Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zobaczyłam to padłam:mdleje:!

Wielki, jak sam Bundestag :), a kochany jak labek!!! Łoj takich kaukazów nie ma na świecie całym!!!

Pierwszy raz mnie widział i dał się po pysiu pogłaskać, podrapać i wycałował mi aparat- zastrzelcie mnie, jeśli prawdy nie mówię :)

ZERO AGRE... NIE! ZERO CZEGOKOLWIEK!!! HAHAHAHA Nawet ząbków hahaha :)

A zresztą, zobaczcie sami:

...taki smutny jestem, bo mnie oddali :(

...nie mogłam więcej ręki przecisnąć, dlatego dwa palce ;)

...i nie mam już za bardzo czym kostek obgryzać ;)

...tak czekam aż ktoś mi pomoże- niewiele mi zostało, a takie poczciwe psisko ze mnie :(

A historia w skrócie pięknisia jest taka:

Całe życie pracował na pełen etat i pilnował firmy wraz ze strażnikami. Firma klękła to oczywiście, gdzie piesek będzie miał najlepiej?? Oczywiście, że w schronisku! I tak oto trafił PYSIO na boks :( Ma około (nawet nie pamiętali dokładnie) 8 latek, ale szczerze mówiąc to kondycję ma prześwietną! Łapki bardzo sprawne (bez żadnych kulawizn, utykania czy niechęci chodzenia), tusza aż za bardzo sprawna :) (lekkie odchudzanko, jak drut!), oczki błyszczą, nosek wilgotny, czarniutki jak kilowy węgielek, futerko OK, uszki także.
Na prawdę, jak na takie warunki (czyli buda) to musieli opiekunowie o niego dbać- inaczej by tak nie wyglądał!

POLECAM MIŁOŚNIKOM WSZYSTKICH PSÓW! Nadaje się do KAŻDEGO ABSOLUTNIE domu- do innych samców także, bo nawet na zaczepki (zresztą widać na fotach) brak reakcji.

Ogłoszenia Pysia zrobione przez Fredzia i mgie ;):
- alegratka.pl
- kupsprzedaj.pl
- eoferty.com.pl
- allegro
Wroclaw kaukaz MISIO-PYSIO szuka domku (517761592) - Aukcje internetowe Allegro
- kaukaz MISIO-PYSIO :smile:)) Wroclaw - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
- Szukam Domu:-( / Psy > Owczarki Kaukaskie - Wrocław
- pineska.pl
- autogielda.pl
- Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
- gumtree.pl
- Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Wrocław : Ogłoszenia w Dwukropek.pl

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejsce na lepsiejsze fotoski ;)

ZE STYCZNIA 2009

Taki łagodny, jak wielki i tym samy, któryś z "kumpli" z boksu już mu nocha rozwalił... No matko jedyna, żeby się kaukaz nie obronił?? Ciapa jedna :)

Posted

[quote name='viverna']też na niego zwróciłam uwagę w schronie (trudno go nie zauważyć), nawet mam jego fotę nieostrą...;)
Ja nie zdążyłam zobaczyć go wpierw na boksach, bo mi od razu o nim w biurze powiedziano ;)

A dopiero później poszłam się zaprzyjaźnić, co akurat w tym przypadku nie było jakoś szczególnie trudne:eviltong: MISIO-PYSIO w ogóle nie miewa trudności w żadnym zakresie!!!:loveu::evil_lol:

Posted

tylko go ukradkiem pstryknęłam, bo wydał mi się taki przytłaczająco ogromny, że nie pomyślałam, że to taki niegroźny Misiu-Pysiu ;)

mały offik (Koperek - na wątku pręgowanego Misiaczka zadałam pytanie czy robić mu ogłoszenia z tych info co są, czy czekać na więcej info do niedzieli)

Posted

[quote name='viverna']tylko go ukradkiem pstryknęłam, bo wydał mi się taki przytłaczająco ogromny, że nie pomyślałam, że to taki niegroźny Misiu-Pysiu ;)

mały offik (Koperek - na wątku pręgowanego Misiaczka zadałam pytanie czy robić mu ogłoszenia z tych info co są, czy czekać na więcej info do niedzieli)
Niestety na każdy wątek nie zaglądam, ale poczekaj proszę do niedzieli- będę mieć więcej danych, a te kilka dni i tak go nie zbawi:shake:

viverna DZIĘKUJĘ!:loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mamy dokladnie takiego samego kaukazokundla ,z identyczna historia....w identycznym wieku,z takim samym chrakterem.No,zabki ma ladniejsze.

Podrzuć wątek ciotka! Będziemy robić zakłady, który pierwszy znajdzie domek:evil_lol:;)

Posted

No fajne imię mu wymyśliłaś, Pysio :lol: Widziałam go dzień po oddaniu, był bardzo wystraszony, ale nochal w siatę do miziania wsadził :evil_lol:
A odchudzanie, to obawiam sie że nie lekkie, tylko solidne, powiedzmy, że trochę mu odpadnie z kudłami, ale i tak jest wielki i gruby jak komoda :evil_lol:

...ech żebym tak mogła jak nie mogę- toż to pies marzenie- wiegachna kupa kudłów do przytulania :loveu: takie właśnie uwielbiam :loveu:

Posted

[quote name='viverna']wiem o Misiu Pysiu tylko tyle, że nie polubili się z tym drugim kaukazem, który pozostał w schronichu...:-(
haha No ja to już wiedziałam przed próbą. Kacper akceptował jedynie swojego kompana- żadego innego psa czy suki! Absolutnie!

A PYSIO... Jaki jest, każdy widzi!:loveu::loveu::loveu: Z każdym psem się dogada, byle tamten go nie pogryzł:evil_lol:

Posted

Koperku, dobrze ze napisalas o Kacpru, ze innych psow nieakceptuje, bo mialam juz 2 razy zapytania z ogloszenia tutaj, czy toleruje ine psy, bo jeden facet mial bernardyna, a drugi doga.
Bede wiedziala ze w takim razie Kacpra tylko do domu bez innych psow.;)

Posted

[quote name='Reksiu21']Koperku, dobrze ze napisalas o Kacpru, ze innych psow nieakceptuje, bo mialam juz 2 razy zapytania z ogloszenia tutaj, czy toleruje ine psy, bo jeden facet mial bernardyna, a drugi doga.
Bede wiedziala ze w takim razie Kacpra tylko do domu bez innych psow.;)
tak, tak Reksiu- niestety on tylko z kumplem swoim był przyjacielem na śmierć i życie- z żadnym się go nie połączy:shake: