Koperek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jak zobaczyłam to padłam:mdleje:! Wielki, jak sam Bundestag :), a kochany jak labek!!! Łoj takich kaukazów nie ma na świecie całym!!! Pierwszy raz mnie widział i dał się po pysiu pogłaskać, podrapać i wycałował mi aparat- zastrzelcie mnie, jeśli prawdy nie mówię :) ZERO AGRE... NIE! ZERO CZEGOKOLWIEK!!! HAHAHAHA Nawet ząbków hahaha :) A zresztą, zobaczcie sami: ...taki smutny jestem, bo mnie oddali :( ...nie mogłam więcej ręki przecisnąć, dlatego dwa palce ;) ...i nie mam już za bardzo czym kostek obgryzać ;) ...tak czekam aż ktoś mi pomoże- niewiele mi zostało, a takie poczciwe psisko ze mnie :( A historia w skrócie pięknisia jest taka: Całe życie pracował na pełen etat i pilnował firmy wraz ze strażnikami. Firma klękła to oczywiście, gdzie piesek będzie miał najlepiej?? Oczywiście, że w schronisku! I tak oto trafił PYSIO na boks :( Ma około (nawet nie pamiętali dokładnie) 8 latek, ale szczerze mówiąc to kondycję ma prześwietną! Łapki bardzo sprawne (bez żadnych kulawizn, utykania czy niechęci chodzenia), tusza aż za bardzo sprawna :) (lekkie odchudzanko, jak drut!), oczki błyszczą, nosek wilgotny, czarniutki jak kilowy węgielek, futerko OK, uszki także. Na prawdę, jak na takie warunki (czyli buda) to musieli opiekunowie o niego dbać- inaczej by tak nie wyglądał! POLECAM MIŁOŚNIKOM WSZYSTKICH PSÓW! Nadaje się do KAŻDEGO ABSOLUTNIE domu- do innych samców także, bo nawet na zaczepki (zresztą widać na fotach) brak reakcji. Ogłoszenia Pysia zrobione przez Fredzia i mgie ;): - alegratka.pl - kupsprzedaj.pl - eoferty.com.pl - allegro Wroclaw kaukaz MISIO-PYSIO szuka domku (517761592) - Aukcje internetowe Allegro - kaukaz MISIO-PYSIO :smile:)) Wroclaw - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne - Szukam Domu:-( / Psy > Owczarki Kaukaskie - Wrocław - pineska.pl - autogielda.pl - Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia - gumtree.pl - Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Wrocław : Ogłoszenia w Dwukropek.pl Quote
Koperek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Miejsce na lepsiejsze fotoski ;) ZE STYCZNIA 2009 Taki łagodny, jak wielki i tym samy, któryś z "kumpli" z boksu już mu nocha rozwalił... No matko jedyna, żeby się kaukaz nie obronił?? Ciapa jedna :) Quote
Reksiu21 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jaki on wielki!!!:crazyeye: A jaki smutny:-( Quote
viverna Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 też na niego zwróciłam uwagę w schronie (trudno go nie zauważyć), nawet mam jego fotę nieostrą...;) Quote
Reksiu21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Takie cudo, taki cudowny misiu! Gdzie ci domku szukac, biedaku? Quote
muro Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :crazyeye: o rety, piekny:crazyeye: podnoszę!!! no pieknyyyy, faktycznie ogromny:crazyeye: Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='viverna']też na niego zwróciłam uwagę w schronie (trudno go nie zauważyć), nawet mam jego fotę nieostrą...;) Ja nie zdążyłam zobaczyć go wpierw na boksach, bo mi od razu o nim w biurze powiedziano ;) A dopiero później poszłam się zaprzyjaźnić, co akurat w tym przypadku nie było jakoś szczególnie trudne:eviltong: MISIO-PYSIO w ogóle nie miewa trudności w żadnym zakresie!!!:loveu::evil_lol: Quote
viverna Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tylko go ukradkiem pstryknęłam, bo wydał mi się taki przytłaczająco ogromny, że nie pomyślałam, że to taki niegroźny Misiu-Pysiu ;) mały offik (Koperek - na wątku pręgowanego Misiaczka zadałam pytanie czy robić mu ogłoszenia z tych info co są, czy czekać na więcej info do niedzieli) Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='viverna']tylko go ukradkiem pstryknęłam, bo wydał mi się taki przytłaczająco ogromny, że nie pomyślałam, że to taki niegroźny Misiu-Pysiu ;) mały offik (Koperek - na wątku pręgowanego Misiaczka zadałam pytanie czy robić mu ogłoszenia z tych info co są, czy czekać na więcej info do niedzieli) Niestety na każdy wątek nie zaglądam, ale poczekaj proszę do niedzieli- będę mieć więcej danych, a te kilka dni i tak go nie zbawi:shake: viverna DZIĘKUJĘ!:loveu: Quote
brazowa1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mamy dokladnie takiego samego kaukazokundla ,z identyczna historia....w identycznym wieku,z takim samym chrakterem.No,zabki ma ladniejsze. Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 brazowa1 napisał(a):Mamy dokladnie takiego samego kaukazokundla ,z identyczna historia....w identycznym wieku,z takim samym chrakterem.No,zabki ma ladniejsze. Podrzuć wątek ciotka! Będziemy robić zakłady, który pierwszy znajdzie domek:evil_lol:;) Quote
brazowa1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a prosze bardzo :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/emerytura-dla-kaukaza-oczywiscie-ze-schronisko-trojmiasto-124424/ czesac go mozna bez konca.....wyglada na to,ze nikt nigdy nie dotykal go szczotka. no dobra,Wasz ładniejszy :) obstawiam na wroclawiaka. Quote
ulvhedinn Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No fajne imię mu wymyśliłaś, Pysio :lol: Widziałam go dzień po oddaniu, był bardzo wystraszony, ale nochal w siatę do miziania wsadził :evil_lol: A odchudzanie, to obawiam sie że nie lekkie, tylko solidne, powiedzmy, że trochę mu odpadnie z kudłami, ale i tak jest wielki i gruby jak komoda :evil_lol: ...ech żebym tak mogła jak nie mogę- toż to pies marzenie- wiegachna kupa kudłów do przytulania :loveu: takie właśnie uwielbiam :loveu: Quote
GoskaGoska Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 SUPER PIESEK :lol: AZ SIE W GLOWIE NIE MIESCI ZE W SCHRONISKU Quote
osc Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 o kurczę - wymiękłam. ale cudo:loveu: dodałam go do swojego profilu na nk. Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 No tak, mnie nie było dłuższy czas to ciotki nawet nie zajrzą to MISIA-PYSIA :shake: Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='viverna']wiem o Misiu Pysiu tylko tyle, że nie polubili się z tym drugim kaukazem, który pozostał w schronichu...:-( haha No ja to już wiedziałam przed próbą. Kacper akceptował jedynie swojego kompana- żadego innego psa czy suki! Absolutnie! A PYSIO... Jaki jest, każdy widzi!:loveu::loveu::loveu: Z każdym psem się dogada, byle tamten go nie pogryzł:evil_lol: Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 wiem o Misiu Pysiu tylko tyle, że nie polubili się z tym drugim kaukazem, który pozostał w schronichu...:-( Quote
Reksiu21 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Koperku, dobrze ze napisalas o Kacpru, ze innych psow nieakceptuje, bo mialam juz 2 razy zapytania z ogloszenia tutaj, czy toleruje ine psy, bo jeden facet mial bernardyna, a drugi doga. Bede wiedziala ze w takim razie Kacpra tylko do domu bez innych psow.;) Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Reksiu21']Koperku, dobrze ze napisalas o Kacpru, ze innych psow nieakceptuje, bo mialam juz 2 razy zapytania z ogloszenia tutaj, czy toleruje ine psy, bo jeden facet mial bernardyna, a drugi doga. Bede wiedziala ze w takim razie Kacpra tylko do domu bez innych psow.;) tak, tak Reksiu- niestety on tylko z kumplem swoim był przyjacielem na śmierć i życie- z żadnym się go nie połączy:shake: Quote
Recommended Posts