Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 Mela nie jest kudłata...

Jesteśmy po sterylce. Okazało się, że to była sterylka aborcyjna, bo Mela od miesiąca była w ciąży... Musiała komuś uciec, jak miała cieczkę... Teraz Melka jest osowiała (co oczywiste).

Posted

[quote name='Poker']Całe szczęscie ,że w porę ta sterylka :cool3:,chociaż szczeniaczki byłyby pewnie śliczne :evil_lol:
Sunia pomalutku dojdzie do siebie.

Widziałam wczoraj obie śliczne dziewczynki,tzn Vivrenę i Amelcie,nie wiadomo było na którą patrzeć,ale Vivreny nie wypadało mi pogłaskać.:eviltong:

Tylko nie bijcie:shake:, podpuściłam Was :eviltong:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Całe szczęscie ,że w porę ta sterylka :cool3:,chociaż szczeniaczki byłyby pewnie śliczne :evil_lol:
Sunia pomalutku dojdzie do siebie.

Widziałam wczoraj obie śliczne dziewczynki,tzn Vivrenę i Amelcie,nie wiadomo było na którą patrzeć,ale Vivreny nie wypadało mi pogłaskać.:eviltong:

Tylko nie bijcie:shake:, podpuściłam Was :eviltong:

Posted

Szczęście, że ta sterylka była teraz, a nie za miesiąc... Ona taka chuda, że nikt się nie zorientował. Też myślałam guuuupia :hmmmm::stupid:, że to początki cieczki.

Poza tym dowiedziałam się przy okazji, że Mela koty uwielbia... atakować...

Posted

Poker napisał(a):
Całe szczęscie ,że w porę ta sterylka :cool3:,chociaż szczeniaczki byłyby pewnie śliczne :evil_lol:

oj byłyby, ale ślicznych szczeniaczków dziś w szczeniakarni było wystarczająco...

Poker napisał(a):

hihi:oops: miło nam bardzo... Melę to wszyscy głaszczą na ulicy i się zachwycają, a mnie nie... :placz:;););)

Posted

Mela od sterylki wierci się strasznie. Nie może się ułożyć w jednym miejscu... Nie chciała na swoim posłanku, tylko koniecznie na kanapie, kanapy nie dali, więc chwilę pospała u siebie, później wpraszała się na kolanka... I nie chce w kuchni, tylko koniecznie u mnie w pokoju.... bidulka :shake:

Posted

Mela ok, wychodzi tylko na bardzo krótkie spacerki, a mimo to chce polować na gołębie... no i nie mogę jej powstrzymać przed wskakiwaniem na kanapę:shake:

Posted

Dopóki się wszystko nie zagoi, to lepiej żeby nie wskakiwała/zeskakiwała. Melka nic sobie nie robi ze swojej rekonwalescencji :D

Była w ciąży, teraz nie ma nawet jajników, wszystko w jej organizmie zawirowało... Jaki to ma na nią wpływ?

Posted

Fajnie , ze malutka zdrowieje !
Czy podjęliście już jakieś decyzje - Mela idzie do adopcji czy też podbiła Wasze serca i zostaje ?:p:razz:

Posted

Niestety ta decyzja nie zależy ode mnie. Do rodziców szczeniak przyjeżdża 15 stycznia i jeszcze będzie mu brakowało ostatniego szczepienia. Zanim szczeniak nie zostanie zaszczepiony, Mela nie może być u rodziców. Wciąż nie są pewni, nie wiadomo jak Mela zareaguje na szczeniaka itd...

Posted

viverna napisał(a):
N] ] Wciąż nie są pewni, nie wiadomo jak Mela zareaguje na szczeniaka itd...

ale mozna spróbować :evil_lol:,żeby sie dowiedzieć:eviltong:

Posted

To w takim razie niechaj miłość Twojej siostry do Meli będzie zaraźliwa dla twoich Rodziców ....:eviltong:

Miło mi było Cię poznać Viverena przy okazji poszukiwań biednej Gaby !

Posted

ja mam pełno jej zdjęć, po sterylce nie robiłam, mogę jutro zrobić nowe foty :D liczyłam, że jak się wygoi to zrobię jej sesję na spacerku :) wcześniej było za zimno na parkowe spacery.

Posted

Nie to nic pilnego - ja tylko tak , bo dookoła same smutki ( beznadziejne przypadki, staruszki itd) - to chciałam chociaż uśmiechniętego pysia Meluni zobaczyć , dla pokrzepienia serca !