błędu w moim panelu....no cóż trzeba przyznać otwarcie..........:stupid: jestem :diabloti:

Posted

Majda proszę nie zawstydzaj mnie :oops: :cool3:

A Lesio ma już 400 wejść na allegro w tym potrójny odzew z pomocą:multi:
na naszej klasie tez wiele wpisów ............. naszymi cichymi, niesmiałymi nadziejami może wyczarujemy jakiś cud :roll:

jutro jadę do Lesia, wycmokam go od Ciotek:loveu::loveu: