osc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Koperek']osc- "u MISIA- PYSIA"! ...nie PTYSIA :eviltong: wiem, wiem ale Ptys smakusny tez bardzo:cool3: Quote
kikou Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Negri napisał(a):Pies dziś pojechał do nowego domku ;) prosimy...może ciut dokładniej:razz::razz: Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No więc...... :razz: Pies pojechał do Niemiec, do domu z ogrodem, ludziom zapadł w serce strasznie, będzie latał po dworze ale spał w domu - dom 1rodzinny z duużym ogrodem. Czeka na niego koleżanka - wysterylizowana. Misiu nie bardzo chciał do auta wejść więc było śmiesznie :cool3: ale się udało ;) Jeszcze jest w drodze, dostałam wiadomość że jedzie grzecznie i całusy rozdaje :loveu: Quote
Reksiu21 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Oh, moj kochany misiu:loveu::loveu:, bedzie teraz szczekal po niemiecku!!!:loveu::loveu: Kingo, to cuuuudownie!!:multi::multi: Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No i ja też się bardzo cieszę :loveu::loveu::loveu: Ale nigdy nie targałam tak ciężkiego psa i już więcej nie chce :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To ostatnio widze ze wroclawiaki sie germanizuja ;) cale szczescie ze choc taka jest dla nich alternatywa, bo cos w miejscu stoja polskie adopcje Quote
lunarmermaid Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bardzo się cieszę,że Misio pojechał do domku!!! Będzie miał gdzie pobiegać!!! Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Reksiu- on nie szczeka! :) lunamermaid- on nie biega! :) MISIO-PYSIO po prostu jest! I za to go trzeba kochać:loveu: Ale będzie miał elegancko! Super Negri! Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Koperku masz racje ;) On śpi i je :evil_lol: To największy leń jakiego widziałam, nic mu się wiecznie nie chce :loveu: Przy czesaniu się położył i miał nas w nosie :p Quote
viverna Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ale fajowo... a może Niemcy wzięliby nasze śliczne średniaki- demolki? Piękna Strzałka i w boksie obok Bullinka Krówka i jej koleżanki :D Quote
osc Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ale sie cieszę, że PYSIAK w domu :multi: a co do lenistwa - to moglby stanac w szranki z moim niufem, którego życie składa się z jedzenia i spania i sporadycznej zabawy piłeczką:loveu: ale jak takich mamlasów nie kochac:loveu::loveu::loveu: Quote
mgie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Bardzo się cieszę ,że Misio Pysio:cool3: znalazł dom. Zaraz zdejmę go z ogłoszeń.:multi: Quote
brazowa1 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 sopocki mis tez pojechal przed dwoma godzinami :) w sumie to miski szły łeb w łeb z adopcja,bo naszemu sie przedłuzylo o 10 z powodu kastracji. Za oba trzymam bardzo mocno kciuki,z całej siely,aby w końcu miały szczesliwe zycie. Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 brazowa1 napisał(a):sopocki mis tez pojechal przed dwoma godzinami :) w sumie to miski szły łeb w łeb z adopcja,bo naszemu sie przedłuzylo o 10 z powodu kastracji. Za oba trzymam bardzo mocno kciuki,z całej siely,aby w końcu miały szczesliwe zycie. Tak, tak- właśnie podziwiałam nowe towarzystwo dla misia ;) Cosik mnie się zdaje, że Dżeki może sobie rościć prawa do swojego ogrodu i będzie miał rację. Ciekawe, czy się chłopaki dogadają...? TRZYMAM KCIUKI! :) Quote
Recommended Posts