viverna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Już wcześniej napisałam i cisza... A rodziców nie namawiam, ale unikają bezpośredniej odpowiedzi... Quote
Poker Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 to spytaj wprost :eviltong:, bo nie wiesz czy masz szukać DS czy nie . Lepiej wiedzieć na czym się siedzi .Naszukasz się , a oni powiedzą " po co? przecież zostaje u nas". Nie znajdziesz DS , to mogą powiedzieć, a kto Ci mówił,że u nas zostaje.? Quote
iwa77 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Nadal nic nie wiadomo co z tym DS w W-wie ? Quote
viverna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nadal nic... A Mela i Radi są prawie nierozłączne... zaprzyjaźniły się... ulubiona zabawa: Quote
viverna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 MELA ZOSTAJE U NAS! Piszę u nas, bo Melisia (Mela-lisia) będzie mieszkać u rodziców, a ja będę wpadać w każdej wolnej chwili, by z nią (i jamniczką) pobiegać :D Nie to, żeby rodzina z nimi nie biegała :p No i jak będą jakieś problemy wychowawcze, to rodzina pewnie umyje ręce i zwali na mnie...:roll: Nawet nie wiecie jak się cieszę... Była jedna osoba w domu do przekonania i się udało :-) Nie nadaję się na tymczas :oops: Ale gdyby nie te rodzinne wahania, to pewnie Mela dużo szybciej znalazłaby inny dom. Bardzo się przyzwyczaiłam do niej, Mela do nas też i coraz trudniej było mi pogodzić się z myślą o oddaniu Meli komuś, kogo nie znam... Zwłaszcza, że Mela jest bardzo wrażliwa. :multi::multi::multi: Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Oj, filozofka.. Ciebie jak nie policjantem to psem na tymczas teraz można straszyć;) Strasznie cieszę się, że Mela zostaje z Wami! Lepiej trafić nie mogła:eviltong: Więc już na następny spacer meldujesz się z liskiem:mad: Quote
viverna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 eeee na pewno jeszcze będę dobrym tymczasem, ale jak będę miała swoje 2 psy co najmniej... :D Quote
viverna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja się wczoraj poryczałam jak mój tata w końcu powiedział, ze się zgadza... To on miał właśnie najwięcej wątpliwości, mimo, że i tak najrzadziej ze wszystkich wychodzi z psami... A Melka wiele przeszła i nie jest typową pieszczochą, więc tacie nie umie się podlizać (dosłownie i w przenośni) ;-) Dzięki za zmianę tytułu :D Quote
iwa77 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Viverna co za wspaniałe wiadomości !!!! Bardzo się cieszę ,że malutka ma taki dobry domek .:multi::multi::multi: Zmieniam w takim razie tytuł i życzę Wam wiele radości z psinki :loveu: Quote
wiska Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 och cudownie!!! (wiesz tak szczerze to po spacerze z zuzia cos podejzewalam,ze jednak zostanie...):multi::multi::multi: Odwiedze was jakos po egzaminach -koniecznie!!:loveu::evil_lol: Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 to świetnie, bardzo się cieszę :multi:, coś tak czułam ,że ,mała zostanie w Waszej rodzinie.Te chopy czasem koniecznie chcą mieć swoje zdanie :angryy: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 super! a kto to jest ta pstrokata jamnisia? Quote
viverna Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pstrokata jamnisia to Radi, ma 3,5 miesiąca i bardzo lubi Melę :D Radi to córeczka moich rodziców...:roll: teraz Mela już też :D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Vivierno, więc Ty masz już wolny tymczas? :cool3: czy narazie rezygnujesz z funkcji dt? Quote
Poker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Vivierno, więc Ty masz już wolny tymczas? :cool3: o to samo chciałam spytać :evil_lol: Quote
viverna Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 niestety nie mam wolnego tymczasu ze względu na przeprowadzkę, na razie mam za dużo na głowie i nie dam rady :shake: ale co się odwlecze to nie uciecze :D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 piękna... ale już wiem, do czego służą te duże uszy.. do latania! :loveu: Quote
viverna Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):piękna... ale już wiem, do czego służą te duże uszy.. do latania! :loveu: Zgadzam się! :D Quote
wiska Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mela jak zwykle urocza-przepiekne!! Ja od poczatku wiedzialam ,ze te uszka to tylko do tego sluza :razz::multi: Quote
Poker Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Mela wykonuje nowy taniec - Melambę :evil_lol: Quote
viverna Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Poker napisał(a):Mela wykonuje nowy taniec - Melambę :evil_lol: :D hihi te skoki to za jej ulubioną piłką na sznurku Quote
iwa77 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Ale super fotka ! Melcia taka szczęśliwa :loveu: Quote
viverna Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mela już prawie równo rok z nami :) :) :) Quote
Recommended Posts