Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aresik proszę się zgłosić do odpowiedzi:diabloti: czy Ty to Marcin H.???? :-o:-o

ogłaszam, że na Lesiowe wydatki mamy w tej chwili zawrotną kwotę 976 zł:-o
co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewentualność
schroniskowe konto - 797,50 zł
moje 178,50 zł

jeszcze dzisiaj mam dostać telefon do DT i uzgodnię co trzeba a w następnym tygodniu środek wystawi fakturkę za leczenie

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):

co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewntualność

Alez tu sie dzialao , a ja bez netu tyle czasu bylam .....

lolka, musze zaraz podsumowac wszystko, co dostalam juz z bazarkow i jakos Ci podrzucic.
Mysle, ze w tym tygodniu do Ciebie podskocze.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Niestety nie mam adresu ani tel DT. Chciałam wziąć, ale w tle rozpłakała się dzidzia Pani wet więc uciełam rozmowę. Zadzwonie potem i odezwę się.

też dzwoniłam i tez dzidzia płakała:evil_lol:
miałam dostać smsem ten numer ale dziewczyny urobione może czasu nie mają

Posted

Lolka - może trzeba zakombinować z fakturowanymi wydatkami? Np. dt wliczyć w koszty rehabilitacji i dogadać się z kliniką, żeby przekazały kasę tej Pani, a tę kwotę wrzuciły w swoją fakturę. Wtedy zostanie więcej gotówki z Twojego konta, na którą nie są potrzebne papiery, a która może się przydać na coś, za co nie dostaniesz faktury.:roll:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Lolka - może trzeba zakombinować z fakturowanymi wydatkami? Np. dt wliczyć w koszty rehabilitacji i dogadać się z kliniką, żeby przekazały kasę tej Pani, a tę kwotę wrzuciły w swoją fakturę. Wtedy zostanie więcej gotówki z Twojego konta, na którą nie są potrzebne papiery, a która może się przydać na coś, za co nie dostaniesz faktury.:roll:

no tak ale wtedy klinika musi zapłacić podatek dochodowy oraz vat od kwoty której właściwie nie dostaną bo przekażą DT, więc tzreba będzie powiekszyć kwote faktury o te dodatkowe koszty, vat 7% plus dochodówka a nie wiem na jakich zasadach sie rozliczają , więc od 9 do 19% .......sama nie wiem jak to zrobić aby było najlepiej

Posted

lolka napisał(a):
no tak ale wtedy klinika (...) sama nie wiem jak to zrobić aby było najlepiej

Nazwij rzecz po imieniu i uzgodnij to z kliniką, zapytaj ich o zdanie (jak oni to widzą).

Posted

majqa napisał(a):
Zakupi piłkę wujek Aresik!
Cieszyć się będzie maleńki Lesik!
Łapki wyćwiczy i wzmocni brzuszek,
by zasnąć słodko pośród poduszek.
Wtuli w nie główkę, snem zbierze siły,
i zacznie ćwiczeń dzionek przemiły.
Miną tygodnie jak strzelił z bicza,
gdy oczy ujrzą Lesia - Panicza.
Na sprawnych łapkach mężnie ustoi,
z nową jakością życia oswoi.
Tak krok po kroczku wróci do formy.
Odzyska piesio 100% normy! ;)

swietny:loveu::loveu::loveu:

Posted

lolka napisał(a):
Aresik proszę się zgłosić do odpowiedzi:diabloti: czy Ty to Marcin H.???? :-o:-o

co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewentualność
schroniskowe konto - 797,50 zł
moje 178,50 zł

jeszcze dzisiaj mam dostać telefon do DT i uzgodnię co trzeba a w następnym tygodniu środek wystawi fakturkę za leczenie

genialnie:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='diuna_wro']:crazyeye:976 zł:crazyeye:

:laugh2_2::klacz::sweetCyb::grins::cunao:no Lesio, teraz to już nic tylko stawać na cztery łapy i w nogi, po nowy dom!

to zapytaj Aresika ile wpłacił:cool3::cool3:, :diabloti:

Posted

Lolka - po tym jak On w expresowym tempie tę piłę załatwia, to aż się boję zapytać, ale i bez tego widać, że ma facet duszę:loveu:

Może będą niebawem foteczki jak to Lesio na piłce się turla, wprost do szczytu formy

Posted

[quote name='diuna_wro']Lolka - po tym jak On w expresowym tempie tę piłę załatwia, to aż się boję zapytać, ale i bez tego widać, że ma facet duszę:loveu:

Może będą niebawem foteczki jak to Lesio na piłce się turla, wprost do szczytu formy

aby nam tylko nasz rodzynek w samozachwyt nie wpadł :loveu:

a tego telefonu do DT nadal nie mam, nie dostałam smsa .............kurcze a nie chce babeczek molestować zbytnio

Posted

Pileczka zostala oczywiscie natychmiast zawieziona do kliniki. Niestety nie zastalem Lesia, ale zastalem jedna z tych przecudnych :P dziewczyn :)
Lesio bedzie jutro sie nia "bawic" gdy przyjedzie do kliniki na naswietlanie.
Piesek czuje sie dobrze, bardzo dobrze i panie sie nim zajmujace nie maja watpliwosci, ze bedzie juz za jakis czas biegac na swoich 4 lapkach.