lolka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Aresik proszę się zgłosić do odpowiedzi:diabloti: czy Ty to Marcin H.???? :-o:-o ogłaszam, że na Lesiowe wydatki mamy w tej chwili zawrotną kwotę 976 zł:-o co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewentualność schroniskowe konto - 797,50 zł moje 178,50 zł jeszcze dzisiaj mam dostać telefon do DT i uzgodnię co trzeba a w następnym tygodniu środek wystawi fakturkę za leczenie Quote
zuziaM Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lolka napisał(a): ogłaszam, że na Lesiowe wydatki mamy w tej chwili zawrotną kwotę 976 zł:-o co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewntualność Alez tu sie dzialao , a ja bez netu tyle czasu bylam ..... lolka, musze zaraz podsumowac wszystko, co dostalam juz z bazarkow i jakos Ci podrzucic. Mysle, ze w tym tygodniu do Ciebie podskocze. Quote
diuna_wro Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Niestety nie mam adresu ani tel DT. Chciałam wziąć, ale w tle rozpłakała się dzidzia Pani wet więc uciełam rozmowę. Zadzwonie potem i odezwę się. Quote
lolka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 diuna_wro napisał(a):Niestety nie mam adresu ani tel DT. Chciałam wziąć, ale w tle rozpłakała się dzidzia Pani wet więc uciełam rozmowę. Zadzwonie potem i odezwę się. też dzwoniłam i tez dzidzia płakała:evil_lol: miałam dostać smsem ten numer ale dziewczyny urobione może czasu nie mają Quote
diuna_wro Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zmasowany attack:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diuna_wro Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Lolka - może trzeba zakombinować z fakturowanymi wydatkami? Np. dt wliczyć w koszty rehabilitacji i dogadać się z kliniką, żeby przekazały kasę tej Pani, a tę kwotę wrzuciły w swoją fakturę. Wtedy zostanie więcej gotówki z Twojego konta, na którą nie są potrzebne papiery, a która może się przydać na coś, za co nie dostaniesz faktury.:roll: Quote
diuna_wro Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Uff, dzieki Majqa, bo już myślałam, że mój pokrętny urzędniczy umysł zatoczył się w niepożądane, półlegalne meandry rzeki wydatków, jakie czekają Lesia. Quote
lolka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 diuna_wro napisał(a):Lolka - może trzeba zakombinować z fakturowanymi wydatkami? Np. dt wliczyć w koszty rehabilitacji i dogadać się z kliniką, żeby przekazały kasę tej Pani, a tę kwotę wrzuciły w swoją fakturę. Wtedy zostanie więcej gotówki z Twojego konta, na którą nie są potrzebne papiery, a która może się przydać na coś, za co nie dostaniesz faktury.:roll: no tak ale wtedy klinika musi zapłacić podatek dochodowy oraz vat od kwoty której właściwie nie dostaną bo przekażą DT, więc tzreba będzie powiekszyć kwote faktury o te dodatkowe koszty, vat 7% plus dochodówka a nie wiem na jakich zasadach sie rozliczają , więc od 9 do 19% .......sama nie wiem jak to zrobić aby było najlepiej Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lolka napisał(a):no tak ale wtedy klinika (...) sama nie wiem jak to zrobić aby było najlepiej Nazwij rzecz po imieniu i uzgodnij to z kliniką, zapytaj ich o zdanie (jak oni to widzą). Quote
majqa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Niech się "interes" Leśka kręci ku pożytkowi psiaka. :loveu: Quote
kasia310 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 majqa napisał(a):Zakupi piłkę wujek Aresik! Cieszyć się będzie maleńki Lesik! Łapki wyćwiczy i wzmocni brzuszek, by zasnąć słodko pośród poduszek. Wtuli w nie główkę, snem zbierze siły, i zacznie ćwiczeń dzionek przemiły. Miną tygodnie jak strzelił z bicza, gdy oczy ujrzą Lesia - Panicza. Na sprawnych łapkach mężnie ustoi, z nową jakością życia oswoi. Tak krok po kroczku wróci do formy. Odzyska piesio 100% normy! ;) swietny:loveu::loveu::loveu: Quote
kasia310 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lolka napisał(a):Aresik proszę się zgłosić do odpowiedzi:diabloti: czy Ty to Marcin H.???? :-o:-o ogłaszam, że na Lesiowe wydatki mamy w tej chwili zawrotną kwotę 976 zł:-o co by się już nie wydarzyło Lesio jest zabezpieczony na każdą ewentualność schroniskowe konto - 797,50 zł moje 178,50 zł jeszcze dzisiaj mam dostać telefon do DT i uzgodnię co trzeba a w następnym tygodniu środek wystawi fakturkę za leczenie genialnie:multi::multi::multi: Quote
diuna_wro Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :crazyeye:976 zł:crazyeye: :laugh2_2::klacz::sweetCyb::grins::cunao:no Lesio, teraz to już nic tylko stawać na cztery łapy i w nogi, po nowy dom! Quote
lolka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='diuna_wro']:crazyeye:976 zł:crazyeye: :laugh2_2::klacz::sweetCyb::grins::cunao:no Lesio, teraz to już nic tylko stawać na cztery łapy i w nogi, po nowy dom! to zapytaj Aresika ile wpłacił:cool3::cool3:, :diabloti: Quote
diuna_wro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Lolka - po tym jak On w expresowym tempie tę piłę załatwia, to aż się boję zapytać, ale i bez tego widać, że ma facet duszę:loveu: Może będą niebawem foteczki jak to Lesio na piłce się turla, wprost do szczytu formy Quote
lolka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='diuna_wro']Lolka - po tym jak On w expresowym tempie tę piłę załatwia, to aż się boję zapytać, ale i bez tego widać, że ma facet duszę:loveu: Może będą niebawem foteczki jak to Lesio na piłce się turla, wprost do szczytu formy aby nam tylko nasz rodzynek w samozachwyt nie wpadł :loveu: a tego telefonu do DT nadal nie mam, nie dostałam smsa .............kurcze a nie chce babeczek molestować zbytnio Quote
diuna_wro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja zadzwonię za jakiś czas i poproszę, tak czy siak - muszę mieć ten adres i tel żeby podrzucić karmę. Podam Ci na PW. Quote
magda z. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 lolka przesłałam 12 zł od giselle4 z bazarku dla Lesia Quote
diuna_wro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Lolka - Urwisie, nie przyznałaś się, że masz już ten namiar:mad:Dawaj raz, dwa na PW :evil_lol: Quote
aresik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Lesio ma juz piłke :eviltong: ImageShack - Image Hosting :: dsc01709cf7.jpg Quote
aresik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Pileczka zostala oczywiscie natychmiast zawieziona do kliniki. Niestety nie zastalem Lesia, ale zastalem jedna z tych przecudnych :P dziewczyn :) Lesio bedzie jutro sie nia "bawic" gdy przyjedzie do kliniki na naswietlanie. Piesek czuje sie dobrze, bardzo dobrze i panie sie nim zajmujace nie maja watpliwosci, ze bedzie juz za jakis czas biegac na swoich 4 lapkach. Quote
diuna_wro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 spójrzcie jak już ładnie stawia całe stopki, opiera palce:multi: Quote
Recommended Posts